Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomu bys nerozuměl šmudlo *4*
  • Jaky vsechny, Veskoslave, ja to rikam jen tobe. Ale libi se mi, ze byt Veskoslavem povazujes za vinu :-).
  • tvůj (ne)vkus na hry je zcela irelvantní, z toho co píšeš nepoznáš dobrou hru ani kdyby ti přistála před nosem a tvůj názor rozhodně není měřítkem pro dobrou hru
  • Dobrý vtip, zasmál jsem se.
  • Infamous vyšlo i na PC, Resistance je strašná blbost
  • co je podle tebe nezdegenerovaná hra. Určitě nějaká nezávislá blbost z glitchstarteru, která se tváří jak je strašně retro a složitá, aby ofečky sypaly prachy. Ekvivalent her co jsem vyjmenoval na PC nenajdeš, možná nějakou lacinou karikaturu.

Hry co už jsem vyjmenoval jsou dnes již legendami a mají víc fanoušků než nějaký šit typu half life.
  • Až na RDR jsou všechny tebou jmenované tituly jen lehce nadprůměrné povrchní hříčky, které hráče nalákají na vizuální pozlátko a za 5 let si na ně nikdo nevzpomene
  • Hry existují jen díky konzolím, PC scéna nás akorát zásobuje východními budgety, otřesnými f2p barevnými braky pro děcka a šuntem od blizzardu. Skutečně kvalitní hry vycházejí především na konzole. Díky bohu že díky nim hraní ještě za něco stojí a není to jen lavina indie ple*su.
  • a nějaké nezdegenerované hry? ekvivalenty těch cos vyjmenoval najdeme na PC taky
  • Kromě Planetside 2 jsou to všechno odpadní braky. WoT úplná nuda pro děcka, to stejný WT. Dota 2 a LoL jsou jen další blizardem (ano dotu 2 dělalo valve, ale ani ti nemají extra vkus) smrdící barevný slátaniny pro děti a Korejce a Quake už snad ani nikdo nehraje. Díky o takový šunt nemám zájem.
  • Jen konzolové exklusivity a hry vyvíjené primárně pro konzole mají úroveň. Na PC se už každý rozumný vývojář vykašlal.
  • Haha a jaké. Ty vaše polské a ruské budgety? *1* *1*
  • Ne, mluvil jsem o současné generaci o hrách jako uncharted, the last of us, killzone serie, resistence, god of war, infamous, red dead redemption, gears of war, HALO a hromadě dalších. Tyto hry jsou mnohem lepší než všechny ty nezávislé ubohosti a PC exklusivity co hrajete vy. Dnes už nikdo není hotovej z nějakýho overrated Half life, nebo první mafie.
    Pokud jde o next gen, s chutí si počkám na nové infamous, the order, deep down atd. Na pc se hrají tak akorát dětské omalovánky od bližardu a indie ch*jovinky.
  • co muzes cekat od monstrtrolla, co ti bez uzardeni tvrdi, ze 30fps je vyhoda, protoze pak muze na pozadi bezet nahravani hernich sekvenci bez propadu vykonu... *6*
  • BookerDeWitt
    A kdo tu považuje exkluzivitu za výhodu? Já ji považuji za nutnost pokud si tu hru chcu zahrát. Myslím, že nikdo to tu nebere jako výhodu, samozřejmě až na těch pár jedinců typu GGG
  • Ataker
    Pamatuju si ze steamu QuakeCon pack za $89.99 (1799Kč) kde bylo 44 her od Bethesdy a Id Software jen pro zajimavost normálně bys za to dal $343.99 (6999Kč), takže tím, že sis levně zahrál 30 her bych se neoháněl na PC tomu nemusí být jinak.
  • Jejdásek zase perlil což? PC uzavřená platforma... A proto si do svého PC můžu nainstalovat co chci. Kupodivu si můžu udělat i dualboot či tripleboot. Můžu módovat, můžu hrát starý ROMky na emulátorech (tam kde bydlím já je to legální Jejdásku) s PC prostě můžu dělat co chci. Ale chápeme, PC je mrtvá a težce uzavřená platforma a proto mí kluci z Forbesu, či Financial Times předvídají obrovský BOOM v roce 2014.
  • skvělé? *1* jak pro koho *3*
  • Jj není aktivovaná, stejně jako není aktivovaný ten ohromný výkon (který je podle jednoho zdejšího brepty až moc velký)
  • Steam nie je platforma, v tom pripade by si musel aj PSN oznacit za platformu inu ako klasicke PS3 hranie. Pleties si open source a otvorenost, nikde som nepisal, ze Windows je otvoreny OS, to si si proste len vymyslel ako zvycajne alebo nevies interpretovat text. Chces snad tvrdit, ze OS ( ak sa to tak da nazvat ) konzol je akymkolvek sposobom otvoreny? Opakujem nic uzatvorenejsie pre uzivatelov aj vyvojarov ako konzola nie je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit