Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem je uvedl a bylo to zbytecne, protoze antikonzolove hatery argumenty nezajimaji a nejsou o nich schopni premyslet a diskutovat :-).
  • ovšem, pokud ti nevadí že půlku z té životnosti konzole budeš hrát v podřadné grafice a kazit si oči malým rozlišením, protože "nextgen" Xbone ani standartně nezvládne 1050p bez kompromisů, sakra, vždyť už dneska vypadaj nový hry na PC líp a to ty konzole ještě ani nevyšly. Hraní na konzoli je zkrátka kompromis pro chudáky co si nemůžou dovolit pořádné železo *4*
  • Jinak mne ale pobavilo prohlášení od NVIDIE, ze herni PC je lepší než konzole. S čímž souhlasim jen do momentu kdy se bavime jen o hw a nebudeme bavit o ceně PC vs. konzole, kde konzole vychazi rozhodne lépe a vydrží 5 let a vše na ni pojede, což u PC za 10 tisíc fakt není. Hlavně je ale vidět, jak NVIDII se*e, ze nemá kontrakt na grafiky alespoň do jedné konzole.
  • Člověk by řekl, ze když jsou konzole horší jak PC, tak to nikdo z pcckaru nebude řešit, protože to je "pod jejich úroveň". Koukam, ze opak je pravdou.
    To vas tak se*e, ze se ted nikdo nevěnuje PC? Konzole se vas nijak netýkají a presto mate porad potřebu na ne nadávat.
    Mate byt rádi, ze se hry "konečně posunou dale" (jen graficky, hratelnostne to bude porad to same).
    TheGGG klasicky nezklamal a Jejdasek uvedl velmi kvalitní argumenty. Zbytek umí akorát nadávat.
  • Robotron3
    Půl na půl konzolista i pcčkář. Proto taky když mi někdo začne nadávat do konzolisty, nebo pcčkáře, tak ho automaticky posílám do p*dele. Bohužel méně bystří jedinci jsou pak zmatení, a myslí si, že bojuju za jeden, nebo druhej ten jejich vymyšlenej tábor *2*
  • To sem netušil že to u PC nejde .. ehm .. a jak je v budoucnosti ? *8*
  • Erendiel
    A jak se ti zatím líbí? *15*
  • Tady je to samej troll. Vzdyt Robotron je znamej konzolista, to samy Veskoslav *7* Kouknete si nejake starší diskuze.
  • Já jsem jedna z těch přeběhlic, PC má skvělé strategie, lepší grafiku a daleko větší svobodu, ale lehnou si na gauč s horkou čokoládou a zahrát si Zaklínače 3 za studené zimní noci to je prostě něco jiného :)
  • Buzny *3*
  • Jack1947
    ...Bože, ty si takový demagog. Jsi tu nejhorší ze všech, schováváš se za sladká slovíčka, kryješ se za zdí uplácanou z tolerance a hraného přátelství... Heh, tuhle vetu asi treba zaramovat nebo nevim. Ja se snaziol vychazet dobre a jen tebe nevinim a kdyby zacal lkdokoli jiny uz pro svuj tvrdohlavy nazor budes tim spatnym vetsinou ty. Nemusel by te nikdo ani povazovat ti jim budes dokud nebudes brat veci tak jak jsou. Pratelstvi jako vazne ? A to tady snad neni falesne... *7* Psal jsem mysli a ty si nemyslel tak snad priste. Pokud te tedy bavi si vymenovat psanicka. *15*
    Ja nejsem tak mlady jako ty a vidim to realne respkt realneji ja si svet nemaluju a taky mi konzole co se tyce her prirostla k srdci vice. Kdyby jsi mel na nekoho plivat tak ne na mne.
    pokud potrebujes vyrovnat plusy/minusy stydet se zato nemusis. Kazdy mame nejaky ten feti-*.
    *4* *4* Loool Jako vazne, Feeeee*etish je fakt neslusne slovo a tedy cenzorovane . To uz je fakt moc. Uz nemuzu.
  • TheGGG
    Bože, ty si takový demagog. Jsi tu nejhorší ze všech, schováváš se za sladká slovíčka, kryješ se za zdí uplácanou z tolerance a hraného přátelství. Zkoušíš to dobře, ale bohužel na špatného člověka. Asi čekals že se teď omluvím a přiznám že to vše byla moje chyba, no já vinu necítím. Já tudle diskuzi, tudle válku nezačal (sakra, to je trochu moc klišé). PCčkáři hatovali konzole i v době kdy jsem na games ani nechodil. Připadá ti správné nechat to být, neozvat se? PC nejsou dokonalá platforma, mají stejně kladů a záporů jako konzole. Nevím proč si to někteří neuvědomují. Jinak já s přáteli vycházím dobře, kecáme o jedné hře ať vyšla na kterékoliv platformě. Jenže mí kámoši nejsou arogantní zaslepení hlupáci co se musejí povyšovat nad ostatní. Navíc nevím co tu místní frajírci zkouší, mám doma kompl a to dost solidní, na steamu asi 50 her a víc jak 150 krabicovek, vše na PC. Že mi PS3 přirostla víc k srdci a stal jsem se ze 65% konzolistou je prostě nezměnitelný fakt.
    Pokud jde o retro, tak to nemám náladu řešit, nevím proč se vracet do minulosti.
    Téma Vávra je také otravné, nekupuji level, protože jeho prázdné urážky byly prostě jedna jak druhá.
  • Vyrok znel ,ze PC je uzavretejsia platforma ako konzole ;-) Ty si jeho autor a smialo , smeje sa a bude sa smiat na nom vela ludi. Nesnaz sa ho zlahcovat ty, ze ''v nekterych smerech''....v ziadnm smere nie je PC uzavretejsia platforma ako konzola, v ziadnom.
    Uved jediny priklad. Nezabudni...platforma PC, nie oblubeny steam trolling.
  • TheGGG
    Cena internetového komika je tvá. Skvěle jsi mě pobavil Jarmile.
  • TheGGG
    Můj komplex? Stačí mě když pcčkáří přestanou urážet konzolisty a chovat se nadřazeně.
  • TheGGG
    něco mě říká že ani to by ti nepomohlo. Jinak doufám že se pochlubíš jak velké iq máš, když si takový génius.
  • SSD sa nekupuje aby som cakal menej pocas instalacie, SSD sa kupuje aby som cakal menej POCAS hrania , kedy je to najdolezitejsie. Mozem s kludom anglicana povedat, ze cas instalacie je mi uplne ukradnuty, pretoze pocas nej mozem robit X roznych veci a teda, ze ich nemam na starosti malo. Ale pocas toho malo casu co mam na hranie je pre mna daleko dolezitejsie nestracat cas loadingami. To, ze moze niekto hrat 30 sec po strceni placky , moze zaujimat len deti, ktore sa tak detsky raduju , ze im rodicia kupili novu hru a chcu ju stoj co stoj rychlo hrat. Deti byvaju netrpezlive.
  • Jack1947
    Oni ale drive hry vznikaly na koleni viz rok 1990 a mene, tehdy to byl zajem nekolika (par) nadsencu a studentu co ve volnem case kutily v pokojiku parbicky bez kterych by ti dnesni multiplatformni ani nemeli sanci vzniknout. Obcas neni lepsi si zavzpominat respkt vratit se do te doby proto ja nikomu nic nevymlouvam ac nejsem nostagik neprosazuji sve pravdy a nenazyvam ani lidi ovce nedelam to co mi nenalezi byti ucineno kazati ci projevovati sve nevim kdesi to vzal to ja zase mel predstavu ze (filmy a hlavne hudba je v prachach ) budeme mit asi odlisne nazory a ja aspon dokazi akceptovat i nazory druhych u parkrat jsme meli diskuzi a kdyz nebyli zminene konzole slo to. Vavra mozna je arogantni Hulvat a bohem ale je to taky clovek a chcezto brat tyto osobnosti s nadhledem Hero ? Nemyslim si aspon o tom nepadlo slovo nase luhy a haje byli bre a to ze ceska herni produkce te nezajimala nikdy byla ciste (je) tva osobni vec. Asi jeste potrebujes vyrust z tohohle hateu na okolo a ja to nemyslim mnijak zle s tebou Bavis se i takhle normalne s kamarady ? Hejtujes na verejnosti ne ? Mas to zapotrebi zde nemas. Budes vzdycky. Zamysli se. Uz jsem ti to psal.
  • TheGGG
    Ale hry se posouvají, to jen zapšklí retro hráči odmítají pustit si nové hry k tělu. Nostalgie je svi*ě a vy se strašně snadno poddáte. Když si srovnám nejnovější hry s těmi před 15lety, můžu se těm podivínským milovníkům 8 a 16 bitů jen vysmát. Tenkrát nebylo co hrát a tak vás to bavilo, ale to je tak vše.
    BTW: No a co že mafia vznikala v omezených podmínkách. Já se jako zákazník zajímám o hru a né o to jestli na ní pracoval 1 člověk nebo 600. Nevím proč by se měli hry chválit jen proto že je dělal někdo "na koleni". Stejně jako ty kecy že dnešní hry jsou jen o penězích a hrají je jen ofce. Tak sorry že víc lidí baví BF4, než nějaká "umělecká" černobílá plošinovka z kickstarteru. Nevím proč by se mělo těm lidem říkat ofce. Někdo si prostě koupí konzoli a hraje Ryse, nebo Killzone a pak ve skutečném životě vykonává práci, ze které by těm arogan*ním smradům co ho nazvali ofcí praskla hlava. Nevím proč si PCčkáři myslí že založili svět a že jsou jedinými skutečnými hráči. Je to jen ukázka jejich nevyspělosti.
    Jinak Vávra měl možná jen jednu stránku, ale mě dokázal vždy zkazit celý časopis. Jeden jeho článek o tom která zas AAA hra stojí za hoho. a už sem neměl chuť číst. Nemysli si že je Vávra nějaký hero co to těm zlým společnostem nandává a nebojí se říct pravdu. Je to jen obyčejný arogantní hulvát.
  • Ved ty netusis , co je to otvorena platforma. Pre teba to znamena hranie hry offline, to s otvorenostou nema absolutne nic spolocne. Nic uzavretejsie ako konzoly nie je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit