Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Modernizace vzhledu, ač celé jeho znovunavržení působí velmi svěžím dojmem a pokud byl záměř o moderní vzhled tak i to se povedlo. Jak tu píší ostatní čtenáři, ten font. Původní font byl opravdu lepší, lépe se to četlo člověk nemusel tak často scrollovat, pokud už je někdo tak slepí, tak si to může přiblížit.
  • Už to tady zaznělo, ale volba fontů je fakt špatná. Líbí/nelíbí v komentářích není jasně rozeznatelné na první dobrou jako ve starém vzhledu, snaha o přizpůsobení na tablety a telefony (velké písmo, úzký sloupec) nedělá dobře běžnému monitoru.
  • Robotron3
    Kombinace tmavého stylu a kulatého fontu, velkého písma je zabiják. Ani jsem ten článek nedokázal dočíst do konce, a to sem chtěl. Nedá se to. Prosim vás, já vim, že hlavně píšete a na webu si nic pak číst nemusíte (redakce), ale zkuste si přečíst článek od začátku do konce...
    • sranda je taky ze moje reakce na vas komentar se mi cte opravdu lepe
  • Font je špatný, jinak ale už to vaše 'provizorium' bylo dost dobré, takže k ničemu jinému nemám připomínek :)

Ale možná by stálo za to udělat přepínátko pro volbu velikosti fontu (třeba jako na webu České televize), tento je dost velký (vím, že se to dá udělat v prohlížeči, ale to prostě není ono) :)
  • Pilgrim66
    Vsechno je super krome fontu, strasne velkej a chce to patkovy pismo. Ten starej byl super.
  • Nelíbí! Jsem se lekl, že se mi nějak přehodily fonty. Strašně špatně se mi to teď čte. *9*
  • Ludo
    zmena je celkom v pohode, ale ten font - to je KATASTROFA

Na Windows to este jakztakz vypada, ale na Linuxe mi to hadze nahodne rozne hrubky pismen a citanie je utrpenim.
  • Nelíbí
  • Bezpatkové písmo se blbě čte (nevede oči), takže se unavují rychleji oči. To se hodí tak do Blesku, kde moc textu není, ne na games.cz. Za mě chci návrat fontu.
  • Cosi
    Pokud kliknu na nej. komentář pod příspěvkem, mohlo by mě to hodit do komentářů na příslušné místo, ne jen na první stránku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit