-
vyslo ma to do 6000 sk (5000 ceskych korun) myslim ze normalna cena za taku grafiku
-
A kdo je zaplati?
-
Tim nejdulezitejsim, z nejvetsi casti ho financuji.
-
Maly nezavisly vyvojar na takovy engine nema. Protoze tenhle engine potrebuje armadu grafiku, aby ho nakrmili a ukazali, co ten engine umi. Maly vyvojar ho jednoduse nedokaze poradne vyuzit.
-
Vtipálek *1*
-
No konzole oproti dnešným PC na tom výkonovo až tak dobre niesu, skôr naopak:-)
-
Pujde nejspis o to jestli se nekomu vyplati vyrobit hru s temahle vychytavkama (ne vsema, to by se asi zblaznil) a potom ji vidat s pnou grafikou na PC a osekanou na Xbox a PS3. Otazka totiz je v tom, jestli bude stacit vyrobit hru v DX11 a potom ji jen sestavit s optimalizaci pro DX9 konzole a Unreal se s tim sam popere za vyvojare a nebo jestli bude potreba delat vousy a vlasy 2x, ladit stiny rucne atd... Pokud vetsi cast zvladne automatika, tak se muzem tehdle vymozenosti dockat pomerne brzo.
-
keby nebolo konzol, tak su grafiky cca 5x rychlejsie ako tieto terajsie, takze by sme vraveli ze pch, 3x 580 v sli, to ma kazda socka :D
-
Tak zrovna toho se nebojím vůbec, když ne z jiného důvodu, tak proto, že takové technologie se určitě nedožiju. *4*
-
Jediné, co jsem napsal, je to, že v oblasti _fikce_ rozlišuju mezi interaktivitou a pasivní konzumací, a že jsou některé věci, které bych ve hrách nedělal. Třeba zabíjení dětí. Dovedu pochopit, i když se mi to hodně nelíbí, když někdo ve filmu zabije dítě, ale kdybych ho měl ve hře před hlavní, tak ho prostě nezastřelím. Říkej si tomu morální dilema nebo jak chceš, ale prostě to neudělám.
-
takze kdyz se divas na dokumenty nebo realisticky ztvarnene jatka kdy umiraji nevinni atd tak ti to je jedno protoze nemackas spoust ty,ale kdybys zabil v realisticke hre panaka z 1 a 0 sic verohodne vymodelovaneho je to porad hra,tak bys mel z toho moralni dilema,zahraj sims,me osobne nevadi zabijet zlochy ve hrach,mnohem vic me moralne nici ruzne zabery z valek,a je mi uplne jedno kdo mackal spoust
-
no nevim to video je urco direct 11 konzole toto fakt nepochroustaj nebo možná jenom jednou :)
-
1. takze sis ocividne vystacil max 3 roky (ted vychazi grafiky daleko casteji)
2. takze si daval nejakych 10k za grafiku ? na to bych se mohl z vysoka vy**** -
to uz ses druhej clovek, od ktereho tohle slysim,ale ja v tom teda zadnou podobnost nevidim.
-
mne ta temnota pripomenula blade runnera
-
kupovat 3 roky staru grafiku tak to uz ano:D tebe to ide ako drbli si bol vtedy a vyzera ze ti to ostalo doteraz
-
z UT99 mám nejradši asi Razorback, parádní nářez : )
http://www.youtube.com/watch?v=PLgSo90JhAQ -
kdybys nebyl debil tak by si take kraviny netrepal... use your fking brain dickhead ....
vidim ze sa do toho rozumies tak ta radsej necham s tvojim prach sprostym nazorom
... ehm ty retard! -
Asi mi to nebudeš věřit, ale zrovna jsem tu skladbu z Hyperblast poslouchal když jsem si četl tvůj příspěvek : D ale já mám v oblibě tu verzi z UT99 a na ní mám rád hlavně ten úvod, ty první vteřiny, to je luxusní : )
-
pekny ale nevidim to v blizky dobe jako moc vyuzitelny uz jen ztoho duvodu na cem to jelo...ktem konzolim je hezky jak vsichni na ne nadavate ale vetsina her je v dnesni dobe delana primarne pro konzole takze maji velky vliv na to jak to vsechno bude dal, konzole maj naprosto jinou architekturu jak pc tak se tu porad nehadejte ze ty krabicky nic neumi kdyz sou na tom vykonem vic nez dobre