Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně překvapily mobilní platformy :-) O iOS víme již nějakou dobu a hry už pod tím běží ale Android, to jsem netušil :-) A NGP no tak to vypadá, že na tu věcičku přeci jen budou hry, zas jsem o něco blíž předobjednávce :-P
  • skaven123
    a co z toho, ked tu mame este stale xbox a ps3, na tom si "MSAA vousy" mozme max fixkou na monitor dokreslit :(
    • Takže nebýt Xboxu, tak všichni máme trojité GeForce 580GTX v SLI? (protože to je to, co tohle demo pohání).

Takové naříkání fakt "miluju". Já jsem naopak rád, že si díky konzolím můžu zahrát Crysis 2 i na služebním notebooku.
      • skaven123
        keby nebolo konzol, tak su grafiky cca 5x rychlejsie ako tieto terajsie, takze by sme vraveli ze pch, 3x 580 v sli, to ma kazda socka :D
      • to je sice možné, ale proto není crysis tím, čím býval.. to samé potkalo unreal, kdy z progamerské ut2k4 vznikl hybrid ut3.
      • Ono to s tou optimalizací není vždycky tak růžové. Třeba GTA byla původem z konzolí a sekala se jak kráva.
      • nebyt xboxu tak je to cele uz davno zoptimalizovane na jednu 580GTX ... ohoho to si necakal, vyvoj iduci dopredu waaw to je zmena:D sorry
        • Spades
          ty ses retard
          kdyby nebyly konzole, tak to neuzene ani superpocitc od NASA...
          optimalizace je k tomu, aby hra jela dobre s co nejpomalejsim hardwarem - kdyby byl HW neomezeny, tak nemusis nic optimalizovat.
          • kdybys nebyl debil tak by si take kraviny netrepal... use your fking brain dickhead ....
            vidim ze sa do toho rozumies tak ta radsej necham s tvojim prach sprostym nazorom
            ... ehm ty retard!
    • Ja bych poslal konzole uz sprominutim do pr**** Vsechno nicej spolujou brzdej. Bouzel lidi co si je kupujou a hry na to ... to podporujou a nicej vse co se tyce PC KDyz zminim ted Epic Games... utekli zas po**ane s GoW na xbox jaka parada.... (ale co je to porad s konzolema dokola----> vyuziti maximalne jako prehravac DVD a odkladani hrnku)
      • Kluci, to že máte dost peněz na nadupaný počítače, nebo máte bohatý rodiče, to vám dost závidim, že můžete mít jakejkoliv comp, ale přečtěte si článek od Dana Vávry, který vyšel nedávno, jak to s těmi konzolemi je. Já jsem s ní spokojen, hry si musím kupovat a zatím to s tou grafikou není nikterak hrozný *5*
        • Asi tak nějak. Fakt bych byl nerad kdyby se vrátila doba, kdy půl roku "stará" grafika atd. už nestačila na hry ani na medium.
          • neviem v akom svete si zil ale ja som si s 6600gt vystacil nevim kolko rokov
            • Spades
              1. takze sis ocividne vystacil max 3 roky (ted vychazi grafiky daleko casteji)
              2. takze si daval nejakych 10k za grafiku ? na to bych se mohl z vysoka vy****
            • kupovat 3 roky staru grafiku tak to uz ano:D tebe to ide ako drbli si bol vtedy a vyzera ze ti to ostalo doteraz
            • Spades
              nevim v jakem svete zijes ty, ale ja jsem vymenil svou 6600 pul roku po tom co jsem si ji koupil, protoze se mi nerozjelo UT3 :)
        • hlavne taky jde o to , ze tu budou pak nove konzole a do dvou let zas budu PC hraci brecet jak konzole brzdej vyvoj
    • Hezky řečeno.
  • myslím že unreal už není správnej název pro tenhle engine *4*
    • Je vzdycky novej engine byl v prvni hre v Unrealu... UT4 bude mit UT3engine zase jako prvni takze Unreal Engine je na miste
      • on myslel podla mna ze je to uz real engine:)
        • do toho to ma jeste hodne daleko,ale jinak to vypada hezky *3*
  • Tady je to o nicem , podivejte se na to treba na gametrailers ,tam je to v HD a to je potom jina *5*
  • kostejnesmrtelny
    Nic nemá takovej vliv na kvalitu hry, jako dobře graficky zpracovaný vousy... *7*
    • smejki
      selfcensored
      • kostejnesmrtelny
        Kdo říká, že jo?

Jestli nechápeš, kam jsem tím mířil, asi stejně nemá smysl dál s tebou diskutovat... Moulo.
        • smejki
          omlouvám se, ustřelil jsem *3*
    • o fousy nejde preci.... zapoj mozek, kde by se takova technologie dala vyuzit ? Zensky klin treba ne ?
      • kostejnesmrtelny
        *1*
        To už jsme se posunuli od zbytečného k přímo nežádoucímu *5*
        • tak to podle vkusu kazdeho soudruha, ze....
          • smejki
            Settings->Graphics->Advanced Setting->Pubic Hair:On/Off/Set Lenght
            *1*
            • Snad to bude rozumné nastavení a nedočkáme se takových extrému jako 2 metry *1*
    • To je sice pravda, ale tohle je techlogicka prezentace. Tady se to naopak resit ma :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit