Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nema to cenu, on bude vzdy protiargumentovat tim ze jsou to primitivni hry. Uchazi vsak jeden fakt ze vetsina her byla na pc, vse tam vzniklo.
  • Víš chlapče, PC scéna má aspoň tu možnost si zahrát oblíbené obstarožní hity. Zpětná kompatibilita je skvělá věc. A co teprve když k tomu připojíme to obrovské množství modů.
    O tom se ti může jenom zdát....
  • Jack1947
    Vicemene souhlas, treba jiste dodat ze konzole jsou a byli (ted jiz jsou) takove PC ale s velmi omezenymi moznostmi vicemene soustredici na to jedine a hlavni a to jsou hry, to ze to nekdo pouziva jako prehravac nebo posloucha hudbu je vec zcela nepodstatna a nesouvisejici (kdo by taky kupoval kvuli tomuhle vyuzit ze *7* ) Shodneme se ze se neshodneme, neshodneme se na tom nikdy , hejtovani je a vzdycky bude at uz u her nad pocetnou prevahou schopnosti (podminene vetsinou zaplacenxym horentni sumy) ci tady nebo u ceho koliv jineho, jen je to treba brat s nadhledem v jeho pripade se to neda. Svym zpusobem propaguje a stoji si za necim, co tak uplne neni pravdive. Muzeme popsat stohy internetoveho papiru ci vest dlouhe diskuze smerujici k jedinemu a to hateu. Asi tak kazdy necht prijde nato sam - kdyz ne bude hateovat stale az do smrti. Pravda odveka, jak saty delaj cloveka. *15*
  • *15*
  • Už máš zase potřebu domýšlet si něco, o čem nebyla řeč? Stále operuješ tou stejnou ohranou písničkou nějakých exluzivit. Myslíš si snad, že PC takové hry postrádá? Brak je pouze tvůj subjektivní názor, který má hodnotu suchého exkrementu. Ale neboj, ta mladická debilita časem zmizí
  • Ted kvuli tobe musim preinstalovat celej system :D
  • Jack1947
    To bude daleko slozitejsi nez jaksito napsal... ten problem bude zakorenen daleko hloubeji nez je na prvni pohled zrejme, nema smysl necim se tady zabyvat pokud bych to bral 2tabory tenhle boj nikdy ani skoncit nemuze protoze je jak uz jsme si racily vsimnout na veky veku. (ci do doby nez bude mozny ho obhajovat a nebo vznikne nova vlna.)
  • Když tak sleduju, jak tu ze všech sil theGGG propaguje konzole, "exkluzivity" a snaží se podstrkovat, že PC je jen o indie a f2p modelu uvažoval bych o závěru, že z nějakého důvodu je nucen hrát na konzoli, ale má z toho pocit méněcenosti, takže se zkrze zlepšení image konzole snaží zlepšit svůj vlastní image. Třeba jako by si koupil Dacii a tvrdil, že je vlastně lepší než Porsche. Ale ruku na srdce, není to důležitý.

Jediný, co je smysluplnější nebo přirozenější důvod k hate, je to, jakým směrem se ubírá vývoj her, které tu všichni asi rádi (víceméně) hrají a ten směr je ovlivňován i platformou či v případě konzolí marketingem korporace, která ji vlastní.

I z toho důvodu propaguji spíše PC, což nemohu zastřít. Myslím, že jakákoliv otevřená platforma je lepší než opak. Pro mě může být iOS sebelepší, ale je uzavřenější než Android, což je citelné mínus. Jsem zvědav na alternativu a kompromis alá SteamOS.

A diskuze o hw je asi zbytečná, protože obě konzole jsou jen sjednocené sestavy PC hardware. Co do technologií, vše je dostupné na trhu. Můžeš si postavit vlastní obdobu. A to je vlastně dobře, protože konkurence a variabilita i hrám jen prospívá (vivat programům jako Greenlight či Kickstarter, které i v rámci PC platformy pomáhají vytrhnout (a díky internetu) vývoj her z rukou obchodníků/vydavatelů).
  • To je téma na psychologickou přednášku myslím, ač to není můj obor ... to máš jako si někteří jedinci koupí Octavii a budou ji vychvalovat, nebo naopak nekoupí a budou ji hanět a to v obou případech, aby snad před ostatními obhájili svou volbu, vylepšili si image nevím ...ale je to relativně přirozené.

Tady se mnozí rvou v diskuzi taky za své železo a třeba i proto, že jej mají a nemají to druhé.
  • TheGGG
    takže si mají konzolisti nechat s*át na hlavu od bandy PCčkářů (kteří ještě dělají své komunitě ostudu). Až přestanou zas*rat každou diskuzi o konzolích svými světobornými názory o nadřazenosti PC, pak se s nimi přestanu hádat. Klidně se podívej na začátek diskuze a uvidíš kdo tu zase začal flame.
  • TheGGG
    *1* už ti dobře hrabe. Prober se a přestaň hrát hovň*cký MOBA hry a asijský MMORPG, dřív než spotřebuješ tátovu kreditku.
  • TheGGG
    lepší než rozplízlý indie hopsačky z glitchstarteru a "retro" kraviny typu half life.
  • TheGGG
    No jistě, obhajuji konzole a jsem za trolla. Pcčkářů se nikdo nesmí dotknou, jsou herní nadrasa a jediní kteří mají vkus. Konzolisti jsou jen ovce, co kupují šunt. Kdo tvrdí něco jiného je re*ard a troll. *7*
  • TheGGG
    co mě docvakne, že budoucnost her je v f2p modelu? Nechtěj mě rozesmát. 90% těch her jsou braky. Radši konzolové exklusivity.
  • Jacku,ty radší drž hubu a šoupej nohama,protože ty jsi tady asi za největšího cvoka.....
  • Jack1947
    Ano, jen mu pridava potrebnou munici jakakoliv inteligence v tomto pripade jde strme dolu a stranou. Pote tezko rozeznat kdo je trol ci netrol na to by se mohli vest velke diskuze a obsahle vedecke programy odborne prace. *7* Spolecnost na toto , socialni tema jeste nema udelany posudek ale vzhledem k vsem predpokladum budou tyto jedinci naruseny jistym zpusobem oba dva ( meli by neprodelene navstivit, nejakou lekarskou pomoc - v pripade GGG ,myslim ze uz nic asi nepomuze ale Veskoslav by se snad jeste zachranit dal. *4* ) Preji pevne nervy oboum "akterum". Snad se vydari. To je tady vystupoval (Veskoslav) obcas ja mel mysli ze mu je fakt vice. Teda a to jsem si rikal ze uz mam praxi v odhadovani lidi ( no obcas teda i mene, smyslel vicemene ale jako nejaky starsi rocnik).
  • Veskoslav
    Já jsem ročník 90 no. Vojna mě hodně minula.
  • Sakra Veskoslave, já myslel, že jseš staršího data výroby, neříkej že jsi nebyl na vojně? Tam to byli jenom samí GGG, Doctor, Joe atd...
  • Robotron3
    Veskoslav: Tohle si dát na plochu :) http://www.powerstroke.org/forum/attachments/6-0l-performance-parts-discussion/25076d1303660615-so-i-checking-log-file-my-used-edge-interesting-results-arguingontheinternet.jpg
  • Robotron3
    Tak potom jste tady v diskusi trolové nebo duševně chorý uplně všichni, protože je to tu jedna bezpředmětná reakce vedle druhý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit