-
I když to bude vypadat reálně,furt to bude jenom blbá hra.
-
Nádherný engine.Ještě by to ale chtělo nějakou hru ,kterou by poháněl.Toho se ale v blízké době nedočkáme *10*
-
Píšeš srač*ky *7* *12*
-
Ja mám asi najradšej Hyperblast (konkrétne Redux verziu z UT2004) -- tu mám už asi navečnosť vyritú v génoch pre tie finálové súboje (ako s Xan Krígeľom, tak s Malcomom)
http://www.youtube.com/watch?v=3bvPTxPSufs&feature=related -
ty se asi kolem her dlouho nepohybujes,kdyz podle tebe je zrovna crysis hra ,ktera proslavila pc hrani? *1*
-
skvělý film pro tebe: GAMER (myšlenka dobrá, zpracování nikoliv).. to je to, čeho se můžeš bát...
-
Ty o UDK moc nevíš. Právěže hry budou a velmi brzy a budou jen PC-only. Příště se prosímtě zdrž komentářů k věci o který očividně nic nevíš ;-)
-
já ho to poslouchám hodně často i když jen takový výběr a ne celý ale dohromady s prvním Unrealem z roku 98 je to naprostá nádhera, v UT je to víc dynamický a v prvním U více atmosférický a při poslechu některých skladeb mi přijde jako bych ho pařil a vybavuju si ty scenerie, takový Dusk Horizon mluví za vše, přesně jak člověk vyleze na začátku z lodi do přírody a začne tahle skladba, to miluju : )
http://www.youtube.com/watch?v=glnpnifV4Fk -
Ještě pořád vás baví se hádat? Herní průmysl nezměníte :-D
Demo vypadá nádherně i když ta "temnota" působí dost nepřirozeně vůči těm ostatním faktorům. -
myslim že můžeš bejt v klidu, hra může bejt realistická jak chce ale brutalita bude vždy nasazena docela nízko protože žádnej vydavatel nechce mít na svý hře nálepku 18+ kvůli snížení prodejů (nejedná-li se o nějaký survival horror nebo prasárnu typu postal apod.)
-
Měl jsem na samozřejmě na mysli další generaci krabiček. Čili - dokud nevyjdou, tak žádný pokrok ala toto video v žádné hře na monitorech nespatříme. Silně pochybuju (bohužel), že by to někdo zkoušel PC-only *9*
-
Ano, soundtrack k prvnimu UTje vynikajici a uz jen kvuli tomu jsem si to video pustil asi petkrat. Ah, ty nostalgicke vzpominky na prvni Unreal Tournament jsou uzasne. *4*
-
xbox 360 a PS3 si novych technologii UE3 tezko uziji, protoze povetsinou jde o dx11 a to zadna z konzoli neumi a ani umet nemuze. Kazdopadne slo o prezentovani technologii se vsim na max. Pak je na vyvojarich jak a co do hre implementuji a jak to vsechno zoptimalizuji.
-
No jo, vypalujte si plíce. :)
-
Já jsem si říkal, že mi to připomíná starej dobrej 1. UT. :)
-
to je sice možné, ale proto není crysis tím, čím býval.. to samé potkalo unreal, kdy z progamerské ut2k4 vznikl hybrid ut3.
-
Čím pomohly konzole vývoji her?!? *7* Spíš zvedly procento braku z 80% na 99% celkově *10*
-
Co je to za UI ? Vypada to jako inventar z Dead Space 2...
-
je to stale virtualni
-
tie plastove brzdy pomohli vo vyvoji hier a pc hry idu dole vodou...jedna hra copreslivila pc hranie je crisis a co s toho...kolko je uspesnych titulov na ps3 a xbox360...tu hlinikovi budu mozes hodit do smeti zachvilku