Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlip je to videt na historicky nejuspesnejsich prodejich nextgen konzoli a predevsim na tom, jak trolove tveho typu to maji neoddolatelne nutkani neustale nutit kazdemu pod kazdym clankem se vztahem ke konzolim :-).
  • Jack1947
    Launch se uspechal, nejlepsi legrace je ze zato budou hlavne "biti" ty ovce co museli mit vsechno hned. *3*
  • Jack1947
    Pokud se nesnazis vnutit svvou pravdu jako jiny vysvetli mi jak muzes tak logicky na vse odpovedet a nepis mi prosim ze to je tim ze mas leta praxe. Kdyz se mylis a je ti to vytknuto znamemna to ze ten dotycny nevi o cem mluvi... me to zajima kde beres takove prime odpovedi (asi se vyznas) *7* Pokud nic nemas a chtel bys jen psat svou pravdu tak to neni oduvodnitelne nezlob se ale jen se ptam zajima me kde to dedukujes. Tyto beres tak ze je Mainstream a lidi at si zvykaj zaroven si jaksi herni veteran tak jak?
  • Asharak
    Naštěstí museli všichni vydat hry hned jak vyšly konzolo, takže na to spíš neměli čas než že by to nešlo, třeba Ryse na tom bylo výkonově skvěle, ale utrpěl spíš gameplay žejo.
  • Ano, nove konzole jsou velmi vykonne. Duvody proc tomu tak je jsem uvedl. Ale hlavni smysl meho sdeleni byl, ze vykon neni podstatny, ze o uspechu rozhoduji jine veci. A to ze je to mimo tvou schopnost chapani, neni proto, ze jsem blb. Zkus se nad tim aspon zamyslet, jestli to dokazes.
  • Jack1947
    Spis konzole uplne tak nevychatali s optimilizaci a o Pcars nemuzes ani uvazovat respkt o technicke strance a vseho na max detaily Konzole se potrebuji vypracovat a poradne zajet pak snad splni to minimum k cemu byli predurceny ( ze to byla ohromna ostuda a je je zase na jinej clanek.) *4*
  • Sorry, ale jsi uplne mimo, zrejme kvuli tomu, ze jsi ozralej. Vavra nechce prodat svou hru zadnemu studiu. To ze se podilel na jedne uspesnejsi hre jeste neznamena, ze jeho dalsi hra je dobra. Za treti se zatim nezda, ze by nebyl schopen sehnat investice, prave naopak, vetsine vydavatelu se jeho hra libila. Herni trh financuji hraci. Chapu co se snazis rict, ale varis z vody. To za prve.

Za druhe, hry i nadale mohou byt zabavou male komunity. Ale je nutno si uvedomit, ze mala komunita znamena malo penez a to znamena nizkonakladove tituly. A to tu mame, je to indie scena. A vsimni si, vetsina indie titulu proste nepotrebuje zadne hi-end pc. To je presne to o cem hovorim, ze vysoky vykon muze byt kontraproduktivni, protoze vysoky vykon prinesl vysoke naklady a s tim nutne zamereni na masy. Mozna ze mladsi generace, ktera vyrostla na x386, to nechape. Kazdopadne nejsem zdegenerovany a neinteligentni, jen si na rozdil od tebe uvedomuji jakym zpusobem se herni prumysl vyvijel, kam smeroval a proc, co ho ovlivnovalo, ovlivnuje. Na rozdil od vetsiny chapu i ekonomicke aspekty tohoto vyvoje a jejich dopady. Proto take chapu, ze ne vse co na prvni pohled vypada pozitivne je opravdu ve vysledku pozitivni.
  • To je zase maso. Ale "Jejdasek" má v lecčems pravdu.
    Cožpak tu opravdu fandové PC nechápou, že existují i jiné konfigurace PC, než našlapaná herní mašina? A že na těch hry také musí běžet, aby se zaplatily?
    PC tak silných, jako jsou nové konzole je v globále jen pár procent, zbytek jsou daleko slabší konfigurace. A na těch lidé taky hrají a vývojáři s nimi musí počítat. Takový je prostě trh. Ale omezený troll, který nemá na starosti nic jiného, než se starat o svůj herní počítač si myslí, že tak jsou na tom všichni, nebo co.
  • Asharak
    Jen mi teda řekni, proč nejsi pobaven z těch, co hájí výkon konzolí tím, že jsou výkonnější :D
    Tl;dr
    Co když je tématem výkonový rozdíl? Jak s tím souvisí odpověď: výkon tu není důležitý?
  • Nedalo mi to nezapojit se. Myslim ze nejde o hate konzoli jako spis hate toho, co tu pises. Pokud jsou nove konzole az moc vykone takmi prosim te vysvetli, proc museli turn10 tak silene downgradovat forzu pred vydanim? Podivej se jak vypada pCars na pc, to je graficky uplne jina liga a nebo Asseto Corsa kde mas navic promakanou fyziku a laserem scanovane trate.
  • Jack1947
    Pak aby se cekalo "zase" nas prolomeni zamku na spousteni piratskych kopii to mi uz tedka vtipne neprijde, to uz hranici s pc vazne beze srandy. *7*
  • Sice jsem mistni plodnou studnici mouder necetl, ale vzhledem k zpravidla temer totoznemu prubehu pod podobnymi clanky, ani nemusim.
    Je vskutku pametihodne, ze jsi tak moc pobaven, stejne tak, jakoz i ja jsem pobaven vetsinou tvych moudrych perel, kterymi nas tak obstastnujes.
    Uprimne jsem pobaven tvou vecnou snahou schovavat se za fasadu nestraneho, nezainteresovaneho, objektivne smyslejiciho, zkuseneho a moudreho diskutera a tvou chrabrou snahou potirat zlo v podobe mistnich fanatiku, pricemz jsi snad ani nejses vedom toho, ze sam jses jednim z nich, pouze kopes za opacny tym.
    Nejsi o nic mene fanatikem s tuneloidni vizi, nez-li predator, GGG, dokturek a jini mistni geniove. Pouze to skryvas za pozu radoby objektivniho pozorovatele, ktery je nad veci.
    A mozna nejvice me pobavila pasaz, kdy zminujes nejistotu/strach mistnich diskuteru z uspechu konzoli, pricemz svym prispevkem si predvedl stejnou miru nejistoty, kdyz mas takove nutkani vsem vysvetlovat, jak na vykonu nezalezi, ba dokonce, ze nove konzole jsou vlastne strasne vykonne.
    Spetka sebereflexe a hrst soudnosti, by jsi jiste mohl upotrebit ve svem jinak temer dokonalem osobnostnim profilu. *3*
    A pevne se trimam nadeje, ze priste nezapomenes zminit svou, dnes uz temer legendami opredenou, perlu moudrosti "PC je vice uzavrena platforma, nez-li konzole"
    Pac a pusu, B.
  • Asharak
    Nejsmutnější věc na tom celém *10*
  • Aha, takze kdybych opakovane psal, ze me to stve, bylo by to taky naopak, protoze bych mel potrebu to zduraznovat? Zajimava uvaha :-).

Nejsem hater a uz vubec ne z druheho tabora, ja jsem hrac, hry hraju pres 20 let a to na vetsine hernich platforem. Akorat mobily a tablety me moc neosloviy, ale ani ty nehatuju a chapu, ze zde maji sve misto.

Ano, jsem tak pobaven, ze jsem si dovolil napsat tri odstavce na tema primitivnosti a nesmyslnosti hate vuci konzolim a jejich vykonu. Jsem rad, ze te to zaujalo natolik, ze jsi ty sam reagoval dvema odstavci.

Cti te, ze tva reakce nebyla tak hrube primitivni jako u tveho predchudce i nasledovniku, ale bohuzel ani tato nebyla k veci. Toho asi neni nikdo schopen. Treba priste.
  • Lowzole je proste kram co nema co nabidnout, uz se s tim smir a nebrec. *5*
  • Jo a začni se blbe léčit z toho, že všechny okolo obviníš, že jsou Veskoslav. To, že Tě tu většina považuje za blba, co si hraje na chytrého, není zase tak překvapivé. Obzvlášť po těch pitomostech, co zde prezentuješ jako nějakou pravdu. *7*
  • Asharak
    Šak počkej na next-gen remaky ^^
  • Asharak
    Nejde o to jak jsou kvalitní, ale jak sednou k tématu. joe má daleko kvalitnější song v tomto případě. just sayin' *7*
  • Asharak
    *PC hráči sobě, konzoloví hráči sobě. A proti.
  • Asharak
    Ale to že z mála dobrých věcí je (zatím) právě využití více jader. Což je vlastně skoro jediná výhoda a + pro AMD. Pokud jde o výkon na jedno járdo pak nemá cenu rozebírat co je lepší. Vychází to tak na stejno když srovnáš 2jádra Intelu a 8 jader AMD.
    Ti co serou na vícejádrový výkon ale taky pěně serou... prej jen snad LoL dokáže využít 8 a víc jader, a nejspíš Crysis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit