Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
A jsme u toho paráda, konečně jsi to přiznal, samozřejmě že můžeš mít kompl za 40 000,- klidně i za 50 000,- já ti to přeji (sám mám jen za 30 000,- a BF4 si na max dával na bídných 45-60 FPS, holt nesestavoval mě ho Gandalf s Brumbálem). Jen jsi mi potvrdil co říkám celou dobu veskoslavovy.
Teď jen doufám že si na tom PC taky máš co zahrát, třeba takové The last of us nebo red dead redemption (a to je jen zlomek) určitě rozjedeš bez nejmenšího problému. -
Noliferi nemaji o vikendu nic lepiho na praci nez se hadat...
-
Aha pleskoslave, takže ty máš sestavený počítač ze servisu? Protože co já vím ovladač už ke konzoli dostaneš a je v ceně. Zatímco když si sestavuješ kompl sám musíš každý komponent koupit a započítat. Teda je možnost že máš doma nějakou starou myš s 250dpi (když už teda jedeš těch 100+ FPS), ale pokud bychom brali člověka co měl doteďka starý kancelářský kompl a chce si sestavit nějaké herní dělo, budeš mu muset započítat i nákup nové myši, obrazovky atd. A to se přes 20 000,- dostaneš ani nevíš jak. Zatímco nějakou slušnou LCD, LED nebo plazmu už má doma každý a tak mu stačí jen koupit konzoli a hraje.
-
A proc bych nemohl mit komp za 40k a vic? Protoze ty ses zmohl na lowzoli za 10k? Nejsou vsichni socky jak ty. *3*
-
Jelikož se tu množí názory (ehm názor) na kompetenci a popularitu tohoto recenzenta, přikládám link na wiki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zero_Punctuation -
Možná by i ta tesla byla lepší než ten tvůj neznačkový 4k monitor z tramtárie *1*
Ale díky, já dávám přednost kvalitním značkám od SONY a Samsung. -
Skvělá argumentace. TV doma kde kdo má, tak ji ke konzoli počítat nebudeme, ale pc kde kdo domá nemá, nemá ani monitor, tak ho započítáme. Klávesnici a myš také. Započítáme do toho ještě gamepad, joystick, volant+5.1 bedny. Jo a myš aspoň za 2500, chceme pořádnou, klávesnici 4 000. A case se zdrojem nejlépe na zakázku ty drahé za těch 5-6 000. Dej si hadr na hlavu šašku.....Buď budeš započítávat do ceny konzole i TV+ovladač navíc+Kinect či jeho obdobu a pak můžeme se bavit o příslušenství k pc jako monitor a spol. Nebo budeme brát cenu pouze konzole a pouze pc sestavy. Ale jak je vidno, na Tebe s argumenty o cenách je zbytečné chodit, protože kvůli tomu, že jsem hlupák a reaguji, ty musíš zažívat tak 50 orgasmus...
-
Možná máš 4k monitor, ale to nic nemění na tom že si na něm stejně nic pořádně nezahraješ. Pokud teda nemáš rád 5 FPS a míň, nebo nemáš kompl za 40 000,-
-
Jo, to je fakt. Ta stara Tesla na to lowzole rozliseni a detaily staci. *15*
-
Korejsky 1600p monitor s panelem z apple cinema displeje byl uz pred x lety na ebay za cca 8000,- a ted jsem tam nasel neznackovy 4k displej za 500 usd. Proc bych ho nemohl mit?
-
No většina lidí doma televizi má, ale člověk co si kupuje PC si obvykle musí monitor dokoupit.
-
To ale nemá ani tvůj kompl a to je dvakrát dražší. Nemluvě o tom že na něm stejně nemáš co hrát, protože dobré hry vycházejí jen na konzole.
-
Tys k tvoji PS4 dostal v cene televizi nebo monitor? Nebo jsi debilek a budes srovnavat pc s monitorem a konzoli bez? Oh wait, ze se vubec ptam.
-
ne, tvůj problém napsat správně jednu větu. *2*
-
Tak sorry že ti neskočím na očividnou lež. To sis jako za těch 10 000,- koupil monitor, myš, klávesnici, repro nebo sluchátka, bednu, základní desku, RAM, procesor, všechny větráky a chladiče atd. *6*
-
Myslis tvuj problem s chapanim i/y?
-
Na ty hry, co jsou na lowzole o pulku drazsi? To dava smysl. *15* A bohuzel tvoje lowzole nema ani 1600p ani 4k a ani 60+ fps.
-
Zase problém s pochopením psaného textu?
-
Ty jsi vážně debill....10 000 bez grafické karty. Sice jsem debill, že na tebe neustále reaguji, ale zkus se podívat na ceny pc komponentů, možná pak nebudeš za úplného hlupáka.
-
Pokud je pro tebe důležité mít třikrát dražší kompl, jen abys měl místo 60 FPS, 102 FPS tak si klidně TITÁNAMA vytapetuj pokojíček, ale já si radši koupím PS4 a budu mít dost peněz na hry, popřípadě i na další konzoly, člověk nikdy neví.