Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
ty jsi vážně mimo, kdo mluví o krabičce? mluvím o hrách obecně, prodat můžeš jak krabicovou tak digitální verzi, a když se rozhodneš prodat, tak krabičku případně klidně vyhodíš, na co by ti pak byla? *7*
-
To právě ne, chlapče. Na PS3 jsem to dělal tak, že jsem založil nový účet, na něj koupil hru a zároveň jsem ji ještě nasdílel jinému uživateli (tedy jsem měl hru za polovic). Po dohrání jsem prodal někomu dalšímu s minimální ztrátou. Jde tohle na PC?
-
Bezne tahas PC do obyvaku
-
Intel widi a nemusis nikam nic tahat fulHD bezdratove. Jo aha ja zapomel o tom jste na konzolich neslysely *1*
-
"Konzolový chudák", jako jsem tedy já, si za minulý rok zahrál 30 her asi za 2500 kč.
-
proč by nemoh? technicky tomu nic nebrání! Když poočítám s tím že hru prodám a je to digitalní verze, stačí ji dát na samostatný účet a prodat ji nakrásno můžeš, pochybuju že to samé jde udělat s digitálníma hrama co se u konzole vážou k účtu neoddělitelně svázaného s hw *3*
-
Lehnout si na gauc s ovladacem je velice v pohode, co si budemem povidat, na PC to jde, ale ze bych kvuli tomu chtel tahat stolni komp do obyvaku, to asi ne ze ;).
-
Jo, tak pokud chceš mít doma jen krabičku, na kterou se práší, tak v pohodě.
-
Vy nás ale zásobujete! Nejvic mě zaujal uživatel Jejdasek, u něho se projevují všechny diagnózy zoufalého blázna až do extrémů. Místo, aby se na hádky vykašlal a šel dělat něco užitečného, bude tady raději prosazovat jeho názor pod 5 různými účty a ještě se bavit sám se sebou a pochvalovat se, jak to tady internetovým anonymům natřel. Pak se člověk nemůže divit, že všichni ostatní jsou podle něj Veskoslavovy klony. Podivuhodné je taky fanatické rozdávání +\- jakoby ta čísilka snad něco znamenala - pro něj asi hodně. U nás v ústavu má dveře otevřené a rádi se mu budeme věnovat
-
Bez urazky,ale jste nejaky divny. Bud jsem hrac,nebo nejsem hrac. Bavi mne hry obecne a je mi jedno ,jestli je na pc nebo na konzole. Kdyz je hra dobra zahraju si ji na cemkoliv,kazda platforma ma plusy a minusy. Mam pc i konzoli a hraju co kde zrovna je..
-
Otevřený OS znamená že ty sám si ten OS můžeš přeprogramovat jak se ti zlíbí, klidně si i napsat nový když se ti chce. To ti nedovolí ani konzole ani windows, tady je to tedy remíza, ve všem ostatním jsou otevřenější windows
-
Jasně že tě konzole vyjde levněji /ironie/ Když budeš hrát 5 let jednu hru tak proč ne *1*, ale jakmile začneš přemýšelt tak počet her/cena vyhází na hraní PC vždy mnohem mnohem levněji a to si do jeho ceny klidně můžeš započítat GK za 10litrů
-
Hry pred rokem 1990 rozhodne nevzniklay jen na koleni. To je prave ta neznalost historie, ktera je tu vlastni spouste fanatiku. Nastuduj si treba historii firmy Atari nebo Activision.
-
Rec byla o otevrenem OS. U posouzeni otevrenosti OS se muzeme krasne drzet Open Source o kterem jsi asi nikdy moc neslysel a tato neznalost ti umoznuje si myslet, ze Windows je otevreny OS.
Pokud se chces bavit o platforme, pak napriklad Steam (dominujici pc herni platforme) je uzavrenejsi nez konzole, takze neplati tvrzeni, ze nic uzavrenejsiho nez konzole neni. Ostatne, microsoft chtel po vzoru steamu XBox vice uzavrit a se zlou se potazal, to co pc hraci spolkli konzolisti odmitli.
Ale chapu, ze i kdyz se neumis vyjadrit, tak mas na mysli otvrenost z pohledu vyvojaru. Tam jsou konzole uzavrenejsi, ale nezda se, ze by to bylo na skodu. Kdyz si porovname uspesnost linuxu, windows a konzoli, tak cim uzavrenejsi, tim uspesnejsi. I tak to ma samozrejme sve nevyhody, predevsim pro nizkonakladove vyvojare, ale zda se, ze napr. Sony si uvedomuje potencial indie sceny a snazi se pro indie vyvojare vytvorit co nejvhodnejsi podminky. -
však, pravý hráč má sbírku svých her hrdě vystavenou na poličce jako herní trofeje, konzolový chudák běhá po bazarech abych uškudlil tři stovky prodejem her, co stály 2000 místo 999 na PC
-
ale použité PC hry taky lze prodat, aktivace na např. na steamu tomu nijak nebrání. jak jsi proboha přišel na opak?
-
a nezapomeň si k těm 10k za konzoli připočíst 1500 za druhej ovladač, bez toho snad ani nikdo nekupuje.. a
-
tak konzolista může tu hru pak prodat.
-
první prototyp steam machine stojí stejně jak PS4 500 dolarů, nabízí vyšší výkon než PS4 a taky větší užitnou hodnotu, nehledě na levnější hry *3*
takže i za cenu okolo 11 tisíc lze mít PC, které spustí většinu her v 1080p a 60 fps -
Nejak jsi zapomnel na ceny her, ktere jsou 2x az 3x drazsi nezna pc. Pokud ale chces konzoli jen pro dobry pocit a aby se na ni jen prasilo, tak to vyjde levnej, to je fakt