Přejít na výpis diskuzí
Nová hra ze světa Warhammer 40,000 vůbec nebudí důvěru
2.12.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Ja vim, ale proste jsem si to nemohl odpustit
-
Haha. Budete mě nesnášet, ale já bych další hru s warhammer tématikou vrazil do rukou EA a bioware. Protože tyhle paskvily..
-
odhliadnuc od toho ze starcraft a warcraft je len Legalna vykradicka warhammeru, tak Blizzardske lore sa na GW vobec nechyta. Bohuzial herne prevedenia stoja za prd to je pravda. Vynimky su snad len Warhammer 40,000: Dawn of War – hlavne Soulstorm, BloodBowl
-
Jestli tím hrám warhammeru neutrzi další ostudu, tak klidně ať udělají min složitou hru. Hlavně už ale udělejte něco pořádně! Proti warcraftu nic nemam, ale oproti warhammeru to je pohádka pro děti.
-
a) troll b) copy & pastuje to do kazde newsky s GW.
-
Burn the heretic!
Kill the mutant!
Purge the unclean! -
Kacíř!
-
Blizzard tuhle myšlenku stejne prevedl do svych her nejlepe, jak vizualne, tak i po strance lore. I samotny nazev starcraft se mi libi vic nez "warhammer"
-
Kazda z novejch her z poslední doby ze světa Warhammeru ve me nebudi duveru.
-
No rekneme ze bych jeste mohl prihodit jeste nejake barvy a mam zabavu na vecer a mozna mi bude neco chybet :D
-
zdarma ale oficialně *1*
tak to asi piješ sakra moc *8* když propiješ codex za 900 a k tomu třeba za 650 termosky *1* -
Mě celkově mobilní hry přijdou primitivnější a jednodušší než na PC, asi to je pro tohle studio logický krok, udělat to na mobil.
-
šit
-
No pravidla zdarma na NETu sezenes ale prece jenom, to je proste moje srdcovka a tak proste nepujdu jeden vecer pit a muzu si koupit novej kodex a nejaky vojaky *1*
-
prostě gw už zašel dost přes čáru. někdo dokonce dává pravidla ke stažení ZDARMA ke svím hrám. jen gw trvá vydat codex 5 let a pak z toho vyleze naprostá zhovadilost kterou nikdo netestoval a v den vydání už jsou na webu eratta *7*
-
Kdyby to raději vrazili někomu, kdo z toho udělá rpg (klidně nějaký inkviziční vyšetřování, nebo co já vím). Pěkně temné, s erkovým ratingem. *3*
-
Kodexy netreba, staci pravidla, kostky a figurky :)
A na kodex se da nadavat, jenze si vem ze driv staval litr, takze to proste vykuchali a prodavaji za pulku -
No nevim ... takovej Chaos Landraider stoji okolo 1300 a kdyz to srovnam s normalnima modelama, tak to vyjde na stejno, takovej kvalitni tank stoji uplne stejne a to neni zadnej obr ale treba jenom PzKpf IV
-
nebo ty jejich sranda bundle z nulovou slevou a ještě je v tom nějakej neužitečnej crap *1*
jo ještě že už me to přešlo teď už čtu jen knížky a na golbiní armadu sedá prach. gw si moje peníze nezaslouží. ty hraješ chaos marínu ??? teda aspon odhaduju podle ikonky. Jestly jo tak to ti ten crap codex nezávidím další podpasovka od gw :D -
No tak si vem ze v dobe kdy jsem zacinal s Warhammerem ja ... tak tri kone staly 500, grupa (16) kostlivcu stala skoro litr ... a to byla prumerna mzda pres deset tisic korun :)