Přejít na výpis diskuzí
Nová alfa verze Kingdom Come přináší postihy pro zloděje a chytřejší nepřátele
24.11.2015 | Adam Homola
76 příspěvků
-
Už se to začíná fakt skládat dohromady. Jde to rychleji a rychleji s každým velkým updatem. Teď záleží jak moc mají věci rozdělané v ostatních částech mapy, základy technické stránky vypadají dost dobře, hlavně aby tam bylo co dělat a stihli to vyplnit. *14*
Teď hlavně trochu poladit tu vodu a dřevo, celkem to kazí :D https://www.youtube.com/watch?v=fDpt5ZU-kyQ -
Těším se. Zatím to vypadá na hru roku, tak snad vzdrží a češi zase budou slavní! Dělají to nakonec ti nejzkušenější.
-
Tak tahle firma zrovna nemá prachy, aby si hrála s detaily. To maj jiní a dělaj z toho bugshity.
-
Na oficiálním webu mají ve faq pořád informaci, že míří na léto 2016.
-
No já to myslel tak, že do 2016 mají něco přes měsíc. :)
Ale jo, myslím, že tu všichni tušíme další odklad, protože půl roku na dokončení, dotažení a odladění hry, která právě vypustila verzi alpha 0.5, je vážně sci-fi. -
No na webu stále mají uvedený datum vydání v létě 2016, ale taky si myslím, že půjde spíš o dost neaktuální údaj *1*
-
Pokud vim tak datum vydani je konec 2016, ale i tak si zrejme na Gold pockame aspon do jara 2017. Ne ze by do ty doby nebylo co hrat.
-
No do 2016 to opravdu nestihnou a myslím, že to ani nemají v plánu. :D
-
No pokud má hra vyjít v létě 2016, tak to zabugovaný bude stoprocentně.
Všichni ale dobře víme, že ono to v roce 2016 nevyjde. -
Hře fandím, ale obávám se k celkové komplexnosti hry, že funkční hru nemůžou stihnout udělat do 2016 ale rád se budu plést...
-
Snad to bude zábavná hra :) ....co se týče buggů u Fallouta 4, tak jsem za 50 hod. zatím nepotkal. Vetšinou se to sere lidem, co stahují od CODEXa :)
-
No to se ještě uvidí :) Bugů má alfa samozřejmě požehnaně, a neumím si představit jak je vyřeší do vydání v půlce 2016.. tak uvidíme :D
-
Možná to pro tebe bude šok, ale ony i ty zabugované hry se vyvíjely řadu let. Kingdom Come je v tomhle ohledu podle mě celkem standardní.
-
Chybí ti tan nula vole
-
konecne nejaka firma ktora sa vyhra so svojou hrou a nevydaju ako srackovy zabugovany shitt dokonceny len z polky. len tak v rychlosti si spomeniem na najnovisieho batmana,rome total war alebo aj fallout. len tak dalej vavra konecne nejaka firma co chce vydavat poriadne doladene hry a nie len rychle zvratky.
-
Já si počkám na Betu. Ta má vyjít někdy v roce 2022.