Přejít na výpis diskuzí
Nová hra ze světa Warhammer 40,000 vůbec nebudí důvěru
2.12.2013 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Jesteze ta "mobilni" verze to jisti. *3*
-
-
Proč ty uvozovky?
-
-
Prece aby ses mohl divit/ptat. *15*
-
-
-
...prave citam Horus Heresy, uz 11 knihu a ked toto vidim tak mi je normalne luto ze nikto nevie spravit v poslednej dobe poriadnu warhammer hru a to aby spravili nejaky film, alebo serial, tak to radsej ani nehovorim nahlas
A navyse, ked som si chcel teraz spustit WH: Mark of chaos, tak to vobec nejde *9* -
-
Horus Heresy hra by byla bomba
film byl ale byla to tragédie, lepší snad bude Lord Inquisitor od fanoušků
-
-
Co si budeme povidat 40k umi zatim nejlepe Relic, pred tim je zde pradavna minulost a paradni veci jako Chaos Gate, Final Liberation, Space Hulk.Po kolapsu THQ jsou kupodivu dvere otevrene asi kazdemu kdo zazada a zaplati. Platforma a format v podstate nejsou dulezite, dulezite je pouze to aby hra mela hlavu a patu a dobre podala svet, ktery se snazi reprezentovat v dannem hernim zanru. Z doposud ohlasenych her se mi zatim spis dela nevolno. Rozhodne se nenechte utahnout na dev videa, ktera se snazi zapusobit rozestavenymi TT figurkami a prezentuji developery jako zaryte hrace WH. Naprosta vetsina o WH svete nevi naprosto nic a Guardsman je pro ne bratr Guardiana. Ostatne podivejme se na Space Hulk a to mam obavy bylo to nejlepsi co jeste dlouhou dobu uvidime.
-
Dawn of war, respektive jeho datadisky hraji dodnes, to co předvedli s pokračováním jsem těžko zkousával. Z prefektní strategie osekali vše. Ono celkově se strategiemi to jde do kopru na více frontách, takže jsem zvědav na to co předvedou některé zajímavé projekty z kickstarteru, třeba planet annihilation (SC1:FA bylo příjemné vzkříšení a 2 to zadupala krásně pod zem jak je tradicí) a pak se diví, že jsou hráči obezřetní a hned nekupují. Viz Rome II, tam si pár let počkám, až vyjde ještě tak 20 DLC 40 patchů a bude to krásně odladěné do 600,- komplet
-
však aj tá posledná hry bola nadhodnotená koridor debilita...ktorej by som tiež dal max tách 16%....Space Marine, či ako sa to volalo...dostal som to zadarmo k PS+ a ledva som to dohral do polky...
-
-
no vidis a ja som si Space Marine kupil dobrovolne za 6 euro a bol som spokojny *3*
-
-
mě Space Marine bavil, měl dobrej mulťák, ale štval mě ten nevyužitej potenciál.. od začátku jsem se těšil až si vyzkoušim Terminator armor, zabojuju po boku Titánu, zalítám v Thunderhawku nebo zajezdim v Land Raideru, potkám Adeptus Mechanicus, Eldary, nebo třeba jen Dreadnaughta.. a ono nic
-
-
Ja si na ty trolly asi poridim prikaz na Exterminatus ...
-
-
Haha. Budete mě nesnášet, ale já bych další hru s warhammer tématikou vrazil do rukou EA a bioware. Protože tyhle paskvily..
-
-
Tak jako EA dokud melo licenci tak delalo skvele strategie z Warhammeru :)
-
-
Blizzard tuhle myšlenku stejne prevedl do svych her nejlepe, jak vizualne, tak i po strance lore. I samotny nazev starcraft se mi libi vic nez "warhammer"
-
-
odhliadnuc od toho ze starcraft a warcraft je len Legalna vykradicka warhammeru, tak Blizzardske lore sa na GW vobec nechyta. Bohuzial herne prevedenia stoja za prd to je pravda. Vynimky su snad len Warhammer 40,000: Dawn of War – hlavne Soulstorm, BloodBowl
-
Burn the heretic!
Kill the mutant!
Purge the unclean! -
-
a) troll b) copy & pastuje to do kazde newsky s GW.
-
-
Ja vim, ale proste jsem si to nemohl odpustit
-
-
-
Kacíř!
-
-
Kazda z novejch her z poslední doby ze světa Warhammeru ve me nebudi duveru.
-
Mě celkově mobilní hry přijdou primitivnější a jednodušší než na PC, asi to je pro tohle studio logický krok, udělat to na mobil.
-
-
Jestli tím hrám warhammeru neutrzi další ostudu, tak klidně ať udělají min složitou hru. Hlavně už ale udělejte něco pořádně! Proti warcraftu nic nemam, ale oproti warhammeru to je pohádka pro děti.
-
-
šit