Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

    jako WH nechápu. zjevně jim tam nefunguje QA oddělení. problémy mají od začátku a pokud jsou schopní vydat DLC s takovým bugem, tak prostě nefunguje správně, protože už v počátcích měli udělat vše pro to, aby minimalizovali výskyt nových chyb. to se zjevně vůbec nepodařilo a tedy pořád něco dělají špatně.

    a ne, tohle nejde donekonečna omlouvat příliš mnoha možnostmi, které nejsou schopní otestovat. tohle je strašně poškozuje, a naprosto zbytečně. už v době vydání mohli udělat mnohem lepší první dojem. je to děsná škoda.

    • Slyšeli jste slovo „odborníka“. Není nad to, když má někdo to nutkání se prostě za každou cenu vyjádřit k věcem, o kterých nemá ani páru. Přitom si ale hraje jenom na chytráka... Jenže nejzábavnější na tom je, že své neochvějné erudici zcela bezmezně sám věří.


      Takovému člověku můžete stokrát říci „nebyl si u toho, nevíš“, stejně si bude donekonečna vymýšlet sebeuspokojující teorie, jak to všechno bylo, a jak to u vývoje her funguje. Příjemnou páteční samohanu přeji🙂

      • ucho

        jinak malinká vsuvka na zamyšlení.

        vyšel od WH vůnec nějaký update a DLC, který by nepřinesl nějaké nové chyby? a já bych skoro i řekl, že ne :) prvních pár měsíců jsem updaty sledoval celkem pečlivě. sám jsem je dokonce zkoušel. rozhodně nechci hatovat jejich práci, fandím jim, ale popravdě mě štve, že to testování nemají vůbec vychytaný, protože by se mohli uvést mnohem lépe. a ano, jde to, jde minimalizovat počet chyb i u hry s otevřeným světem. všechno je to o přístupu a lidech. testování WH prostě vychytané nemá.

        • Prázdným otřepaným frázím jako „všechno je to o přístupu a lidech“ říkáte vsuvka na zamyšlení? 

          • ucho

            ty bugy se samy neudělaly ;) ty dělají lidé. a další lidé jsou v té firmě od toho, aby ty bugy nepustili mezi lidi. k zamyšlení je to, že je těch chyb hodně a objevují se stále nějaké.

            • Asi takhle. Hrál jsem hru 120 hodin, zkouším to podruhé a našel jsem bugy, na které jsem na začátku hy vůbec nenarazil. U tak rozsáhlé hry, je NEMOŽNÉ všechno otestovat, prostě se to prostě NEDÁ  dělat jinak, než se spolehnout na hráče, že budou ochotní dělat betatestery.

              Umíš si představit chaos, jaký musí panovat ve stočlenném týmu? Kdysi jsem amatérsky překládal pár her, dělal jsem to více méně sám a na některé bugy, jsem přišel až po roce testování. Cokoli dělá člověk, má chyby. Až budou hry vyvíjet umělé inteligence, pak to bude bez chyby. Dokud je dělají lidi, budou tím zabugovanější, čím jsou objemnější.

            • A každým svým dalším vyjádřením jenom stále a znovu dokazuje, že nemůže hodit kamenem, neboť prostě jenom neví... 


              Nezlobte se na něj, myslel to dobře 🙂

      • ucho

        na spoustu věcí ti stačí selský rozum. množství chyb, které provázejí tuto hru, je něco neskutečného. a i po takové době? a i u DLC? a i u věcí, na kterých hra stojí, tedy příběh? tady jasně selhalo testování. můžeš si nalhávat, že ne, ale selhalo. jo, bylo to pro ně nové, byli v pressu, spěchali. ale že se to děje i teď? smyslem QA je se zároveň z chyb poučit a dělat něco pro to, aby se to v budoucnu pokud možno neopakovalo. to se holt nestalo.

        jestli ti tohle přijde normální, tak jsi patrně členem QA týmu ve Warhorse, který si něco neumí přiznat.

        • Jak jsem řekl, tak se stalo, je to jako do dubu 🙂


          Ze „zevrubného“ popisu fungování QA a odborné práce na téma „automatizace procesů“ při vývoji her tu najednou máme onen pověstný selský rozum. Když se jím ohání moje máti, je to zcela přirozené, ale mladej moderní a inteligentní hoch, kterej nám tu bez praktických znalostí udělal takový pěkný rozbor o pochybení konkrétního oddělení, toť úkaz nad míru zábavný... 


          Díky za zpestření dne 🙂

          • ucho

            fór je v tom, že ty o mně nic nevíš, ani o mých praktických zkušenostech. zato o tobě jde celkem slušně odhadovat, vzhledem k obhajování neschopnosti některých lidí, že patříš mezi ty neschopné lidi ;)

            • A už tady máme další „forklór“ v podobě „´ty o mě nic nevíš“🙂
              A ano, máte svým způsobem pravdu, vím o vás asi tolik, jako vy víte o procesu testování her.

              Zde už platí jen „Kritizovat, znamená usvědčit autora z toho, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.“ - Karel Čapek -

              • ucho

                Reakce na příspěvek:

                tak pokud někdo hodnotí mé praktické zkušenosti, aniž by o mně něco věděl, tak je to prostě argumentační fail.

                zde se řeší konkrétní kritika konkrétní věci (neustálé bugy a neschopnost QA oddělení), což jsou na základě oněch bugů fakta, před kterými se nemůže nikdo schovat (no dobře, možná lidé z firmy mají pocit, že tomu nešlo zabránit a nalhávají si, že neudělali žádnou chybu). každopádně je možné se k tomu vyjadřovat, protože všichni vidíme, že tu ty problémy jsou.

                tak a teď k mé osobě. pokud o mně někdo nic neví, tedy o mé práci, je vcelku obtížné tuto práci a znalosti kritizovat, protože jaksi nemáš dostatek podkladů k tomu, abys toho byl schopen. pokud ale někdo v diskuzi udělá výpad tímto směrem, je to už jen vzteklé kopání kolem sebe a snaha dehonestovat diskutujícího. je to slušné? není.

                tak co, zvládneš aspoň napsat, jestli děláš ve WH a tedy jim tu veřejně děláš ostudu, nebo že tě jen tato diskuze zaujala?

                • Reakce na příspěvek:

                  Já hodnotím vaše praktické zkušenosti dle vaší praktické ukázky, kterou se tu sám svobodně prezentujete a zcela bez uzardění dáváte najevo, že o testování, potažmo scriptu atp. a celé problematice, o níž tady házíte moudra, nevíte vůbec nic. Kdybyste to býval věděl, nepsal byste takové hlouposti... Nikdo se vás tu nesnaží znevažovat, děláte si to akorát sám... tečka

                  • ucho

                    Reakce na příspěvek:

                    ve své podstatě jsem napsal to, že WH má problém s testováním a že je to řešitelný problém. tedy že určitě mohli udělat řadu věcí jinak a lépe, aby se těmto chybám vyhnuli.

                    tvá reakce je, že o tom na základě tohoto prohlášení nic nevím. nic proti, ale tohle z tvé strany smrdí zaujatostí na sto hony ;) každopádně na základě toho, co jsi zde psal, už tě na QA z WH netipuju, protože ses projevil jako někdo, kdo o práci QA moc neví. ale tipuju, že bys ve WH mohl dělat vývojáře nebo někoho od skriptů. tak co, trefil jsem to?

                    • Reakce na příspěvek:

                      Já teda nevim, kdo se tady oháněl „automatizací, simulováním“ a smyslem QA. A „vývojář“ je v rámci herního studia prosím co za pozici? 

                      • ucho

                        Reakce na příspěvek:

                        napsal jsem strašně dlouhej příspěvek, kde jsem se ti to snažil všechno vysvětlit, ale pak mi došlo, že ty vlastně o žádné vysvětlení nestojíš, protože každým svým příspěvkem se mě snažíš pouze napadat. proč tedy ztrácet čas :)

                        na základě tvých odpovědí a neodpovědí si osobně myslím, že u WH pracuješ. na QA pozici určitě ne. a vlastně je jedno na jaké. byla to hezká diskuze. děkuji za ni. je alsepoň vidět, jaké nasazení lidi z WH mají :D

                        • Reakce na příspěvek:

                          Vy tady dvoum lidem nezávisle na sobě vypravujte, jak nic nevědí, a jak vy víte všechno... V tom neustále sám sebe utvrzujete, strháváte pozornost jinam a záměrně neodpovídáte ke konkrétním dotazům. A ještě k tomu vás prý někdo napadá ☹ A k tomu si tady ještě vymýšlíte teorie, že snad někdo z WH má touhu si s vámi povídat.

    • XorxoxTalarius

      Asi maji prilis mirumilovne QA a tak je holt nenapadlo vrazdit vsechny na potkani :D

      Ale zase to neco vypovida o tech kterych se tento bug tyka :D

      • ucho

        testování není jen o tom, že člověk musí všechno jak trouba hrát a zkoušet. spousta věcí jde automatizovat/simulovat. od začátku měli myslet na to, jak ověřovat neprůstřelnost těch skriptů. zjevně s tím mají problém.

        • XorxoxTalarius

          To asi moc testovani nerozumis, ono mozna sice automatizovat muzes, jenze pokud nikoho pri vyrobe tech testu nenapadne tahle cesta, tak ti to moc nepomuze.

          Navic testovat skripty tak, ze to budes testovat dalsimy skripty, to neni moc reliable metoda. Ponevadz testovat hru, neni jako testovat apku v telefonu nebo banku, bohuzel tam i sebemensi blbost, muze ovlivnit neco uplne jineho.

          • ucho

            testování asi moc nerozumíš ty. automatizovat můžeš cokoli, k čemu máš nějaké rozumné prostředky. nic nebrání vývojářům tam pro to testování udělat podpůrné prostředky. pokud v dané hře existuje něco, co dokáže nějaký skript ovlivnit, tedy jasně to vede k nesplnění nějaké podmínky, lze zjistit, za jakých okolností k tomu dojde.

            jaký si to uděláš, takový to máš. prohlašovat, že něco nejde, je hloupé. samozřejmě že jde rozumně testovat i takto rozsáhlé hry. jen je pro to potřeba něco udělat. jo, nejjednodušší je nechat všechno otestovat hráče. se správnými logy lze takto velmi rychle opravit většinu zásadních chyb, ale není to zrovna ideální přístup.

            • XorxoxTalarius

              Tak ja se ti to pokusim vysvetlit, ano automatizovat muzes vsechno, ale problem je, ze je to porad jenom skript, a ten ve hre spousti hrac a to tak ze nekam dojde a neco udela, pokud tuhle interakci udelas skriptem, tedy rekneme ze hrace donutis prijit k postave x a tam provest akci a, tak ten skript reflektuje pouze to co je v nem, a pujde pokazde presne tak jak mu reknes, jenze problem nastava v tom ze hrac mezitim udela jeste dalsich xy akci, takze jedine co ty muzes s tim testovacim skriptem udelat je ze ti overi kostru a stezejni body priibehu, ale hracovo nepredvidatelne chovani nenasimulujes, navic skript je porad stejne dobry jak je dobry tester co ho pise. A pokud nikoho nenapadlo zebit nejaky vola, tak to v tom scriptu zkratka byt nemuze.

              • ucho

                Reakce na příspěvek:

                pokud příběhový skript ve hře dokáže ovlivnit zabití nějakého vola, a nikdo o tom nemá sebemenší páru, je to chyba. bez hlubších znalostí ti tady z prstu nevycucám ideální řešení na nápravu. každopádně věř tomu, že tento problém řešitelný je. to, že se taková chyba dostala mezi lidi a zničila jim zážitek z DLC, je prostě neomluvitelná ostuda, z které by měli ve WH vyvodit důsledky a řešit to.

                • Reakce na příspěvek:

                  Jo, a pak by chytrák zjistil, že to jeho „z prstu vycucané řešení“ způsobí dalších deset bugů. Ale tak ono takhle bez vědomostí o problematice se toho navymejšlí 😀


                  Hele, je to jednoduchý, běž, zaklepej jim tam ve WH na dveře a řekni jim, jaký jsou to všichni neumětelové. Pak jim vysol ten svůj nápad, co jsi teďka údajně vypotil a třeba budeš užitečný... Místo toho, abys pouštěl moudra jenom kdesi v diskuzi. 

                  • ucho

                    Reakce na příspěvek:

                    asi jsi nečetl pořádně. já jsem žádný nápad nevypotil. upozorňuji na to, že není normální, aby neustále dělali tolik bugů a rozhodně tedy dělají něco špatně. dále tvrdím, že toto je určitě řešitelný problém a určitě je možné docílit toho, aby se těch chyb vyskytovalo méně.

                    vydat DLC s takovým bugem je ostuda. ono by se dalo říct "stane se", jenže u KCD se tohle děje u každého updatu. takže ne, už nejde říct "stane se", tady si můžeme říct "zase to blbě otestovali a zase tam  jsou nějaký bugy". tohle je pro WH drahá sranda.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Chytání za slovíčka, bravo 😀

                      bez hlubších znalostí ti tady z prstu nevycucám ideální řešení na nápravu“, to jste napsal. Teď to zase okecáváte, takže řádný řešení nemáte a nikam nepůjdete, čili svět tím pádem přijde o jednoho herního génia.   

                      • ucho

                        Reakce na příspěvek:

                        a já někde nabízel konkrétní řešení? jasně že konkrétní řešení nemám, když nevím, co všechno tam mají jak zmaštěný a nabastlený, že se jim to pořád sype jako domeček z karet. na to je potřeba něco aktivně dělat v té firmě. a smyslem mého příspěvku je, že ve WH s tímhle problémem očividně nic nedělají.

                        když mě WH přeplatí, klidně se jim nabídnu. a neboj, svět o herního génia nepřichází ;) a jinak jsem si jistý, že jsi mou práci na 99% viděl.

                        • Reakce na příspěvek:

                          Ano nabízel, konkrétně „vycucané z prstu“ a to dokonce bez hlubších znalostí 🙂Takže se na ten „fičák“ těším. Pokud vím, tak WH na Facebooku pořád někoho hledá a nabírá, tedy směle do toho.

                          • ucho

                            Reakce na příspěvek:

                            1) co se dívám, hledá jen junior programátora a C# programátora. to jsou pozice pro začátečníky a C# programátor bude patrně dělat jen nějaké tooly

                            2) co jsem slyšel naposledy o platových poměrech u WH, tak to tam k přeplacení nevypadá, což je řekl bych celkem blbý ;)

                            • XorxoxTalarius

                              Reakce na příspěvek:

                              Divej to ze jdes z bodu A do bodu B a po ceste si odbehnes do lesa a tam seberes kyticku ti v pripade ze jsi si vybral moznost C v bode D zpusobi ze ti prestane od bodu E jet zvuk.

                              Moje osobni zkusenost je ze na jedne nejmenovane hre kde jsem delal:

                              V misi devet se kompletne rozbila grafika, nebe vypadalo jako prave zacala apokalypsa, cervene s rudohnedymi mraky. Nikdo nebyl schopen prijit na to co to je, az jsme prisli na to ze jsem v seste misi delal neco uplne jinak nez vsichni ostatni testeri a developeri a tak jsem aktivoval "featuru" ktera uz sice davno neexistovala ale bohuzel ji neodstranili z tehle casti kodu, no a misi devet jsem  testoval take svym zpusobem a tak jsem tu cast kodu kterou jsem pred tim aktivoval spustil.

                              Dalsi priklad, jako jediny jsem byl schopen shodit hru pred startem jenom tim ze jsem ji zapinal uplne jinak nez vsichni ostatni spolupracovnici.


                              uz chapes ze to zrkatka neni o tom ze automatizujes cestu z bodu A do bodu B? Jelikoz takhle dosahnes jedine toho ze vis ze hlavni linie funguje, ale ten zbytek muzes osetrit jedine tak ze mas v tymu rozdilne natury a rozdilne lidi a v tomhle pripade sociopata co kazdeho na potkani zabije.

                            • Reakce na příspěvek:

                              No, to je takovej proces, víte? Říká se tomu pohovor, na něm se zpravidla řeší i finanční stránka. O nějakým „slyšel jsem“ to moc není a je nejlepší si takové věci ověřit na vlastní kůži přímo u zdroje. Předtím selský rozum a teď „jedna paní povídala“ 🙂 


                              To, že je pak někde požadována konkrétní pozice vůbec přeci neznamená, že pro někoho schopnějšího tam není místo. Jsem zcela přesvědčen, že štramáka vašich kvalit si ve WH rozhodně nenechají uniknout a královsky ho odmění.   

                              • ucho

                                Reakce na příspěvek:

                                tak já samozřejmě vím, že by si někoho mých kvalit asi nenechali uniknout.

                                ta
                                "jedna paní" byl Vávra, tedy u rozhovorů toho řekl dost, z čeho si
                                člověk mohl udělat celkem jasný obrázek. těch faktorů je tady víc a asi
                                je zbytečné tady vše rozebírat. přistupuješ ke mně, jako bych hledal
                                práci a byl nespokojen v té aktuální, což ani jedno není pravda.
                                • Reakce na příspěvek:

                                  Takže tohle se konat nebude? 😀

                                  „bez hlubších znalostí ti tady z prstu nevycucám ideální řešení na nápravu“

                                  A taková naděje svitla... 


                                  Výmluvy, vokecávání, mastění si vlastního ega a nekonečná hloupost. Nic jinýho jste zde nepředl a v rámci diskuzí na games dlouhodobě ani nepředvádíte. Jenom kecy, kecy a kecy...   

  • MickeyMutant
    Vždyť Skyrim byl taky rozbitej...
  • bolehlav

    Treba si Dan Vavra vzpomnel na "zkratku" v zavode formuli z prvni Mafie 🙂

    Ne, pripada mi, ze tohle je uz takovy neduh ceskych firem. Vsechno se stihne a kdyz ne, "tak se to nejak udela". Byt u vyvoje toho DLC (a vubec celeho KC) peclivejsi, tak se IMHO tohle nemuze stat...

  • Lukass

    Vavra u me hrozne klesl,  to je kaspar jak vsichni ostatni.   Cest vyjimkam jsko CDPR

    • Českej Molyneux.

      Naslibovat a navykládat jak by to udělal líp než ostatní umí o sto šest. Ale skutek utek. Hlavně že se divil, že má na takovýto projekt problém sehnat investory. No aby ne. Ani nejsou blbý a určitě ne nedmítali kvůli absenci draků.

      • Obávám se, že se mýlíš. Cituji:

        1. "Naslibovat a navykládat jak by to udělal líp než ostatní umí o sto šest. Ale skutek utek."

        Pokud vím, hra je na trhu od začátku roku 2018, byla vydaná, takže jaké "skutek utek?"

        2. "Hlavně že se divil, že má na takovýto projekt problém sehnat investory."

        Pokud vím, investory sehnal a dokonce v těžké herní krizi, kdy sehnat investora rovnalo se zázraku.

        3. "No aby ne. Ani nejsou blbý a určitě ne nedmítali kvůli absenci draků."

        Pokud ho odmítli, tlučou se teď do hlavy. Hry se prodalo odhadem něco přes 1.5 milionu kusů, po odečtení nákladů mohla vydělat cca 3/4 miliardy korun. V situaci, kdy většina her nevydělá ani na své náklady, je to u zbrusu nové frančízy obří úspěch.Promiň, ale když diskutuješ, zkus si napřed zjistit fakta.

      • Jop, investoři musej bejt pekelně nakrknutý. Hlavně teda ta část, která s tim Vávru poslala do řiti.

      • KamilZm

        Myslím, že současný investor určitě nelituje  a naopak udělal moudré rozhodnutí 😁

      • Dneska je u velkých studií velký problém inovací = riziko. Proto často jedou jen reskiny a doufají stále v úspěch, případně sáhnou po něčem co je zrovna "in". Jednu dobu to byly zombie survivaly, teď je to BR. Problém je, že než s tím přijdou na trh, tak už to nejspíš "in" nebude a prodělají kalhoty, tak se drží s minimem inovací stále svého. Jen občas nějaké menší studio rozčeří vody, ale sehnat finance na něco nového bude obecně problém.

      • XorxoxTalarius

        A hlavne ze se projekt nekolikanasobne zaplatil a porad se velice slusne prodava, rekl bych ze ti investori si musi rikat jak rozumny krok udelali ze se pripravili o takovy zisk. ;)

  • Carnage666

    Divim se, že tu není ten zastánece KCD co je v každý koment sekci kde se hra řeší. Jinak tohle DLC jsem ani nekupoval, prostě mě nezajímají trable Ptáčka.

  • triptich

    je mi ľuto, že hra trpí. nápad, poňatie, spracovanie, všetko vyzerá
    veľmi dobre a nádejne. možno by stačilo lepšie komunikovanie v smere
    štúdio -> hráči. v bohatom otvorenom svete človek pochopí, že nejaký bug ujde. nahnevá, ale dobrej hre to človek tak nejak odpustí (predpoklad, že štúdio problém odstráni v najkratšom možnom čase)

    na strane druhej... vávra rozhadzoval kritiku a nakoniec pobabral vlastnú hru, resp. ju vydal v rovnakom stave, ako ostatní, na ktorých kydal. karma je zdarma. i keď pochybujem, že má dosť sebareflexie, aby si to priznal, že nie je o nič lepší.

    P.S.: KDC nehrám, nevlastním, zatiaľ nezájem o hru ako takú.

    • Jack1947

      Z hráčů si udělali v již vydané hře, betatestery lítost nelítost tohle se moc nedělá.

      • triptich

        pravda, také jednanie je svinstvo. ale z toho mála, čo o KCD viem, je to pomerne otvorená hra a podľa článku sa chyba deje ak "porušíš" pravidlá svet spôsobom, s akým vývojári nepočítali. je to ich maslo, ale v openworld hre srozsiahlymi možnosťami nič také, čo by sa nedalo odpustiť (predpokladám, že kto si DLC kúpil, hra ho baví a má o ňu záujem = odpustí nepríjemnosť na štarte).

        • Jack1947

          Chyba která vydala na 10gb update, to je opravdu menší chyba jinak třeba se mi to nestane když pojdu postupně, ( teda ehm netýká se to kostek) navíc i když se to dohraje dá se ta část vynechaná po updatu hrát.

          • triptich

            nepíšem o "menšej chybe". hovorím, že ja také čo je v článku viem pochopiť. holt, veľký svet, veľa možností a stalo sa. chápem hráčov, ktorí sa sťažujú, tiež som bol na ich mieste. treba konštruktívne kritizovať, nie lynčovať.

            apropo betatestovanie. odkedy hrám hry, a že to je nejaký ten piatok, hry vychádzali a vychádzajú s bugmi a chybyčkami krásy. podstatný je rozsah. ak vidím, že hra je v katastrofálnom technickeom stave (viď nemenovaný batman) a ak ujde nejaký bug (ako teraz warhorsu). rozdiel je, ak sa ti neičo také stane pri otvorenej hre ako skyrim a iné v koridore ako doom. možno som len benevolentný.

  • maros.goc

    wow len rozbite? :O tak to je pohoda, potom je Vavra stale king, ktory si dokaze obhajit svoju dizertacnu pracu na temu "Skyrim" kedykolvek, pretoze on take zle hry nerobi

    /irony off

    • radim.zaty

      Hele, na to, abych obhájil tvzení, že Skyrim je totálně odfláknutá hra, nemusím tvořit dobré hry, dokonce ani nemusím tvořit žádné hry.

  • Jack1947

    Mě spíše vadí hlavně to že ta hra padá častěji než v původní verzi nefungují mody, tudíž jsem musel využít trainer. Nakoupit sejvovici, takj to je dobré blbci na B webu si mysleli že to má herní dobu 3-4hodiny a taky to tam pěkně zkritizovali😬😯

    • Jack1947

      No, nevím jestli to chci dohrát nebo dohraji až později( s patchem) hmm , takže vlastní dobré info ale i tak to DLC není nic extra jak už bylo psáno.

  • XorxoxTalarius

    DLC vypada pekne, je skoda ze se to takhle podelalo, docela mi je Warhorsiho QA i lito, jelikoz, jak uz to tak byva, je to zkratka blbost ktera se prehledla, nebo nikoho z tymu ani nenapadla.

    Tak snad se pouci a priste si daji vetsi pozor :)

    Kazdopadne jsem rad ze jsem se nespletl v tom ze Vavrahejtri prejdou z "je to zlodej" okamzite do "je to lempl", ikdyz za tohle skutecne nemuze a je to ciste vina QA.

    • triptich

      lempl nie je. že v ňom niečo je, ukázal. Skôr sa ukazuje to, že nie je žiaden "boh", ktorý všetko zvládne na výbornú. dúfam, že sa mu zadarí schrastiť do budúcnosti dosť kapitálu a ešte sa od neho dočkáme nejakej dobrej hry.

      s tou ľútosťou určite súhlas. makáte ako šróby a jedna drobnosť to celé pošle do kopru. také niečo proste zamrzí. najmä ak si uvedomíš, že sa to za tebou bude vliecť ako smrad zo smetiska ešte dlhú dobu.

  • ucho
    tak co, budeme tipovat, jestli bude nějaký zajímavý bug i u dalšího DLC?


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit