Přejít na výpis diskuzí
Notch už Psychonauts 2 podporovat nehodlá, stojí moc peněz
5.2.2013 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
To je fajn, ze si lide konecne zacinaji uvedomovat, ze komercni hry se delaji pro penize, nikoli pro hry a pro lidi, ze je to v prvni rade byznys.
-
Najväčšia sranda je, že kedysi sa robili hry doslova za zlomok dnešných cien a zábavnosť bola niekde úplne inde *13*
-
Nevím, jestli megaloman, ale pro takové máme mezi vývojáři, resp. tvůrčími lidmi obecně označení "starteři", tj. lidi, co mají horu nápadů, ale žádný nedovedou převést patřičným způsobem do reality. Na druhou stranu, "finišeři" jsou jejich pravým opakem a myslím, že Schafer by alespoň jednoho (spíš ale víc) k ruce sakra potřeboval. *4*
-
Taky se musím zastat Perssona. Člověk s jeho zkušenostmi už nevrazí peníze do rizikového projektu jen pro krásné oči jeho ředitele. A přiznejme si, 18 mega je sakra hodně na projekt bez jakéhokoli zázemí.
-
Taky si říkám. Všude se píše o menších projektech a těch budoucích, ale o té slavné adventuře jsem ještě nic pořádného nečetl.
-
A kdo se diví? Taky bych do toho nešel, jaká je šance návratnosti a celkového úspěchu když to vede Schafer. Tohle je už hodně peněz a rozhodně se najdou projekty s mnohem lepší šancí návratnosti.
-
týjo neměla ta adventura už vyjít?
-
Nevím jak se na to tvářit. U Double Fine mě trochu štve, že furt něco dělají, ale z Double Fine Adventures vidíme kulové...:/
Začíná mi připadat, že Shafer je možná malinko megeloman... -
Není důvod, rodiče dětem pořád kupují.
-
Takže Minecraft taky nezlevní co ? ....
-
Copak Notchi, šetříš si do hrobu?! *7*