Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skromny ako vzdy ;-) Vykon je dolezity pre vytvaranie zlozitejsich modelov, ci uz grafickych alebo gamedesignovych. To nema so zabavou nic spolocne, zabavna hra je aj tetris. Vykon obmedzuje moznosti gamedesignu , vzdy to tak bolo a vzdy to tak bude. AI , fyzika, simulacie...grafika je len predajny obal pre masy...velmi dolezite na konzolach.
  • Dobře to vidět v tvém příspěvku, když jsi tu popsal asi 6000 slov plků, ale argumenty jsi neuváděl. Však proč plácat, pojď svůj komplex řešit systematicky, fakt za faktem, vždy jednoznačně a stručně. Jak říká i naše firemní pravidlo: "speak with data (nebo drž pysk)".
  • Jack1947
    Jasny ja jsem "nastrcenej pcckar" co no jsem jen nastrcka Rezerva na zvyseni navestvnosti. *15* Jsem s pcckarema? V jistem smyslu ano protoze vim ze ja bych si nedovolil nikdy napsat neco jako ty a ostatni natoz to verejne publikovat jedna vec je kdyz ze sebe dela nekdo debila to se da pochopit, jenze kdyz pak zkousik podsouvat pravdy ktere nejsou moc overene ani jiste prosim to uz je podivne a vazne zarazejici trochu manipulativni jednani a beze srandy nekale a divne. Fuk jak to je ja nekazi aspion sva moudra jakkoli by byli moralni ci amoralni toto si nedovolim posoudit a ani se nepriklanim mna zadnou stranu (ci je lze tak nazyvat). Na to jednou prijdes do te doby budes pusobit tim dojmem kterym zde pusobis i nadale.

Krom toho kdyz uz jsme u toho tak jsem nic nepsal a psal jsem jen o tvem ocividne velkem vzteku na nepravdy co jsou vsude kolem tebe. A ty je musis odrazet svymi silami i kdybysi mel zemrit. K popukani tu budes narozdil od tech s kym valcis leda ty , chapu si v zastydle puberte a valcuji s tebou vsechny hormony ale viz ceho je moc...
  • Vyborne
  • V com je ta silna vyhoda, ked vyrobca priamo oslabi system , tym ze zapracuje hw navyse, ktore ani nemusim chciet vyuzivat? To je sluzba pre hlupakov , ktory netusia ako to urobit. Silna vyhoda, ze mozem hrat po vlozeni placky? Ty urobis silnu vyhodu uplne z kazdej hluposti co ta napadne , samozrejme ze aj PC by to vedelo a vie to, ved nadesignovat software tak aby fungoval takto nie je absolutne ziadny problem a este pred vydanim konzol to blizzard urobil vo svojich hrach. To len Jejdasek objavil uzasnu technologiu az s konzolami.
  • Skoda ze iq nejde taky naklikat, ze?
  • Jack1947
    To je fakt paradni , opet prispevek co nebyl urcen tobe a kvalitnejsi nez moje ?
    Nepobral ja jen nechapu cloveka co neumi ani poradne argumentovat o svem vyroku ale dobry
    dulezitejsi je nez nejake blbosti psanny text jednoho imbecilka ze. Zzz. Nevim jak uz lepe napsat neco.
  • TheGGG
    Brečím, ale smíchy nad tvým zoufalstvím.
  • Uz nebrec.
  • TheGGG
    Ano, nesnaž se prosím tě působit jako objektivní člověk. Jsi s PCčkářama a hraješ si na nějakého moralistu. *11*
  • Tak sice jsem mu minule oponoval, nicméně tady bych jeho příspěvěk považoval za mnohem kvalitnější než tvůj. Zaprvé si nejsem jist, jestli jsi pobral obsah, na který se snažíš reagovat a zadruhé si prosím rozmysli, co vlastně chceš sdělit ... než to uděláš a až to budeš sdělovat, slož tu informaci do vět v češtině :-) To by byl tak dobrý začátek a pak se můžeme věnovat pouze obsahu.
  • TheGGG
    Mošné to je, co já z tím? Grammar, nebo grammer nechápu jak to souvizí s tím co pýšu.
    PS: nechal jsem ti v textu nějaké dárky.
  • Jack1947
    Ono uz o necem svedci to ze, byl v docela v minusu a ted dostava plus a ostatni kdo jsou proti nemu jakkoli minus, (sebe nepocitam). *4*
  • TheGGG
    Pro někoho je moc i přijít s rozumným argumentem. Je vidět že jsi jen trollí pako (jak říká soudruh veskoslav), které nemá co říct. Nevím jak ty když si píšeš s kámošama ze školky na mobilu, ale za mých mladých let bylo zvykem používat háčky a čárky. Typuji že stejně nemáš víc jak 100 úhozů za minutu, tak bys mohl alespoň psát pořádně.
  • Ta posledni veta znamenala, ze radoby moudra me vubec nezajimaji a muzes si je nacpat tam, kde mas tu velmi vykonnou konzoli.
  • Jack1947
    To ze ho budes skadlit tim mu akorat budes pridavat "uhli do pece", vim ze sranda je a musi bejt.
    (beztak rano tu bude mega prumaz). Tak jeste muzeme debatovat a "bavit" se o to jde ne , o zabavu prece ne.
  • Pise se grammar. *1*
  • TheGGG
    Velká gratulace jejdáskovy, pěkně jsi ty zoufalce setřel a navíc si mi dokázal co jsem tušil už dlouho. PCčkáři si myslí jak nejsou nad věcí, ale když před ně postavíš rozumné argumenty, začnou nadávat, prskat a urážet. Logickou odpověď z nich nedostaneš. Někteří obzvláště zoufalí jedinci si dokonce začnou hrát na grammer nazi.
  • Aha, ty nechapes proc se nekde pise i a nekde y a proc kdyz napises tY tak musis napsat i komplY. Ucivo zakladky je holt pro nekoho moc. *15*
  • Jack1947
    Myslim ze obema vasimi "vykonny" se lid uz pobavil dostatecne Skvele Hele nic proti a kdyz nevzladas svuj vztek vuci tomu ze nekdo utrousi neco na "tvuj" konzoloidni ucet chceto trenovat na zvladani vzteku dusit to v sobe nemuzes to neni dobre ale takhle to taky nejde. Ver kdybych vedel tak bych ti poradil. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit