Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Jsem silně konzervativní a změny designu obecně nesnáším vůbec dobře. Co hůř, s novou podobou má problém aplikace Pocket, bez které neudělám ani krok (nepřečtu ani řádku). Ta nově články naparsuje špatně (useknuté). Takže tak...
-
Vy**nil jsem si na to. Je to zuzo. Lepsi nez gangbang neb podcast, nebo jak se jmenuje ten porad od vas.
Cheers! *14* -
oproti minulé verzi postrádám funkci, kdy se šlo např. u recenze podívat na zvětšeninu obrázků přímo v daném článku. Tady to nejde a pokaždé musím do galerie, což mi příjde jako krok zpět.
-
Chválím vzhled hlavní stránky, obzvlášť povedenej je ten kalendářík dole, kterej umožňuje snadnej přístup ke starším článkům.
Jen bych rád, aby to nebylo uzpůsobený na 1024 px horizontálně, to mi přijde fakt málo. Alespoň 1280 nebo 1366, což jsou standardní rozlišení na menších laptopech. A udělat diskuze jak navrhoval C-BEAM v bleskovkách. To jeho řešení bylo praktičtější, míň scrollování. Ale jinak mi to přijde jako posun k lepšímu, u mě dobrý *4* -
Jenom malé doporučení...možná bych přecijen zvážil vytvoření té GAYMES.cz odnože, protože je nutné rozšiřovat pole působnosti a ta doména je stále volná...neváhejte.
Vážně, nový design víceméně v pohodě, zvyknul jsem si rychle a prostě jsem rád, že zde byl zachován základ původního designu.
Pokud je to možné, u mobilní verze bych byl rád, kdyby šlo označovat nové příspěvky pomocí "NEW" v levém rohu, jako tomu je u normální verze. Je to velmi užitečná funkce, kterou bych velmi uvítal.
Taky mám problém, že když v mobilní verzi chci jít do diskuzí, tak mně to hodí na normální verzi. Přidáním "m." před odkaz se ale dostanu do mobilních diskuzí, což je ale celkem nevyhovující. -
Je to super:-)
-
Chyby hledat nechci, ty se najdou časem a používáním. Hlavně chci ale novou podobu webu pochválit, protože se mi původní design líbil a bál jsem se, že se celý vzhled překope. To se nestalo, je podobný a hezčí.
-
Mě osobně to připadá hrozně nepřehledné...
Od pohledu to na mě působí hrozně amatérsky. *9* -
tiez sa mi to nelubi, zle sa nato pozera, prijal by som stary font *9*
-
Ten pravy sloupec s bleskovkami ma mozna zbytecne velky okraj.