Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem mentalne simpanz, protoze ty nechapes kde napsat jaky i/y? To dava smysl. *15*
  • Omylem si nech pro pani ucitelku, az ti bude psat 5 do zakovske knizky. *5*
  • TheGGG
    Ty ses mentálně zastavil někde na úrovni šimpanze po lobotomii. Pokud bereš i/y jako nejvyšší ukazatel inteligence člověka tak možná dostaneš razítko od paní učitelky, ale v životě budeš úplné nic. Jinak bych si od tebe rád poslechnul nějaký názor na IT problematiku, potřebuji se zase jednou pořádně zasmát.
  • TheGGG
    ježiši, už si tady i ty. To už jsme klesli až do středu Země. Tak jsem prostě omylem napsal špatné písmeno, vím že když jste to ve škole právě probírali tak se musíš pochlubit, ale slibuji že až budu odevzdávat svojí závěrečnou práci dám si na to pozor. Jinak pořád žádné argumenty, jen brek a výmluvy.
  • Veskoslav
    Vím, že je to moje chyba, že budu reagovat a tím krmit toho debílka:

WT, nastavení film (má se používat při nahrávání scén, nikoliv pro hru), vyhlazování, grafika, všechno na maximální. Zcela plynule: http://2imgs.com/5e01d0fa29

A debílku GGG, můžeš mi přečíst to číslo vlevo nahoře....PS4 dle tvůrců WT neumí a nedokáže přesáhnout 60 fps. To jenom pro tvou debilitu......
  • Jj, byla to 486 a byla vykonnejsi jak tvoje PS4 *14*
  • TheGGG
    tys viděl kompl jen v učebně na ZŠ, kde ze spolužákama hrajete miny co?
  • TheGGG
    Tak to si asi připadáš jako velký řidič že dokážeš zmáčknout na klávesnici o pár tlačítek víc. Aha pán musí být HC hráč. Tak to je pak hrozně kůl, doufám že taky hraješ simulátor vysokozdvižného vozíku kde je potřeba zmáčknout dvacet tlačítek (když už jich je tolik na té klávesnici), abys zavřel dvéře (realita voe). Zbožňuju týpky jako jsi ty, co si myslí že jsou něco extra, protože hrají nějaký simulátor a našprtali se 30 tlačítek co musejí zmáčknout aby vůbec nastartovali. Tos mě fakt setřel, hned si půjdu koupit nějaké klasické hardcore hry.
  • To, ze nezvladas ucivo zakladni skoly je docela rozumny argument k tomu, ze jsi negramotny zaostalec. A tezko budu chtit objektivni nazor na problematiku hardwaru a IT obecne od nekoho, kdo se mentalne nedostal pres zakladku. *3*
  • Nepsal jsi tu pred chvili ze jsi studentem verejne VS atd atd? Jeden by cekal ze jedna z podminek studia je zvladnuti uciva zakladni skoly.
  • TheGGG
    Nedokážu pochopit proč reaguješ jen na mě. Každopádně nikdo tě tu nedrží. Můžeš klidně odletět do teplých krajin.
  • TheGGG
    Zíív, ale no tak. Teď si budeme hledat chyby ve větách? To už vážně nemáš co jiného říct? Pokud nemáš nějaký rozumný argument ani na mne nereaguj.
  • Mas stary kram. Lowendovy cpu i3 by ti dalo 2x takovy vykon ve hrach...
  • Mě je úplně jedno, jestli jsi ohromen. V první řadě jsem tím demonstroval, že jsi neměl pravdu. V druhé řadě, že skutečně jenom plácáš stupidní kecy.
    "Podle pár obrázků solidní budget", skutečně? rFactor stojí (celou dobu své existence) 1500 Kč, má několikanásobně propracovanější fyzikální model, než rádobysimulace GT a Forza, a na jeho základě se stavěly profesionální závodní simulátory. Hm, budget jak cyp. A že neznáš BRB? Tvůj problém. Stejně bys to neuměl hrát, a kdyby ses o to přece jenom pokoušel, psychicky by ses zhroutil.
    Jsi prostě jen produkt, jehož celoživotní přínos společnosti se už teď dá přesně stanovit. Je to přinejlepším 0.
  • Nechces nastudovat ucivo zakladni skoly, zejmena shodu podmetu s prisudkem?
  • Robotron3
    Všichni kdo se tu chováte jako hov*da jste hov*da ne proto, že máte konzoli nebo pc, ale protože se tu chováte jako hov*da, dokážeš to pochopit?
  • TheGGG
    Ou wait. Proč ten boreček nezmínil faily jménem ARMA III (mizerný singleplayer a tuna bugů), fail jménem rome 2 total war atd. Když je to jeho PC tak boží, proč nevychází víc PC exklusivit?
  • TheGGG
    vytáhni hlavu i všechno ostatní z pleskoslavova z*dku a uvědom si že tu tvoji hranou objektivitu ti nikdo nežere. Přijít sem ve style, ale no tak nechovejte se jak fanatici, jste jak plebs tady by se mělo slušně diskutovat atd. atd. Je sice pěkné, ale zkus to říct i někomu jinému než majitelům konzolí. BTW: já taky vlastním PC a dost dobré, nedávno jsem na něm dohrál poslední caslevaniu a klidně přiznám že jela krásně plynule, oproti konzolovým verzím. To ale nic nemění na tom, že na světě není PC, kterému bych dal přednost před PS3, PS4.
  • Rhulad
    No nevím. Já mám sice starší pc... Phenom X4 3,6GHZ, 4GBram a 7790 a jede mi to ve full hd kolem 25fps. Když je bouřka tak mi to padá pod 20FPS. Čili to není moc hratelné. Nějaké snižovaní detailu moc nepomáha.
  • Je to trošičku náročnější na angličtinu, tak mě nekamenujte :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit