Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě to není to samý. Narozdíl od televize jsem já ten, kdo mačká spoušť. To je na každým člověku, jak se s tím srovná. Se současnou úrovní realističnosti ještě nemám problém.
  • Vypadá to moc hezky, ale v real-time jim to prej počítaly tři 580 *1* Je sice roztomilé, že existuje engine, který zvládne tuto nádheru, ale na jeho implementaci do her jen tak nedojde. Nejdřiv ho budou muset utáhnout i ty malý plastový brzdy pokroku od Sony a MS a to se v nejbližší době stane jen velmi těžko *11*
  • pre SKAVEN123. a co ked tu mame ps3 a xbox 360. keby ze nie konzoly tak ta technologia v hier nejde do predu...a unreal enagine pohana vela hier cryengine mozno len dve to je dost smutne ze...?odkaz pre skaven123 pockaj ked tu bude ps4 tak to budes slintota jak taky pes...
  • v televizi máš taky reálný panáky ve filmech, říká se jim herci, akorát krev a všechno okolo jsou triky ikdyž to vypadá opravdvě a nikdo s tim problém nemá... tady to bude to samý
  • Spades
    ty ses retard
    kdyby nebyly konzole, tak to neuzene ani superpocitc od NASA...
    optimalizace je k tomu, aby hra jela dobre s co nejpomalejsim hardwarem - kdyby byl HW neomezeny, tak nemusis nic optimalizovat.
  • Spades
    nevim v jakem svete zijes ty, ale ja jsem vymenil svou 6600 pul roku po tom co jsem si ji koupil, protoze se mi nerozjelo UT3 :)
  • Spades
    lepsi otazka je, kolik her pohani cryengine 3 :D
    bo to zmeni cislo na 1 :D
  • Resp. jeji novodoba verze ze soundtracku UT2007.

Jinak video super, ale par let potrva, nez to nekde uvidime v praxi.
  • Na jednu stranu je fajn, že je ta grafika čím dál hezčí a blíž realitě. Na druhou stranu si říkám, kdy bude reálná tak, aby mě to odradilo od hraní. Ono střelit digitálního panáka do hlavy není nic těžkýho. Až ten panák bude vypadat fakt jako člověk do posledních podrobností... s tím už budu mít problém.
  • Ty voe já už zapaloval cígo i o keramickou plotnu. Dalo to práci, ale výsledek stál určitě za to. :)
    Mimochodem, nevidim důvod proč by nemělo jít zapálit cígo autogenem. To co má ale on, mi připomíná spíš elektrikářskou svářečku, resp takovej ten zapalovač co dělá pěkně tryskající plamen. Docela běžně se prodávaj a plamen je fakt žhavej.
  • mapa Face World v Unreal Tournament 99, skladba Foregone Destruction

http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/unreal-tournament-original-soundtrack/27-foregone-destruction.mp3
  • Ubereš kyslík a zmierniš plameň acetylénu a pokojne si zapáliš cigaretu. Povedal by ti to každý, kto s autogénom pracoval. Nemienim tu rozvíjať debaty na túto tému, pretože vidím, že sa snažíš byť vtipný v niečom v čom sa nevyznáš.
  • Snad to bude rozumné nastavení a nedočkáme se takových extrému jako 2 metry *1*
  • Vypadá to skvěle a ten hudební podkres je supr:-)
  • Vypada to pekne,nicmene nez se neco takoveho objevi ve hrach,tak na to si chvili jeste pockame,prece jen ne kazdy ma doma 2 nebo 3 nv580 a nebo jede na konzolich.
    Ale stejne me je simpatictejsi source engine i kdyz je po technologicke strance starsi,nebo engine na ,kterem bezi serie stalker *3* .Cryengine a unreal na me pusobi umele.
  • smejki
    omlouvám se, ustřelil jsem *3*
  • keby UE fungoval pod linuxom ...
  • Ono to s tou optimalizací není vždycky tak růžové. Třeba GTA byla původem z konzolí a sekala se jak kráva.
  • do toho to ma jeste hodne daleko,ale jinak to vypada hezky *3*
  • nebyt xboxu tak je to cele uz davno zoptimalizovane na jednu 580GTX ... ohoho to si necakal, vyvoj iduci dopredu waaw to je zmena:D sorry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit