Přejít na výpis diskuzí
Nová hra ze světa Warhammer 40,000 vůbec nebudí důvěru
2.12.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Prece aby ses mohl divit/ptat. *15*
-
už aby to bylo, jen doufám, že ten soud kde GGG bude žalovat Joea za výhrůžku zabitím bude veřejný (a že mi dovolí vzít si do soudní místnosti popcorn)
-
joe: Na školácké urážky se každý vykašle, vyhrožování zabitím je ovšem zcela jiný případ a je to regulerně žalovatelné a odsouditelné.
-
Proč ty uvozovky?
-
a co ty nicim nevyprovokovane urazky
-
Jste roztomilí když se hádáte mezi sebou, nicméně bych pana joe chtěl upozornit že právě porušuje zákon.
-
Jesteze ta "mobilni" verze to jisti. *3*
-
mě Space Marine bavil, měl dobrej mulťák, ale štval mě ten nevyužitej potenciál.. od začátku jsem se těšil až si vyzkoušim Terminator armor, zabojuju po boku Titánu, zalítám v Thunderhawku nebo zajezdim v Land Raideru, potkám Adeptus Mechanicus, Eldary, nebo třeba jen Dreadnaughta.. a ono nic
-
Horus Heresy hra by byla bomba
film byl ale byla to tragédie, lepší snad bude Lord Inquisitor od fanoušků -
...prave citam Horus Heresy, uz 11 knihu a ked toto vidim tak mi je normalne luto ze nikto nevie spravit v poslednej dobe poriadnu warhammer hru a to aby spravili nejaky film, alebo serial, tak to radsej ani nehovorim nahlas
A navyse, ked som si chcel teraz spustit WH: Mark of chaos, tak to vobec nejde *9* -
v Soulstormu měli Dark Eldaří své combat drugs, tolik k narkotikům ve 40k
-
Co si budeme povidat 40k umi zatim nejlepe Relic, pred tim je zde pradavna minulost a paradni veci jako Chaos Gate, Final Liberation, Space Hulk.Po kolapsu THQ jsou kupodivu dvere otevrene asi kazdemu kdo zazada a zaplati. Platforma a format v podstate nejsou dulezite, dulezite je pouze to aby hra mela hlavu a patu a dobre podala svet, ktery se snazi reprezentovat v dannem hernim zanru. Z doposud ohlasenych her se mi zatim spis dela nevolno. Rozhodne se nenechte utahnout na dev videa, ktera se snazi zapusobit rozestavenymi TT figurkami a prezentuji developery jako zaryte hrace WH. Naprosta vetsina o WH svete nevi naprosto nic a Guardsman je pro ne bratr Guardiana. Ostatne podivejme se na Space Hulk a to mam obavy bylo to nejlepsi co jeste dlouhou dobu uvidime.
-
no vidis a ja som si Space Marine kupil dobrovolne za 6 euro a bol som spokojny *3*
-
Do toho už dnes nikdo nepůjde. Všichni chtějí prodávat masám, tudíž se snaží o co nejnižší rating. Stačí, že třeba ve World of Tanks z tohoto důvodu nejsou a nebudou (oficiálně) viditelné posádky u tanků s otevřenou korbou. Vypadá to divně, ale může to (oficiálně) hrát i mateřská školka, a podle toho co na bojišti vidím, to bohužel nejspíš už hraje. Po tanku střílet můžeš, ale po lidech už ne a nedej bože vidět, jak umírají.
Spíš mě fascinuje, ve spojení s ratingem, jaký je problém zmínit nebo užívat ve hře narkotika, případně i nahota (která je úplně normální a přirozená, respektive nějak člověk přichází na svět), ale to že tam tečou potoky krve, létají údy vzduchem a špendlí se na zeď nikoho až tak nevzrušuje v kontrastu prve zmíněnými věcmi. -
Dawn of war, respektive jeho datadisky hraji dodnes, to co předvedli s pokračováním jsem těžko zkousával. Z prefektní strategie osekali vše. Ono celkově se strategiemi to jde do kopru na více frontách, takže jsem zvědav na to co předvedou některé zajímavé projekty z kickstarteru, třeba planet annihilation (SC1:FA bylo příjemné vzkříšení a 2 to zadupala krásně pod zem jak je tradicí) a pak se diví, že jsou hráči obezřetní a hned nekupují. Viz Rome II, tam si pár let počkám, až vyjde ještě tak 20 DLC 40 patchů a bude to krásně odladěné do 600,- komplet
-
Mark of Chaos, Liberation, Fire Warrior, Rites of War, Chaos Gate a tuna ruznych modu do ruznych her.
Samozrejme tech her je vic, ale nepamatuju si nazvy -
Ja si na ty trolly asi poridim prikaz na Exterminatus ...
-
však aj tá posledná hry bola nadhodnotená koridor debilita...ktorej by som tiež dal max tách 16%....Space Marine, či ako sa to volalo...dostal som to zadarmo k PS+ a ledva som to dohral do polky...
-
Můžu se optat s historie které staré hry na počítače myslíte? Vím jen o Warhammru jako byl Down, Dark omen, Rat Hornet, Space Hulk ...
-
Tak jako EA dokud melo licenci tak delalo skvele strategie z Warhammeru :)