Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Kdyby to raději vrazili někomu, kdo z toho udělá rpg (klidně nějaký inkviziční vyšetřování, nebo co já vím). Pěkně temné, s erkovým ratingem. *3*
    • Do toho už dnes nikdo nepůjde. Všichni chtějí prodávat masám, tudíž se snaží o co nejnižší rating. Stačí, že třeba ve World of Tanks z tohoto důvodu nejsou a nebudou (oficiálně) viditelné posádky u tanků s otevřenou korbou. Vypadá to divně, ale může to (oficiálně) hrát i mateřská školka, a podle toho co na bojišti vidím, to bohužel nejspíš už hraje. Po tanku střílet můžeš, ale po lidech už ne a nedej bože vidět, jak umírají.

Spíš mě fascinuje, ve spojení s ratingem, jaký je problém zmínit nebo užívat ve hře narkotika, případně i nahota (která je úplně normální a přirozená, respektive nějak člověk přichází na svět), ale to že tam tečou potoky krve, létají údy vzduchem a špendlí se na zeď nikoho až tak nevzrušuje v kontrastu prve zmíněnými věcmi.
      • v Soulstormu měli Dark Eldaří své combat drugs, tolik k narkotikům ve 40k
  • Tushan
    já nad GW kroutím hlavou už pár let. Kromě toho že si nehlídají kvalitu těch her (age of reckoning, fire warrior) tak ještě dělaj pitomé codexi ověnčené cenovkou která lidi nechává v ůžasu a to samé modely a vlastně vše co dělají. rejžovat prachy nic víc nic míň a je to pěknej hnus
    • XorxoxTalarius
      Tak nevim, jde o to ze to vzdy byla proste zberatelska zalezitost, takze ta cena neni tak strasna
      • to je druhá věc no, každý hobby něco stojí, když budeš místo toho sbírat vláčky, hrát magicy nebo třeba golf tak tě to nevyjde o moc levnějš *4*
      • Tushan
        realy ??? *7*
        • Tushan
          rulebook 1400 kč
          novej army book 930 kč
          základní armáda z batalionu 1900 kč a ted pominu fakt že v batalionech jsou vždy nějaky sra..ky co se špatně prodavaj a tohle je jedna z cest jak je GW cpe lidem. A samozřejmě batalion nema ani generala .... atd atd...
          10 skeletonů stojí stojí 450 kč a potřebuješ jich tak cca tak 80 až 100..... si to spočítej a to je vlastně ten začátek aby si vubec mohl hrát a nepočítam barvy a podobně..
          jasně zběratelska zaležitost *1*
          • XorxoxTalarius
            No tak si vem ze v dobe kdy jsem zacinal s Warhammerem ja ... tak tri kone staly 500, grupa (16) kostlivcu stala skoro litr ... a to byla prumerna mzda pres deset tisic korun :)
            • XorxoxTalarius
              No rekneme ze bych jeste mohl prihodit jeste nejake barvy a mam zabavu na vecer a mozna mi bude neco chybet :D
            • Tushan
              zdarma ale oficialně *1*
              tak to asi piješ sakra moc *8* když propiješ codex za 900 a k tomu třeba za 650 termosky *1*
            • XorxoxTalarius
              No pravidla zdarma na NETu sezenes ale prece jenom, to je proste moje srdcovka a tak proste nepujdu jeden vecer pit a muzu si koupit novej kodex a nejaky vojaky *1*
            • Tushan
              prostě gw už zašel dost přes čáru. někdo dokonce dává pravidla ke stažení ZDARMA ke svím hrám. jen gw trvá vydat codex 5 let a pak z toho vyleze naprostá zhovadilost kterou nikdo netestoval a v den vydání už jsou na webu eratta *7*
            • XorxoxTalarius
              Kodexy netreba, staci pravidla, kostky a figurky :)
              A na kodex se da nadavat, jenze si vem ze driv staval litr, takze to proste vykuchali a prodavaji za pulku
            • Tushan
              nebo ty jejich sranda bundle z nulovou slevou a ještě je v tom nějakej neužitečnej crap *1*
              jo ještě že už me to přešlo teď už čtu jen knížky a na golbiní armadu sedá prach. gw si moje peníze nezaslouží. ty hraješ chaos marínu ??? teda aspon odhaduju podle ikonky. Jestly jo tak to ti ten crap codex nezávidím další podpasovka od gw :D
        • XorxoxTalarius
          No vzhledem k tomu ze kupuju i modely, tak ta cena je standard
          • Tushan
            nehledě na to že konkurence dělá mnohdy lepší věci za míň peněz
            • XorxoxTalarius
              No nevim ... takovej Chaos Landraider stoji okolo 1300 a kdyz to srovnam s normalnima modelama, tak to vyjde na stejno, takovej kvalitni tank stoji uplne stejne a to neni zadnej obr ale treba jenom PzKpf IV
    • ale jinak souhlas, samozřejmě:

http://www.youtube.com/watch?v=_zSxQnZ3TM8
      • Tushan
        space marine inside space marine *1* klasika
        reckoning nebyl uplně špatnej ale dojel na to že chtěl byt wowko ikdyž hlasásali že nebude
    • age of reckoning byla dobrá hra
  • Hlavni je, ze se tahle licence dostala i do pracek kluku z Obsidianu, takze se muzem tesit na poradnou RPG parbu z tohohle prisnyho sveta.
    • XorxoxTalarius
      Obsidian ma Licenci? Pockej co to? Jedinej vetsi vyvojar kterej ma licenci je prece Sega a ta vlastni licenci na oba dva svety
  • Taky nechápu kroky GW, karetní hříčky a mobilní hry pochybných kvalit?
    Chápu, že tu jde jen o prodej licence ale snad i jim by mělo záležet na tom, jaký paskvil nese jméno jejich vesmíru...nejlepší by bylo nějaký kolabo, kdyby sami pobídli nějaké studio aby udělalo hru z jejich universa
  • Nejlepší universum vůbec... začínám mít trošku obavy :(
  • Já těm krokům od Games Workshopu nerozumím vůbec..proč neudělají něco jako byl Dark Omen ? Byla to perfektní strategie s dobrým příběhem, dobrým managementem a skvělou zábavností. Dala by se bez problému převést i do světa 40K a myslím že by ostudu neudělala. Případně pro ultra hardcore hráče s věcmi jako byli v Shadow of the Horned Rat *3*
    • XorxoxTalarius
      Games Workshop jako takovej hry nedela, on tam nekdo prijde a rekne ze ma takovou a takovou vizi a oni mu prodaji licenci.
      A zase si nemysli, ptakoviny ze sveta Warhammeru vychazeli a vychazi co chvili. Vetsinou ale zapadnou, jelikoz neznaly si ji nekoupi a znalec jen zakrouti hlavou.
      • Ok beru to že to nedělá Games Workshop to jsme blbě napsal, ale prostě že se někdo toho nechytl a neudělal něco podobného protože to mělo úspěch. Je fakt že nesleduji už scénu Warhammru já skončil s Bretonkou hodně dávno ( 1996 a hrál jsem do 2000) a 40tku jsem jen sledoval s povzdálí takže jaké hry na tohle téma vyšli netuším.
        • XorxoxTalarius
          Jak pise Mike, tech her je fakt strasne moc a i driv vznikala tuna her na PC. To ze zapadly, je vec jina. Jinak svet Warhammeru ma tu zvlastni vlastnost ze vsechny tyhle blbosti okolo vlastne ozvlastnuji ty kvalitni produkty a diky takovymto ptakovinam se vlastne clovek dostane k tomu zdravemu a silnemu jadru.
          Coz tak trochu naznacuje proc to GW dela. Napriklad kazde studio ktere dela vetsi titul tvrdi ze jim GW kouka pod prsty a co jim neschvali, to nemuzou publikovat. Tudiz z toho muzeme odvodit ze pokud je to nejaka hricka, tak nad tim neni az takovy dohled jelikoz si samotny GW spocita ze je to neohrozi a spise to podpori ty kvalitnejsi produkty
          • Můžu se optat s historie které staré hry na počítače myslíte? Vím jen o Warhammru jako byl Down, Dark omen, Rat Hornet, Space Hulk ...
            • XorxoxTalarius
              Mark of Chaos, Liberation, Fire Warrior, Rites of War, Chaos Gate a tuna ruznych modu do ruznych her.
              Samozrejme tech her je vic, ale nepamatuju si nazvy
        • her z Warhammer univerza je spousta, jen ta kvalita občas trochu kolísá
    • podla mna je cielom GW urobit zo znacky Warhammer dalsie mainstreamove ryzovacie WoWko :)
  • XorxoxTalarius
    No moc tomu nerozumim. Obcas si rikam co GW vlastne dela, jelikoz jednu dobu nechce davat licence vubec a po case je "rozdava" jak na bezicim pase.
    Na druhou stranu je to pro nej dobra reklama jak dostat podvedomi o Warhammeru i mezi touto znackou nepolibene.
    Ke hre jako taove se nebudu vyjadrovat a pockam si, ale jsem zvedav kolik z tech lidi co se kvuli tomu zacnou o Warhammer zajimat se bude v realu divit o cem ze to vlastne je :D :D :D
  • ak to zarobi, tak preco nie, uz davno nieje herny trh o kvalite, ale o dopyte :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit