Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
za mě chvála.. jen pár konstruktivních připomínek.
Jelikož vás nejvíce čtu po cestě do a z práce, uvítal bych kdyby v mobilní verzi webu byla možnost přejít do diskuze ke článku přímo pod článkem, popřípadě zobrazené poslední třeba 2 příspěvky, a ne abych musel zpět na hlavní stránku a proklikával se skrze ikonu komentáře.
Také bych byl vděčný, tentokrát v originálním zobrazením, v záložce vyšlo/vyjde za filtr platforem.
A nakonec postrádám u většiny videí rozlišení 1080p, ale to už nevím zda je řešitelné.
Díkec -
-
Mobilni verze ma moznost jit do komentare primo pod clankam, ale tuhle moznost si musis nesmyslne rozbalit (na konci clanku je radek na ktery kdyz kliknes, tak se rozbali a ziskas radek s odkazem na diskuzi, proc se ale bali radek do radku, to sš me neptej). Funguje to tak dlouhodobe, ale momentalne je to rozbite, protoze me to z mobilni verze clanku posila na nemobilni diskuzi.
-
-
2SirWallace: Tak reaguj manualne... to snad takovej problem neni :D
-
Je to docela příjemná změna, i když musím uznat, že ten font mě zcela nenadchnul. Možná to je také tím, že jsem si nechal minulý příliš přirůst k srdci *14*
Avšak to co mě zajímá víc než stránky je obsah stránek. A ten si drží již dlouhodobě nadstandardní úroveň, kde si najdou svoje všichni hráči.
Díky -
Borci asi takhle, chtělo by to udělat i nějaký kompaktnější vzhled! Ono než přescrolluju na mém pidi monitůrku všechny novinky jenom za den tak si uženu tenisový loket.
http://i.imgur.com/FnJV0TO.png takhle si poklikám co si chci přečíst během vteřiny ale na ntbooku vidím jedinou novinku a to dokonce necelou. Samozřejmně je to zatím bez reklam ale o ty se bát nemusíte po pár úpravách tam můžete mít bžilijón reklam! -
V diskuzi nejde reagovat ? :D:D:D Tak ted.. ted jste me rozesmali ! :D No.. opravdovej pokrok..
-
Jo a ještě koukám, že u fontu v diskuzích vypadá i a t (I a T) skoro stejně. Fakt blbě se to pak čte. *9*
-
Asi jediná připomínka je ten font. Nadpis ještě ujde, ten nečtu tak dlouho, ale font článku je fakt hroznej, nejde ani tak o velikost, ale řez/tloušťku. Ta mi připadá jak bold. Musím si to zmenšovat aby to bylo čitelný. Zkrátka zvolit normální hubený font, jako byl dříve. *3*
-
Chodim sem rad, protoze nektery clanky docela ujdou. Ale v designu se bohuzel Games opet prokazali jako amateri. To nemate nejakeho grafika, ktery by umel vytvorit neco aspon trochu hezkyho a uzivatelsky pouzivatelnyho? Vzdyt je to priserny a nejde to cist. U webu s clanky ke cteni problem *14* Kdyz to srovnam s nedavnym faceliftem Eurogamer.cz a Hrej.cz tak ti to zvladli mnohem lip a asi mi nezbyde nic jinyho nez chodit jen tam.
-
-
Eurogamer je rozkouskovany jeste vice nez Tiscali po zmene. Na Eurogamer jsem si nezvykl ani po letech. Diky milionu ojen je to neprehledne az hruza. A ted i tady. Za me velke minus za cely novy vzhled
-
-
Nemám s tim problém, zvyknu si, ale písmenka u článků bych zmenšil na stejný jako v diskusi :>
-
Nejak se nemuzu ubranit pocitu, ze to cely bylo udelany jen proto, aby bylo vic mista pro reklamu...
Za me novej font katastrofa a jednoznacne krok zpatky.. skoda, ze nejde zvolit stary vzhled.. radsi deset let na nem, nez ted koukat na tohle...
Cenim snahu se zlepsit,ale tentokrat se to nepovedlo..