Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tahle firma zrovna nemá prachy, aby si hrála s detaily. To maj jiní a dělaj z toho bugshity.
    • Firma nema prachy , ale bakala jo,takze bych se o financovani nebal.
      Chce hru,je mu jedno jestli to bude stat 100 nebo 500 milionu.
      • No jiste ... on altruista to dela pro tvoje krasny voci ...
        • Vsak chce svou hru,ma hromadu money a je jedno kolik to bude stat,kdyby jsi mel tolik money a chtel to,tak to taky neresis.
          O zisk mu nejde,navic stejne pritom jak dlouho to bude jeste ve vyvoji z toho zadny zisk nebude.
          Vavra muze byt rad,ze nemusi resit finance,kdyz o to ma zajem bakala, a ten to proste chce za jakoukoliv cenu.
          • Tovizejo ,,, milasku, vis proc maj tyhle lidi prachy a proc TY je nikdy mit nebudes? Protoze oni narozdil od tebe umej pocitat. Nikdo nenaleje do neceho stovky mega jen tak pro potechu duse.
            • A co amazon a vlastni raketoplan,to urcite maji aby na tom vydelavali,o nakoupenych ostrovech nemluve,tam takynezvou turisty.Tvurce minecraftu vila za 1miliardu.
              Kdyz mas tolik penez,tak je ti jedno co kolik stoji.

Kdyby na tom chtel vydelat,tak by na ne tlacil a nemeli by takovou volnost,zadne studio nemuze tak dlouho vyvijet hru.(co myslis byl duken nukem forever ziskovy???).
    • Těším se. Zatím to vypadá na hru roku, tak snad vzdrží a češi zase budou slavní! Dělají to nakonec ti nejzkušenější.
      • Hra z kickstarteru a hrou roku... namoč si dudílek do medíčku, strč si ho do tlamičky a jdi zase hajínkat
        • naposledy to vyhralo divinity original sin *3*
        • ironie *2*
  • Hře fandím, ale obávám se k celkové komplexnosti hry, že funkční hru nemůžou stihnout udělat do 2016 ale rád se budu plést...
    • No do 2016 to opravdu nestihnou a myslím, že to ani nemají v plánu. :D
      • Lukyz
        No na webu stále mají uvedený datum vydání v létě 2016, ale taky si myslím, že půjde spíš o dost neaktuální údaj *1*
        • No já to myslel tak, že do 2016 mají něco přes měsíc. :)

Ale jo, myslím, že tu všichni tušíme další odklad, protože půl roku na dokončení, dotažení a odladění hry, která právě vypustila verzi alpha 0.5, je vážně sci-fi.
          • jakubc
            Nevěřím sice, že to stihnou, ale to je v alfě neodpovídá tomu, co mají zatím hotové.
  • konecne nejaka firma ktora sa vyhra so svojou hrou a nevydaju ako srackovy zabugovany shitt dokonceny len z polky. len tak v rychlosti si spomeniem na najnovisieho batmana,rome total war alebo aj fallout. len tak dalej vavra konecne nejaka firma co chce vydavat poriadne doladene hry a nie len rychle zvratky.
    • No pokud má hra vyjít v létě 2016, tak to zabugovaný bude stoprocentně.

Všichni ale dobře víme, že ono to v roce 2016 nevyjde.
      • Tak vzhledem ke stadiu v jakym to je ... to vypada spis tak na 2026. Pokud chce nekdo (omylem) vydat solidne odladenou hru, tak ji musi mit kompletne hotovou rok pred vydanim.
    • Snad to bude zábavná hra :) ....co se týče buggů u Fallouta 4, tak jsem za 50 hod. zatím nepotkal. Vetšinou se to sere lidem, co stahují od CODEXa :)
      • Jo tovizejo ... pes, kterej se odpari a musis si ho zavolat cheatem, npc ktery nereagujou, protoze se nekde nespustil nejakej trigger, pripadne prozmenu se teleportujou odnikud ... neschopnost udrzet partaka treba na strese (proto sou nesmrtelny, protoze z ty strechy klidne sami skocej).... cokl, kterej otevre vrata (jooo ...)
    • No to se ještě uvidí :) Bugů má alfa samozřejmě požehnaně, a neumím si představit jak je vyřeší do vydání v půlce 2016.. tak uvidíme :D
      • Pokud vim tak datum vydani je konec 2016, ale i tak si zrejme na Gold pockame aspon do jara 2017. Ne ze by do ty doby nebylo co hrat.
        • Na oficiálním webu mají ve faq pořád informaci, že míří na léto 2016.
    • Možná to pro tebe bude šok, ale ony i ty zabugované hry se vyvíjely řadu let. Kingdom Come je v tomhle ohledu podle mě celkem standardní.
  • Já si počkám na Betu. Ta má vyjít někdy v roce 2022.
    • Chybí ti tan nula vole
      • No jo. Zapomněl jsem napsat, že to je až nový kalendář. Nejprve bude 3. světová kvůli Rusku a Turecku, pak bude nuclear winter a pak se pojede nový kalendář.
        • Já bych to tak černě neviděl. Podle mě to stihnou dřív, než zeman vystřízliví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit