Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně znám ty kteří řeší šerm ve hře a už jen proto to bude skvělá hra!
  • Takovej peršan by nebyl k zahození. Mohl by ti zvednout charisma.
  • Ano ale to ze politicke spicky presadzuju fasisticku politiku to uz je zcela normalne ze?
  • Napíšu mu osobní zprávu na FB. Máme se přece v přátelích.
  • Bububu.
    To není urážka. Dobře nám bylo. Dan s velkomoravany popil, pomluvil cikány, smažky, uprchlíky a všelijakou verbež a pak došlo i na to hajlování.
    Jen veslovat se mu moc nechtělo. Na to je panáček docela rozmazlený.
  • "Vyjadřuj se slušně pubertáku ,není mi dvacet. "

Neni mi uz ani tricet. Ale ty budes slusnej kkt *3*
  • Asharak
    Ty budeš donašeč že? *1*
  • wenceslaus
    No ono alfa není všechno, co mají. A logicky ani nechtějí všechno ukázat, zvláště pak příběh (dungeonů bych ale opravdu moc nečekal). Alfa má jen otestovat vybrané mechaniky.
  • Magister_Peditum
    Ne každej to dělá jako Bethesda. *15*
  • wenceslaus
    Takhle to opravdu nefunguje, projev sympatií k nacizmu je trestný i v demokracii (až tři roky).
    Ani svoboda nesmí být tak impotentní, aby dovolila hlásání nesvobody.

Spíš tomu, co říká Hipsta, nevěřím.
  • Pořád by to bylo lepší, než aby byla v inventáři pozice pro modlitební kobereček *7*
  • Zeptej se ho na to na nektery prednasce, masirku na internetu umi delat i osmilety dite.
  • Vyjadřuj se slušně pubertáku ,není mi dvacet. Jasně že mechaniku první,ale zatím dělají pořád jen to a jestli budou pokračovat tímhle tempem a pořád ji vylepšovat,možná se hra nevydá nikdy a spolkne nehorázné peníze. Herní obsah taky není jen tak nasázet tam miliardy náhodných questů a za pár dní.Ted nevím plánové datum vydání prvního actu,ale mají co dělat hoši :)
  • I kdyby hajloval, potom ti nic není. Je demokracie a každý má právo na volbu politického směru a hlavně právo na svobodu slova. ;) To že se tvůj politický názor a pohled neslučuje s jeho, není ještě nic špatného...
  • Můžeš nějak svoje tvrzení potvrdit? Nebo jsi jen další online žvanil? To co píšeš je docela vážné nařčení tak si dávej pozor co píšeš!
  • Doufám že tam Dan přidá i možnost hajlovat. Na Wolinu mu to letos po pár pivech s medovinou šlo velice hezky, tak by mi bylo líto, kdyby to v jeho hře chybělo.
  • najskor musia spravit mechaniky tej hry a potom mozu pridavat obsah. alebo maju postavit najskor strechu a nakoniec zaklady? .ach boha jeho, krista. kkti toto
  • Rád bych ,aby se z té hry vyklubalo něco pěkného. Ale zárověn mám pocit,že příliš se soustředí na detaily a jiné kraviny. U RPG jde hlavně o příběh,dungeony,atd.... Je hezké mít ještě ten balast kolem,ale zatím nic krom vychytávek a zajímavostí neukázaly.Pořád čím dýl,mám ten pocit,že si ukrojily velké spousto a snad se žacnou soustředit na hru a příběh ,než jen na princip fungování hry. Aby to nebylo nakonec demo jedné vesnice+jednoho hradu.
  • Asharak
    Lenoši stejně nikdy nic dělat nebudou, ti budou jen hrát/nehrát hru tak jak je. Popř. stáhnou vylepšení od těch, které právě pařit nebaví, ale naopak od kreativní činnosti alá módování se odtrhnout nedokážou *3*
  • Asharak
    Sakra teď jsem zjistil že jsem to skoro vůbec nehrál když se podívu na odehraný čas a to už to mám tka dlouho :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit