Přejít na výpis diskuzí
Nová hra ze světa Warhammer 40,000 vůbec nebudí důvěru
2.12.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
nehledě na to že konkurence dělá mnohdy lepší věci za míň peněz
-
rulebook 1400 kč
novej army book 930 kč
základní armáda z batalionu 1900 kč a ted pominu fakt že v batalionech jsou vždy nějaky sra..ky co se špatně prodavaj a tohle je jedna z cest jak je GW cpe lidem. A samozřejmě batalion nema ani generala .... atd atd...
10 skeletonů stojí stojí 450 kč a potřebuješ jich tak cca tak 80 až 100..... si to spočítej a to je vlastně ten začátek aby si vubec mohl hrát a nepočítam barvy a podobně..
jasně zběratelska zaležitost *1* -
No vzhledem k tomu ze kupuju i modely, tak ta cena je standard
-
to je druhá věc no, každý hobby něco stojí, když budeš místo toho sbírat vláčky, hrát magicy nebo třeba golf tak tě to nevyjde o moc levnějš *4*
-
realy ??? *7*
-
Tak nevim, jde o to ze to vzdy byla proste zberatelska zalezitost, takze ta cena neni tak strasna
-
space marine inside space marine *1* klasika
reckoning nebyl uplně špatnej ale dojel na to že chtěl byt wowko ikdyž hlasásali že nebude -
Jak pise Mike, tech her je fakt strasne moc a i driv vznikala tuna her na PC. To ze zapadly, je vec jina. Jinak svet Warhammeru ma tu zvlastni vlastnost ze vsechny tyhle blbosti okolo vlastne ozvlastnuji ty kvalitni produkty a diky takovymto ptakovinam se vlastne clovek dostane k tomu zdravemu a silnemu jadru.
Coz tak trochu naznacuje proc to GW dela. Napriklad kazde studio ktere dela vetsi titul tvrdi ze jim GW kouka pod prsty a co jim neschvali, to nemuzou publikovat. Tudiz z toho muzeme odvodit ze pokud je to nejaka hricka, tak nad tim neni az takovy dohled jelikoz si samotny GW spocita ze je to neohrozi a spise to podpori ty kvalitnejsi produkty -
ale jinak souhlas, samozřejmě:
http://www.youtube.com/watch?v=_zSxQnZ3TM8 -
age of reckoning byla dobrá hra
-
já nad GW kroutím hlavou už pár let. Kromě toho že si nehlídají kvalitu těch her (age of reckoning, fire warrior) tak ještě dělaj pitomé codexi ověnčené cenovkou která lidi nechává v ůžasu a to samé modely a vlastně vše co dělají. rejžovat prachy nic víc nic míň a je to pěknej hnus
-
Obsidian ma Licenci? Pockej co to? Jedinej vetsi vyvojar kterej ma licenci je prece Sega a ta vlastni licenci na oba dva svety
-
Hlavni je, ze se tahle licence dostala i do pracek kluku z Obsidianu, takze se muzem tesit na poradnou RPG parbu z tohohle prisnyho sveta.
-
her z Warhammer univerza je spousta, jen ta kvalita občas trochu kolísá
-
Ok beru to že to nedělá Games Workshop to jsme blbě napsal, ale prostě že se někdo toho nechytl a neudělal něco podobného protože to mělo úspěch. Je fakt že nesleduji už scénu Warhammru já skončil s Bretonkou hodně dávno ( 1996 a hrál jsem do 2000) a 40tku jsem jen sledoval s povzdálí takže jaké hry na tohle téma vyšli netuším.
-
Taky nechápu kroky GW, karetní hříčky a mobilní hry pochybných kvalit?
Chápu, že tu jde jen o prodej licence ale snad i jim by mělo záležet na tom, jaký paskvil nese jméno jejich vesmíru...nejlepší by bylo nějaký kolabo, kdyby sami pobídli nějaké studio aby udělalo hru z jejich universa -
Games Workshop jako takovej hry nedela, on tam nekdo prijde a rekne ze ma takovou a takovou vizi a oni mu prodaji licenci.
A zase si nemysli, ptakoviny ze sveta Warhammeru vychazeli a vychazi co chvili. Vetsinou ale zapadnou, jelikoz neznaly si ji nekoupi a znalec jen zakrouti hlavou. -
Nejlepší universum vůbec... začínám mít trošku obavy :(
-
podla mna je cielom GW urobit zo znacky Warhammer dalsie mainstreamove ryzovacie WoWko :)
-
Já těm krokům od Games Workshopu nerozumím vůbec..proč neudělají něco jako byl Dark Omen ? Byla to perfektní strategie s dobrým příběhem, dobrým managementem a skvělou zábavností. Dala by se bez problému převést i do světa 40K a myslím že by ostudu neudělala. Případně pro ultra hardcore hráče s věcmi jako byli v Shadow of the Horned Rat *3*