Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ezechiel25-17
    V podstatě všechno dobře, bleskovky už rolujou, jen to písmo článku mi přijde s ostatním dost neproporcionální. (ale to já už si pošteluju :)) A podnadpisy v článcích trochu zapadají, on ten font je takový tlusťoučký a bold moc nevynikne.

Jo a zabarvení pozadí příspěvků v diskuzích moc nerozumím, střídá se to jako zebra podle zanoření? To je trochu konina.

Jinak je všechno čistší a hezčí :)
  • Pepinator
    Divný font a moc velké písmo v článku. To je asi tak jediné. A ne, opravdu web nečtu nalepenej na monitoru. ;)
  • V diskuzi je pravy panel zbytecne zcela prazdny (krome kecu "Proc se registrovat")!
  • Nové písmo se mi hrozně blbě čte. Jako by všechno bylo tučně a ještě rozplizlé na okrajích.
  • Calibri!!
  • Pete.palis
    já vim, že asi blbost, ale mně se moc nepáčí žlutá linka hodnot u odpalcování (alespoň u šedýho záporu použít červenou a zkrátit délku)....+ samozřejmě slabý font v nadpisech
  • Inak ten font nadpisov clankov sa na web fakt moc nehodi ale povedzme. Co ma skor viac stve je ze zasa cely web sa scvrkol na uzky sliz v strede obrazovky. Nechapem co je to za aktualnu modu (to iste teraz spravil fb). Su sluzby kde je to pochopitelne ale pre newsovy web kde su aj clanky tak to fakt nechapem. Nevravim ze kazdy ma velky monitor ale nyslim ze tak 22-24" monitor je clekom bezny alebo skor ze rozlisenia cez 1600 (1680x1050 alebo 1920x1080/1200) su celkom bezne tak nechapem preco musi mat Vas web sirku 1000px. Kludne by ste mohli pridat minimalne tych 400px - 200px z kazdej strany.
  • Font nadpisů je prostě hroznej, hrozně se nehodí, blbě čte. To je asi jediná věc, co mě neuvěřitelně na novym designu irituje. Vše ostatní mi přijde ok, uvidíme časem jeslti se něco objeví. Ale ten font změnit. Díky kucí!
  • Z toho fontu bolí oči. Moc rád si se chodím počíst, ale tohle je docela teror.
  • Zdravím, články se čtou nepříjemně, chtělo by to jiný font, nějaký "ostřejší". Dále mě mrzí, že se stránka neroztáhne podle monitoru, ale vím že to není jednoduché.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit