Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Nahore v pravo, klikaci Nick s odkazem na profil.
Tady v diskuzi mi to pise Prihlaste se i kdyz jsem prihlaseny ..pres FB. -
Celková úprava je docela hezká, ale ten font je HROZNÝ...
-
Hodně se mi líbí možnost filtrovat si články jen pro PC. Kudos.
-
V podstate je to v poradku, az na ten font. Skutecne ten rounded styl nesedi do celkoveho designu. Jinak dobra prace. Na cerne pozadi jsme uz zvykly..
-
Preco ked kliknem na "top" koment co sa ukazuje na hlavnej stranke pod clankom tak ma to nehodi presne na ten koment ale na last page? fix plz
-
Ten "rounded" font mi vzhledem k celkovému designu webu přijde jako velmi nešťastná volba.
-
Prosím jenom neeee růžovou. Ještě tam chybí fotka Kitty.
-
Já bych měl připomínku k samotnýmu výběru fontu. V Regular verzi je to dobrý, ale nadpisy v Boldu vypadaj trochu jako přikrášlený Comic Sans. To jste ještě zapomněli z GAYMES? :D
Co třeba použít stejnejj font jako u loga? To by nefungovalo?
Prostě zkuste něco jinýho. I když je to herní web, zas tak hravý písmo netřeba.
Ale jinak supr! Keep up the good work
A vlastně ještě jedna věc. Hrával jsem na všem možnym, ale poslední dobou už jenom na Macbooku. Ke stolnímu PC se prakticky nedostanu. Nebylo by možný u her uvádět (a dát to i do filtru), jestli jsou dostupný i pro Mac OS? Dík moc -
Já jsem asi slepý, ale jediné výrazné změny, které jsem si všiml je jiný font, který mi přijde hůř čitelný a dle mě není ani moc pěkný. Jinak se mi web líbí. Podle mě je důležitější obsah webu.
-
U monitoru je cerne pozadi pro oci setrnejsi, unavovat te muze maximalne velky kontrast mezi pozadim a pismem, ale to si muzes na svem monitoru nastavit. Pro grafika by to nemel byt problem.
-
-
To je reakce na matesa.
-