Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na všechno si jde bez problémů zvyknout, ale ta lišta u bleskovek hodně chybí
    • Inquisitor
      Ale ona tam je
  • Naprosto super.
  • libi se mi tento novy "flat" styl ale jde o to ze se zmenilo jen to. Osobne bych cely ten pravy sloupec s facebookem a twitterem nejctenejsi bleskovkou dal nahoru do horni listy jen jako ikonky a prostredni sloupec trochu roztahl. prijde mi, ze je tu zbytecne mista ktere je nevyuzito :)

no a za dalsi by to chtelo trochu postelovat ten smrtivej flashplayer ve kterem mi na sebelepsim stroji bezi hd video jak.....no nevim je to takove cele tuhe :D
  • Ještě bych dodal, že mi odkazy sdílet, g+, tweet a inshare u každého článku "nepasují" do okolního prostředí...Nejsem žádný oprofík, ale myslím že by to mohl spravit nějaky rámeček nebo tak :)
  • Font pre nadpisy je zaujimavy, taky lentilkovy az zelatinovy:-) Co mi ale k celkovemu dizajnu nesedi su tlacitka "To se mi libi", "Share", "Tweet"... Na stranke sa nachadzaju dva krat, raz pod nadpisom a druhy raz na konci clanku. Svojimi farbami spatia vas cierno/zlty dizajn. Idealne by bolo keby sa ich zobrazovanie dalo nastavit individualne (kazdy by si ich skryl/zobrazil podla svojho gusta). Prip. aspon odstranit tie pod nadpisom, tie spatia najviac.
  • Tilwaen
    Nový font v nadpisech není tak zlý, písmena jsou jen hrozně namačkaná na sebe; pravděpodobně tím, že je nadpis psán tučně. Text tak nestačí přelétnout očima s podvědomým pocitem "vím, o čem ten nadpis byl", ale je nutno se na něj koncentrovat, aby šel s porozuměním přečíst, což působí rušivě. Stačilo by zvětšit odsazení jednotlivých písmen od sebe. Líbí se mi, že se jaksi vizuálně hodí k logu Games tím, jak je zaoblený, a zároveň není tak moc Comic Sans, jak tu někteří démonizují (díkybohu).

Co se mi ale nelíbí, je písmo uvnitř článků - konkrétně jeho velikost. Je příliš velké a tím, že font není patkový, se to opravdu nečte dobře. Co mě napadá jako vcelku rozumný kompromis by bylo zmenšit velikost písma v článcích a jeho nynější velikost ponechat na takový ten odstavec mezi nadpisem a prvním obrázkem. Bezpatkový font samotný nechte, vypadá hezky, jen to zmenšit.

Dobrá je i napůl rozbalená diskuze pod články a přehlednější přehled nových diskuzí. Změna Líbí/nelíbí mi také přijde výborná, ale dokud se nevyřeší naklikávači, bude to dále bezpředmětné. Nebo jste nám s novým designem přinesli (vítanou) změnu i v tomto směru? :-) Snad by stačila k hlasování registrace, nebo po vzoru jiných webů povolit neregistrovaným hlasovat jen kladně, ale to je taky takové polovičaté řešení.

Mohl by se i navýšit počet povolených odstavců, alespoň malinko; spamerům se nijak výrazně nepomůže a my, co občas píšeme ságy a chceme to mít přehledné a čitelné, za to budeme moc rádi.

Jak obvykle nemám změny vzhledu kteréhokoliv webu ráda, protože člověk už je navyklý na určitý režim a k ničemu to "nové a lepší" nepotřebuje, tak si myslím, že zde se facelift opravdu povedl. Je to takové čistší, jednotnější, uhlazenější... LEVELovatější :-) Máte v týmu šikovné lidi.
  • Líbí. *4*
  • Zdravím,
    -ty nápisy a ostatně i celý text působí opravdu trochu zvláštně, je to hlavně tím, že tohle písmo prakticky nikde není a proto na to oči nejsou zvyklé- je to rušivé. Otázka je jestli se na to dá zvyknout když jinde není...
    -scrollovací lišta u bleskovek
    -větší zvýraznění čísla stránky v diskuzi
    -nechat jinak barevně označený pouze úvodní příspěvek v diskuzi+ stejná barva reakcí
    -konečně normální galerie(osobnosti), ani mi zatím nevadí že nejde obrázek rozkliknout přímo v článku
    Jinak je vidět, že narozdíl od jiných webu jste nad změnou přemýšleli, hlavně si zachovejte pokud to jenom trochu půjde svoji jedinečnou identitu, pryč s grafickým slučováním příbuzných webu!
    Až na to písmo (což je zásadní), změna k lepšímu.
  • Spades
    Jinak ad fonty
    Nevím, proč si lidi stěžujou na samotný font článků, ten mi připadá čitelnější. Mohla by se dát navolit velikost, ale i tak si myslím, ze tohle je tak ideální. Možná bych zvětšil i font v diskuzích.

Jak Veskoslav říká, že se mu líbí bílé editační okno, tak mě z toho třeba bolí oči. Byla by kdyžtak možnost volby?

Jo a chtělo by to lépe zvýraznit redakci, ať je to admin, bleskař, recenzent, prostě nějak je odlišit, ať je v diskuzi rychle najdu. Například jak to maj blizzardi s bluepostama, tak ... yellowposty? něco takového prostě. Nick nestačí, je to málo na identifikaci podle mě.
  • Taky se přikláním k horší čitelnosti, u článků je to podle mne v pořádku, položky menu ve žluté liště by podle mě zasloužili o něco menší/tenčí písmo.
    Jinak dělení příspěvku na hlavní stránce pomocí pozadí mi přijde jako dobrá změna.
    Čili krom velikosti písma nemám co vytknout (nebo jsem na to ješte nenarazil) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit