Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Unreal engine zde vládne už hromadu a hromadu let a vypadá to, že mu to žezlo nikdo nepřebere.
    Myslím, že je skvělé, že vývojáři uvolňují tyto nástroje na veřejnost zdarma. Tak vypadá pokrok.
  • Vypada to pekne,nicmene nez se neco takoveho objevi ve hrach,tak na to si chvili jeste pockame,prece jen ne kazdy ma doma 2 nebo 3 nv580 a nebo jede na konzolich.
    Ale stejne me je simpatictejsi source engine i kdyz je po technologicke strance starsi,nebo engine na ,kterem bezi serie stalker *3* .Cryengine a unreal na me pusobi umele.
  • Vypadá to skvěle a ten hudební podkres je supr:-)
    • Ano, soundtrack k prvnimu UTje vynikajici a uz jen kvuli tomu jsem si to video pustil asi petkrat. Ah, ty nostalgicke vzpominky na prvni Unreal Tournament jsou uzasne. *4*
      • já ho to poslouchám hodně často i když jen takový výběr a ne celý ale dohromady s prvním Unrealem z roku 98 je to naprostá nádhera, v UT je to víc dynamický a v prvním U více atmosférický a při poslechu některých skladeb mi přijde jako bych ho pařil a vybavuju si ty scenerie, takový Dusk Horizon mluví za vše, přesně jak člověk vyleze na začátku z lodi do přírody a začne tahle skladba, to miluju : )

http://www.youtube.com/watch?v=glnpnifV4Fk
        • Ja mám asi najradšej Hyperblast (konkrétne Redux verziu z UT2004) -- tu mám už asi navečnosť vyritú v génoch pre tie finálové súboje (ako s Xan Krígeľom, tak s Malcomom)
          http://www.youtube.com/watch?v=3bvPTxPSufs&feature=related
          • z UT99 mám nejradši asi Razorback, parádní nářez : )

http://www.youtube.com/watch?v=PLgSo90JhAQ
          • Asi mi to nebudeš věřit, ale zrovna jsem tu skladbu z Hyperblast poslouchal když jsem si četl tvůj příspěvek : D ale já mám v oblibě tu verzi z UT99 a na ní mám rád hlavně ten úvod, ty první vteřiny, to je luxusní : )
    • mapa Face World v Unreal Tournament 99, skladba Foregone Destruction

http://downloads.khinsider.com/game-soundtracks/album/unreal-tournament-original-soundtrack/27-foregone-destruction.mp3
      • Já jsem si říkal, že mi to připomíná starej dobrej 1. UT. :)
      • Resp. jeji novodoba verze ze soundtracku UT2007.

Jinak video super, ale par let potrva, nez to nekde uvidime v praxi.
        • Pujde nejspis o to jestli se nekomu vyplati vyrobit hru s temahle vychytavkama (ne vsema, to by se asi zblaznil) a potom ji vidat s pnou grafikou na PC a osekanou na Xbox a PS3. Otazka totiz je v tom, jestli bude stacit vyrobit hru v DX11 a potom ji jen sestavit s optimalizaci pro DX9 konzole a Unreal se s tim sam popere za vyvojare a nebo jestli bude potreba delat vousy a vlasy 2x, ladit stiny rucne atd... Pokud vetsi cast zvladne automatika, tak se muzem tehdle vymozenosti dockat pomerne brzo.
  • Na jednu stranu je fajn, že je ta grafika čím dál hezčí a blíž realitě. Na druhou stranu si říkám, kdy bude reálná tak, aby mě to odradilo od hraní. Ono střelit digitálního panáka do hlavy není nic těžkýho. Až ten panák bude vypadat fakt jako člověk do posledních podrobností... s tím už budu mít problém.
    • I když to bude vypadat reálně,furt to bude jenom blbá hra.
    • Spades
      je to stale virtualni
    • v televizi máš taky reálný panáky ve filmech, říká se jim herci, akorát krev a všechno okolo jsou triky ikdyž to vypadá opravdvě a nikdo s tim problém nemá... tady to bude to samý
      • Pro mě to není to samý. Narozdíl od televize jsem já ten, kdo mačká spoušť. To je na každým člověku, jak se s tím srovná. Se současnou úrovní realističnosti ještě nemám problém.
        • takze kdyz se divas na dokumenty nebo realisticky ztvarnene jatka kdy umiraji nevinni atd tak ti to je jedno protoze nemackas spoust ty,ale kdybys zabil v realisticke hre panaka z 1 a 0 sic verohodne vymodelovaneho je to porad hra,tak bys mel z toho moralni dilema,zahraj sims,me osobne nevadi zabijet zlochy ve hrach,mnohem vic me moralne nici ruzne zabery z valek,a je mi uplne jedno kdo mackal spoust
          • Jediné, co jsem napsal, je to, že v oblasti _fikce_ rozlišuju mezi interaktivitou a pasivní konzumací, a že jsou některé věci, které bych ve hrách nedělal. Třeba zabíjení dětí. Dovedu pochopit, i když se mi to hodně nelíbí, když někdo ve filmu zabije dítě, ale kdybych ho měl ve hře před hlavní, tak ho prostě nezastřelím. Říkej si tomu morální dilema nebo jak chceš, ale prostě to neudělám.
        • skvělý film pro tebe: GAMER (myšlenka dobrá, zpracování nikoliv).. to je to, čeho se můžeš bát...
          • Tak zrovna toho se nebojím vůbec, když ne z jiného důvodu, tak proto, že takové technologie se určitě nedožiju. *4*
        • myslim že můžeš bejt v klidu, hra může bejt realistická jak chce ale brutalita bude vždy nasazena docela nízko protože žádnej vydavatel nechce mít na svý hře nálepku 18+ kvůli snížení prodejů (nejedná-li se o nějaký survival horror nebo prasárnu typu postal apod.)
  • pre SKAVEN123. a co ked tu mame ps3 a xbox 360. keby ze nie konzoly tak ta technologia v hier nejde do predu...a unreal enagine pohana vela hier cryengine mozno len dve to je dost smutne ze...?odkaz pre skaven123 pockaj ked tu bude ps4 tak to budes slintota jak taky pes...
  • Spades
    Co je to za UI ? Vypada to jako inventar z Dead Space 2...
  • vyslo ma to do 6000 sk (5000 ceskych korun) myslim ze normalna cena za taku grafiku
  • kostejnesmrtelny
    Nic nemá takovej vliv na kvalitu hry, jako dobře graficky zpracovaný vousy... *7*
    • smejki
      selfcensored
      • kostejnesmrtelny
        Kdo říká, že jo?

Jestli nechápeš, kam jsem tím mířil, asi stejně nemá smysl dál s tebou diskutovat... Moulo.
        • smejki
          omlouvám se, ustřelil jsem *3*
    • o fousy nejde preci.... zapoj mozek, kde by se takova technologie dala vyuzit ? Zensky klin treba ne ?
      • kostejnesmrtelny
        *1*
        To už jsme se posunuli od zbytečného k přímo nežádoucímu *5*
        • tak to podle vkusu kazdeho soudruha, ze....
          • smejki
            Settings->Graphics->Advanced Setting->Pubic Hair:On/Off/Set Lenght
            *1*
            • Snad to bude rozumné nastavení a nedočkáme se takových extrému jako 2 metry *1*
    • To je sice pravda, ale tohle je techlogicka prezentace. Tady se to naopak resit ma :)
  • Tady je to o nicem , podivejte se na to treba na gametrailers ,tam je to v HD a to je potom jina *5*
  • myslím že unreal už není správnej název pro tenhle engine *4*
    • Je vzdycky novej engine byl v prvni hre v Unrealu... UT4 bude mit UT3engine zase jako prvni takze Unreal Engine je na miste
      • on myslel podla mna ze je to uz real engine:)
        • do toho to ma jeste hodne daleko,ale jinak to vypada hezky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit