Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Prosty lid uz se bavi hypovanim konzumu. *3*
-
Vavra v Levelu nema tolik prostoru vetsionou max 1-2 clanky takze nechapu jak te mohl odradit, to ze ma trochu vyhraneny vkus a sve osobni nazory rad siri verejne a neboji se ze zato bude karan je vec druha. Neco dokazal a snad i dokaze pac ja nad ceskymi hrami do te doby zlomil hul. Mafia byla paradni nadcasova hra a az to treba dotahne nekam nejaka Mafie... ty nechapes jedno neco tak super a vynikajiciho vzniklo z ceskych luhu a haju je t az neuveritelne tehdy jeste ceska herni "zavisla" scena opravdu stala za neco a Legendou je zatrim ano a vzdy bude. GTA strci do kapsy ano ale kdyz to je herni bestseller a neco co je proste rozpoctem a moznostmi nekde jinde Dnesni hry nejsou temer ale vubec dokonale stale jim bude vzdy neco chybet aspon do doby nez se na to prijde. Vezmemli to kolem a kolem krom technickeho a mozna zvukoveho tak hry nikam za poslednich x let nepokrocily ano bavi a jeste jak koho, jak ktere. Next gen se cekal ze konecne bude neco vic no a nevyslo to bylo to videt a je to jasne pokud minule a predminule predbehl tady zaspal a jeste se bude dele zotavovat. To ze tu bude nekdo jako Jejdasek a kazat o vykonu lkonzoli atp vlastne o nevykonu (ps diky za novou (dez)informaci ze vykon neni podstatny). Nuze nezmeni stejne jako hate. Tak muzeme zase vest jinou diskuzi treba. Jindy nebo jit spat.
*4* *4* *4* Kratsi utvar jsem zvolit nemohl ten kdo chce precte a ten kdo nechce necha byt. -
nespletl, to tam bylo pro tebe. Jsem názoru, že sem tam by se měl i prostý lid pobavit.
Nemluvě o tom že kompl je nespisovné slovo a tak nevím proč na něj vztahovat pravidla českého pravopisu. Když ti řeknu že si zpič*son. taky nebudeš řešit jaké tam mělo být i/y -
A ty jsi arogantní netolerantní hulvát co se povyšuje na ostatní a hraje si že je něco víc. V ruce a v puse máš však jen lži a h*vna. Takový jako ty si myslí že jsou velcí páni když všechny kolem sebe nazvou ofcemi, ale žiješ v kleci a jsi stejný jako oni. PS4 koupím co nejdřív to půjde a mám na 5-6 let vystaráno. Za tu dobu nasypeš do komplu těžký prachy a budeš bulet nad špatnou optimalizací.
-
Ale prosímtě, si stejná ofce jako každý jiný, nesnaž si hrát na někoho kdo jde proti proudu. Dnes ofce nehrají na konzoli, ale sypou prachy do glitchstarteru a snaží se bojovat proti "zlým" korporacím. Hlavně si nenalhávej že jsi HC hráč když hraješ na PC, to bych se rozbrečel.
-
... ty jejich kompli ...
Ses zase spletl v i/y? *3* -
Zase ta arogance, takže jedinou pravdu mají vždy PCčkáři co?
-
Mafia rozhodně není legenda mezi hrami. Možná tak mezi českými, ale ve světě je ničím. Libovolný díl GTA ji sežere, rozžvýká a vyplivne jak nic. Vávra sám je akorát nevychovaný snílek a mluvka, který mě svými názory odradil od čtení jinak skvělého LEVELu. Dnešní hry jsou téměř dokonalé, užívám si zrovna AC BF a nějaké staré slátaniny mě vážně netrápí. Je mi jedno že je za tím velká korporace, bavím se skvěle.
-
Hned v prvnim prispevku.
-
Bohuzel se ti to nepodarilo vylepsit.
-
Ja nikde netvrdim, ze vysoke naklady se rovnaji vysoke kvalite. Naopak, ja tvrdim, ze vysoke naklady znamana nutne cileni na mainstream. A cileni na mainstream kvalitu devalvuje. Na druhou stranu, hry ktere malokdo zna a hraje nerozhoduji o uspechu platformy.
-
Ani by si tu pozornost moc nezaslouzil, ciste na kazdem jak to prebere. Nechme ho u toho ze PC je uzavrena platforma a konzole jsou otevrenejsi. *3* Treba da pokoj nebo nemusi rad se neco zase dozvim.
-
a píšem, že nie je ?
-
No, pěkná sebranka se tu sešla, pár provařených haterů ala pleskoslav, nějaký ten nováček typu robotron a několik anonymních nicek typu Smrt atd. Všichni se nás snaží přesvědčit o tom jak jsou ty jejich kompli úžasné, ale to co píší je pro mě jen jakási změť nesmyslů a blábolů. Vychvalují indie hry, které přitom vycházejí ve velkém i na konzole (ale stejně se jím vyhýbám, protože to je odpad), dále si vychvalují výkon svých PC, ale pak stejně v jednom kuse skuhrají jak se jim např. nový AC BF seká a ještě mají tu drzost to svádět na vývojáře. Tak 10% lidí tu má kompl co je v reálu (ne papírově) stejně výkonný jako next gen. Už s vydáním novýho CoD a ACčka jsem slyšel fůru PCčkářu brečet jak moc náročné to je. No a to se smějí konzolím a vyřvávají že nevyužíjí svý děla na maximum. Dále se tu chlubíte f2p hrami. Neuvěřitelné, f2p model je důkazem úpadku herní komunity a vy tu z toho děláte nějakou výhodu. Kromě toho je tu taky ta klasická směs nesmyslů o tom jak se kvůli konzolím zjednodušují hry *1* *1* hahaha *1* *1* Hry se nezjednodušují, pouze se zbavují nudných, zdlouhavých a otravných mechanizmů, které kdysi existovaly jen proto, aby zakryly fakat že je vlastně hra jen 16bitový p*vl. Ne dnes vznikají ty skutečně dobré hry a o retro už naštěstí nikdo nemá zájem. Velká pochvala všem konzolistům, že se proti těm lumpům nedali a hájili naši komunitu. Diskuzní a HW on*nisti se nesmí tolerovat. Pletou si aroganci se svobodou slova a jen tak dělají ostudu celé herní komunitě. *11*
-
Timhle nastavenim ale menis jen to, jak ta hra vypada, hra samotna je porad stejna a jako takova je designovana na nejslabsi sestavy, nikoliv nejsilnejsi. A konzole to minimum maji posazeno vys nez pc.
Na linuxu moc her nebezi a windows neni otevreny os. Cim dal tim vic her zavisi na steamu a to rovnez neni otevrena platforma, naopak, v nekterych vecech je svazanejsi nez konzole.
Pomer cena/vykon je u konzoli tradicne dobry, protoze na prodeji konzoli se nevydelava. Exkluzivni hry mohou byt dusledkem marketingove rozhodnuti, ale stejne tak i ekonomickeho nebo technickeho rozhodnuti. Neni to podstatne, podstatna je jejich existence.
Konzole maji samozrejme i dalsi vyhody nebo vlastnosti, pro ktere je hraci preferuji. Jejich vykon evidentne neni rozhodujici, maji vykon jaky maji a jsou dlouhodobe uspesne.
Nikdy jsem netvrdil, ze konzole je lepsi, protoze ma 30 fps a ze je to vic jak 60 fps. Evidentne se nedovedes vyrovnat s tim co tvrdim, pravdepodobne to ani nechapes, takze si vymyslis takove blbosti.
Kdyz ty kazes o respektu k cizim nazorum, tak je to to same, jako kdyz komunisti kazou o demokracii. :-) -
Defakto ale ta hacknuta konzole je pravda (otevrena v jistem slova smyslu). *4*
-
človek ktorý považuje PC za uzavrenú platformu a hacknutú konzolu za otvorenú ? nie, to by nenapadlo ani Vasíka.
-
díky, ale staré s*ačky nehraji. netrpím retrofílií.
-
Ten muž se vyzná.
-
Presne tak, neni. Dobri vyvojari ti udelaji skvelou hru i na slabouckem 3DS a spatne vyvojare nezachrani ani ten nejvykonnejsi PC.
Zadny HW nema nekonecny vykon ani pamet, takze bude vzdy omezujici. I dnesni nejvykonnejsi PC jsou omezujici. To nic neznamena. O uspechu rozhoduji jine veci.