Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Je to bohužel jako "nemoc"....A mám s tím problémy docela, protože když vím, že mám pravdu, tak to chci napsat za každou cenu a pak to takto dopadne.....Musím se naučit ovládat, nereagovat a nesnažit se "vnutit" pravdu za každou cenu. Když se pak zpětně podívám na diskuzi, tak vidím, že sice on je trolí idiot, ale já jsem ještě větší, když na něj musím neustále reagovat.....
  • Jack1947
    No to tedy vidis dost zle, ja jen nechapu tohle nesmyslne "bojovani" . (diky tomuhle super systemu tezko rict, zda si reagoval co nereagoval na mne) No tak dit se da dohodnout, myslim ze to ty i umis. V klidu v pohode bez urazek k druhym a nedelat ze sebe blbce.
  • BookerDeWitt
    V tom, že právě reaguje na příspěvky o kterých předem ví, že jakákoliv reakce na ně je bezpředmětná. Pokud si totiž sám uvědomuje, že je deb*l, ale v reagování pokračuje donekonečna, tak je buď sám troll nebo duševně chorý.
  • Mohu se zeptat?V čem troluje Veskoslav?Jeho největší debilita je to,že se nechá vyprovokovat od GGG.Ale jeho příspěvky a trolling?Vážně?Na to tady je snad Doktor,GGG,joe a Jack,ne?
  • BookerDeWitt
    Rozumím tvému objasnění, ale nerozumím těm trollům. Každý si někdy z legrace zatrolloval, jenže to co předvádí TheGGG nebo Veskoslav už několik let navíc (!), co jsem se dočetl z diskuze, tak v tomhle případě nejde o trolly, ale o duševně narušené osoby.
  • AAA lowres koridorovky a nejlepe fps na gamepadu a s aimbotem. *15*
  • Brakové hry...chlapče, tvůj subjektivní dojem je naštěstí jenom tvůj. A kupodivu sypat někdy nemusíš vůbec a i přes to si užiješ spoustu hodin skvělé zábavy. Ale neboj, až dospěješ, tak ti to docvakne.
  • to chceš za tu cenu koupit procesor, zakladni dosku, zdroj, disk a kvalitni skrinku? u nas jen levnejsi intel i7 stoji pres 250€
  • TheGGG
    jistě, konzolisti jsou zas ty zlí *7*
  • F2p hry jsou nejkvalitnejsi hry co kdy vznikly. Zejmena ty, ktere jsou p2w. Muzu si kupovat OP itemy a boosty a farmit tak nooby jako GGG co na ty boosty nemaji penize. Jsem pravy wallet warrior. Proto se GGG tak brani f2p hram, nemel by penize na op veci, ale marne, treba Planetside a WT budou na PS4.
  • TheGGG
    tak když se chceš nechat dojit, na brakových hrách. Já si radši dám AAA pařbičky na konzoli
  • Jack1947
    Trolling i kdyby to nekoho melo bolet, si rad a radi budou i jiny (mozna) je to sranda no. Ja uz nad takovymi jako ty sice hul nezlomil, jen uz to beru tak ze tady nepomuze uz nic. Vesele dal sirit pravdu i kdyby to pravdou nebylo.
  • Jack1947
    Neni cemu radi se bavi nad svoji pravdou, je jedno ze pravdu nemaji hlavni je ze si rypli do pcckaru/ nebo opacne. Tak to holt je vzdycky bylo vzdycky bude a kdo se nad tim pozastavuje
    jim da na jevo ze o jejich zvasty tak akorat mozna stoji , nedej boze ze by reagoval.
  • jj jejdasek je totalna lama z iq do 80 ktora tu zvasta to debilne a otrepane - v prvom rade je hratelnost a grafika je nepodstatna. Tento Imbecil dokonca hlasa - v najprvsom rade je hratelnost a grafika nech neni moc dobra lebo inak to bude JEDINE na ukor hratelnosti. Tento imbecil si vobec neuvedomuje ze grafika a technicke spracovanie ako take su dva rozlicne pojmy. Dalej si neuvedomuje ze je mozne tvorit hry ktore mozu predstavovat spicku v technickom pojati kombinovanu z vynikajucim obsahom. Neuvedomuje si ze nie mozene aby kvalitne technicke spracovanie odsunulo urcitu platformu na vedlajsiu kolaj, ine faktory to ale sposobili. Ale takyto imbecil ma za sebou dokonca tupe nerozmyslajuce stado
  • Proč by ne? Spousta lidí je hraje a užívá si u nich. Ale chápu, tonoucí se stébla chytá.
  • TheGGG
    no f2p není nic čím by ses měl chlubit.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ
  • Psychotic
    Můžu to vysvětlit?
    Na internetu existují lidé, kteří se baví výhradně tím, že se snaží naštvat ostatní. Říká se jim trollové. Po letech evoluce pochopili, že nejlépe se lidi naštvávají tak, že si vybereš nepopulární názor a začneš jim ho cpát do krku, nejlépe co nejkonfrontačněji a neurážlivěji.
    U herní komunity v ČR je jedním z takových nepopulárnějších názorů to, že člověk, který hraje výhradně na PC a nemá rád konzole, nepatří k jakési nadřazené rase géniů, oproti konzolistům - ovcím nadnárodních korporací.
    Tak tito trollové prostě přijdou a začnou blábolit co největší kraviny o PC, aby naštvali co nejvíc lidí. Někteří chápou, o co jde, a mlčí. Jiní ne a začnou se s trollem hádat. Někteří protože jsou hloupí, jiní proto. že jsou nejistí, jiní proto, že mají potřebu PC master race bránit za každou cenu.
    Tak či tak trollovi dávají, co chce a nahrává jim znovu a znovu, aby si trhali vlasy vzteky a bavili ho. A to nejlépe po několik hodin a s více lidmi současně.
    Už tomu rozumíš?
  • někdy už se tady reagovat nedá, ale k těm "exkluzivitkám" jako Metin, Farmville apod. přidej třeba Mechwarrior Online, Hawken, SWTOR a spoustu dalších.
  • to GGG: už jsi viděl první prototyp Steam Machine ? za stejnou cenu jako je PS4 nabízí jak větší výkon, tak větší užitnou hodnotu. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit