Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika není všechno...ale je fakt že hry na unreal enginu byly většinou pecky ! *9*
  • Mas asi nejakou primitivni predstavu o tom "zabijeni" herniho PC, jinak bys videl, ze se to naopak skutecne deje. Podivej se na prodeje her na konzolich a na prodeje her na PC. Pokud nejses uplne hloupy kluk, tak ti z toho jasne vyjde, jak to s tim "umiranim" je a proc se vyvojari (i ti drive PC-only) cim dal vic soustredi na konzole.
  • myslim si ze na nom pojde doom 4 ale neni to oficialne cital som to na nejakom americkom fore
  • No HL jsem hral uz opravdu davno, ale na ty vojaky si fakt vzpominam. Jinak dost dobrou AI mel treba prvni FEAR, ale od te doby nic. A pritom je to asi nejdulezitejsi soucast u akcni hry.

K enginu: vypada to sice pekne, ale jestli na to budou zase vychazet jen koridorovyty akce kde i jednoduchy prolejzani sachtou bude predem nahrany a nascriptovany pohyb, tak ta grafika to nijak nespasi.
  • Pan_Klobouk
    Nj a vadi to jen nam starym brblalum, pro ostatni je mdla AI vyhovujici. Presne jak psal Verdel, 10/10 jiste nemusi znamenat dokonalou hru, ale hru po vsech strankach propracovanou a kvalitni. Ale kdyz je tohle jen prumer a tamto nic moc, ta celkova desitka vypada smesne.
    Na druhou stranu, k cemu dnes chytrou a hrace zaskocici AI v FPS-kach? Pri modernim level designu (aneb tunel siroky tri metry a vsude samy skript) je sikovna AI zbytecny luxus, nema se kam vrtnout a nad cim premyslet. Dnesni nepratele jsou jen panaci a nutne prekazky, odnekud jen vykukujici a cekajici na smrt.
    Skoda, ze mame technologie na fyziku, jako Havok nebo PhysX, ale do MysliXu se zatim nikdo z vyvojaru nepustil.
  • Ok, takže ve výsledku budeme s ještě hustěji namachrovanými super uber cool vojáky střílet ještě slizštější high-poly mimozemšťany.
  • Rekl bych, ze hranice posouva spis toto:
    http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208
  • si delaji prdel ne? at se kluci nauci prvne optimalizovat, nikdo kuli nim nebude kupovat pc za sta tisice aby si zahral hru jen kuli blbe grafice... :D
  • Mno, tak myslim ze uz pro Epic nastal cas, aby s timto enginem uz konecne udelali UNREAL III. Prvni Unreal byla podle me jedna z nejlepsich FPSek. Dvojka byla na prd a kdyby se inspirovali jednickou, mohla by to konecne byt trefa do cerneho. Chtel bych se zas podivat do vesnic Nali ;). Vubec ty lokace v jednicce byly super. Tak snad uz.... :)
  • Tohle ve mě evokuje stejné pocity jako když jsem poprvé spatřil screnshoty UT3 na které jsem hleděl s otevřenou pusou. Pár měsíců na to jsem nainstaloval UT3, nastavil plné detaily/rozlišení a zahrál si s kamarádem DM na mapě Heat Ray... Víc revoluční zážitek jsem nikdy předtím ani pak zatím neprožil. Věřím že nová ge. UT enginu se o to postará znova :)
  • Tak btw Crysis 2 demo me jelo plynule na max detaili s HD 5770 , takze jedine dobre .
  • jj prvni HL to byla pecka a v mnoha ohledech prekonava vetsinu soucasnych her.Ti ninjove dali cloveku zabrat a vojaci se taky chovali celkem organizovane.
    Ai ve hrach od te doby opravdu neudelala snad zadny pokrok,naopak v mnoha hrach je ai mnohem horsi *1*
  • Pecka...
  • Vývoj brzdí vývojáři.Nemají chuť se dělat s PC verzí,která by měla hezkou grafiku.Takovou hru by potom museli pracně upravovat ,aby to ty obejvákový plečky zvládly.
    Výjímkou je B3 za což jsem moc rád :- )
  • tak hodnoceni her v recenzich je kapitola sama pro sebe :-D,dnes kazda AAA hra dostava minimalne 8/10 i kdyz je to nehorazna sracka,podle recenzi se uz nejaky ten patek neridim *3*
  • a co si tim chtel rict?to ze demo bezi pod dx9?jenze problem je,ze i plna hra bude bezet pod dx9 a nekdy v budoucnu s nejakym patchem maji pridat podporu dx11 *1*.
    Velke reci meli,ale skutecnost je ponekud jina
  • AI by bylo na samotnou debatu. AI je "nedobrá", abych byl slušný, i v ME. Nikomu to nevadí a 10/10 jen to hvízdne :)
  • jen kvuli tomuhle si doma vyboduju malou jadernou elektrarnu *1* *1* *1*
  • :-D na tom neco je
  • re:verdel - To jsou zase uvahy *1* .Kdyz by nebyly konzole,tak se hraje na pc a hry by byly na pc,tady neni co resit.A reci,ze by vysly 2 hry za rok snad nemyslis vazne,i ted kdy je trh orientovan na konzole vychazi na pc vic her jak 2 *2* . Hraci hrajou tam,kde je to pro ne nejvyhodnejsi a jestli je to pc,xbox,ps3 nebo cokoliv jineho neni podstatne *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit