Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven123
    a co z toho, ked tu mame este stale xbox a ps3, na tom si "MSAA vousy" mozme max fixkou na monitor dokreslit :(
    • Takže nebýt Xboxu, tak všichni máme trojité GeForce 580GTX v SLI? (protože to je to, co tohle demo pohání).

Takové naříkání fakt "miluju". Já jsem naopak rád, že si díky konzolím můžu zahrát Crysis 2 i na služebním notebooku.
      • skaven123
        keby nebolo konzol, tak su grafiky cca 5x rychlejsie ako tieto terajsie, takze by sme vraveli ze pch, 3x 580 v sli, to ma kazda socka :D
      • to je sice možné, ale proto není crysis tím, čím býval.. to samé potkalo unreal, kdy z progamerské ut2k4 vznikl hybrid ut3.
      • Ono to s tou optimalizací není vždycky tak růžové. Třeba GTA byla původem z konzolí a sekala se jak kráva.
      • nebyt xboxu tak je to cele uz davno zoptimalizovane na jednu 580GTX ... ohoho to si necakal, vyvoj iduci dopredu waaw to je zmena:D sorry
        • Spades
          ty ses retard
          kdyby nebyly konzole, tak to neuzene ani superpocitc od NASA...
          optimalizace je k tomu, aby hra jela dobre s co nejpomalejsim hardwarem - kdyby byl HW neomezeny, tak nemusis nic optimalizovat.
          • kdybys nebyl debil tak by si take kraviny netrepal... use your fking brain dickhead ....
            vidim ze sa do toho rozumies tak ta radsej necham s tvojim prach sprostym nazorom
            ... ehm ty retard!
    • Ja bych poslal konzole uz sprominutim do pr**** Vsechno nicej spolujou brzdej. Bouzel lidi co si je kupujou a hry na to ... to podporujou a nicej vse co se tyce PC KDyz zminim ted Epic Games... utekli zas po**ane s GoW na xbox jaka parada.... (ale co je to porad s konzolema dokola----> vyuziti maximalne jako prehravac DVD a odkladani hrnku)
      • Kluci, to že máte dost peněz na nadupaný počítače, nebo máte bohatý rodiče, to vám dost závidim, že můžete mít jakejkoliv comp, ale přečtěte si článek od Dana Vávry, který vyšel nedávno, jak to s těmi konzolemi je. Já jsem s ní spokojen, hry si musím kupovat a zatím to s tou grafikou není nikterak hrozný *5*
        • Asi tak nějak. Fakt bych byl nerad kdyby se vrátila doba, kdy půl roku "stará" grafika atd. už nestačila na hry ani na medium.
          • neviem v akom svete si zil ale ja som si s 6600gt vystacil nevim kolko rokov
            • Spades
              1. takze sis ocividne vystacil max 3 roky (ted vychazi grafiky daleko casteji)
              2. takze si daval nejakych 10k za grafiku ? na to bych se mohl z vysoka vy****
            • kupovat 3 roky staru grafiku tak to uz ano:D tebe to ide ako drbli si bol vtedy a vyzera ze ti to ostalo doteraz
            • Spades
              nevim v jakem svete zijes ty, ale ja jsem vymenil svou 6600 pul roku po tom co jsem si ji koupil, protoze se mi nerozjelo UT3 :)
        • hlavne taky jde o to , ze tu budou pak nove konzole a do dvou let zas budu PC hraci brecet jak konzole brzdej vyvoj
    • Hezky řečeno.
  • Tahle grafika bude ještě několik let jen výsadou PC a navíc díky UDK se může prosadit i malý nezávislý vývojář který by jinak neměl šanci udělat hru v ucházející grafice. Her vycházejících z UDK už je v prodeji na Steamu spousta a nedávám moc času tomu než se začnou objevovat hry v takovýhle grafice. Do vydání UDK jsem nechápal proč má Epic plnou hubu keců o tom jak mají rádi PC platformu a jak ji podporují, ale momentálně Epic přispívá asi nejvíc k růstu PC hraní.
    • Maly nezavisly vyvojar na takovy engine nema. Protoze tenhle engine potrebuje armadu grafiku, aby ho nakrmili a ukazali, co ten engine umi. Maly vyvojar ho jednoduse nedokaze poradne vyuzit.
    • keby UE fungoval pod linuxom ...
  • Vypadá to moc hezky, ale v real-time jim to prej počítaly tři 580 *1* Je sice roztomilé, že existuje engine, který zvládne tuto nádheru, ale na jeho implementaci do her jen tak nedojde. Nejdřiv ho budou muset utáhnout i ty malý plastový brzdy pokroku od Sony a MS a to se v nejbližší době stane jen velmi těžko *11*
    • xbox 360 a PS3 si novych technologii UE3 tezko uziji, protoze povetsinou jde o dx11 a to zadna z konzoli neumi a ani umet nemuze. Kazdopadne slo o prezentovani technologii se vsim na max. Pak je na vyvojarich jak a co do hre implementuji a jak to vsechno zoptimalizuji.
      • Měl jsem na samozřejmě na mysli další generaci krabiček. Čili - dokud nevyjdou, tak žádný pokrok ala toto video v žádné hře na monitorech nespatříme. Silně pochybuju (bohužel), že by to někdo zkoušel PC-only *9*
        • Ty o UDK moc nevíš. Právěže hry budou a velmi brzy a budou jen PC-only. Příště se prosímtě zdrž komentářů k věci o který očividně nic nevíš ;-)
          • A kdo je zaplati?
          • Whisp
            Vtipálek *1*
    • tie plastove brzdy pomohli vo vyvoji hier a pc hry idu dole vodou...jedna hra copreslivila pc hranie je crisis a co s toho...kolko je uspesnych titulov na ps3 a xbox360...tu hlinikovi budu mozes hodit do smeti zachvilku
      • Píšeš srač*ky *7* *12*
      • ty se asi kolem her dlouho nepohybujes,kdyz podle tebe je zrovna crysis hra ,ktera proslavila pc hrani? *1*
      • Čím pomohly konzole vývoji her?!? *7* Spíš zvedly procento braku z 80% na 99% celkově *10*
        • Tim nejdulezitejsim, z nejvetsi casti ho financuji.
  • To je vsetko pekne, ale NIKTO to v tejto miere v ziadnej hre nepouzije, kym to nebudu zvladat konzole, co bude najsor v roku 2015 (nova generacia skor nepride).
    • Nová generace konzolí vyjde určitě dřív než v roce 2015. To se jenom nechal slyšet nějaký týpek ze sony, že to vyjde v roce 2015, aby neoslabil prodej součašných obstarožních PS3. Jiné zdroje říkají, že by to mohlo přijít mnohem dřív, nejspíš na přelomu 2012-13. Kolem vánoc aby se nejlépe prodávalo. Aspoň teda nový xbox.
  • No, presne takto som slintal pri ukážke mimiky tváre na scéne castingu , ktoré bolo predvádzané, ako dokáže engin zvládať mimiku tváre a emócie a potom som sa dozvedel, že hra (Heavy Rain) bude iba na konzolu. Takže celé predvádzanie na h...o., pretože keď som si pozrel ukážky z hry , bola značne zjednodušená. Podobne to nakoniec dopadlo aj s crysis2. A to bola hra , ktorá si PC only určite zaslúžila. Atakto to zrejme bude aj s touto
    ukážkou. Najprv super a potom sa dočkáme iba akýchsi podivných klonov a nepodarených pokusov o multiplatformovú hru.
    • ...nezapomeň, že tohle je ukázka možností, tudíž ne toho jak to vypadat bude, ale jak by to vypadat mohlo...
  • Vypadá to hezky, ale CryEngine 3 je prostě engine jak má být... *4*
    • no z meho pohledu teda todle aspon co do stranky vizualni vypada o dost lepe nez celej cryendžín
    • Paulcz
      kolik her pohání Cryengine ? :)
      • Spades
        lepsi otazka je, kolik her pohani cryengine 3 :D
        bo to zmeni cislo na 1 :D
      • dohromady 3...to je skvělé číslo *1*
  • to určitě taky poušteli na nejake konzoli kvuli kšeftu.ale hned se jim rozlítla.
  • pekny ale nevidim to v blizky dobe jako moc vyuzitelny uz jen ztoho duvodu na cem to jelo...ktem konzolim je hezky jak vsichni na ne nadavate ale vetsina her je v dnesni dobe delana primarne pro konzole takze maji velky vliv na to jak to vsechno bude dal, konzole maj naprosto jinou architekturu jak pc tak se tu porad nehadejte ze ty krabicky nic neumi kdyz sou na tom vykonem vic nez dobre
    • No konzole oproti dnešným PC na tom výkonovo až tak dobre niesu, skôr naopak:-)
    • no nevim to video je urco direct 11 konzole toto fakt nepochroustaj nebo možná jenom jednou :)
  • Urug
    Jako ze škatulky
  • az na to ze kdyby ste si skusily autogenem zapalit cigaretu tak vam z ni nic nezbyde a jeste si uskvarite nos *1*
    • Ty voe já už zapaloval cígo i o keramickou plotnu. Dalo to práci, ale výsledek stál určitě za to. :)
      Mimochodem, nevidim důvod proč by nemělo jít zapálit cígo autogenem. To co má ale on, mi připomíná spíš elektrikářskou svářečku, resp takovej ten zapalovač co dělá pěkně tryskající plamen. Docela běžně se prodávaj a plamen je fakt žhavej.
      • No jo, vypalujte si plíce. :)
    • jo...pokud tim autogenem míříš na sebe *5*
      • Ubereš kyslík a zmierniš plameň acetylénu a pokojne si zapáliš cigaretu. Povedal by ti to každý, kto s autogénom pracoval. Nemienim tu rozvíjať debaty na túto tému, pretože vidím, že sa snažíš byť vtipný v niečom v čom sa nevyznáš.
    • Autogénom som si úplne kľudne zapaľoval cigaretu celých 10 rokov. Takže ako?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit