Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    ale no tak, ať přestane ten kdo začal.
  • TheGGG
    no, rhulad měl pravdu. Z tebe se stalo pleskoslavovo pravé v*rle.
  • TheGGG
    ano, vyjmenoval jsi mě tu pár strategií, asi marně čekáš že budu ohromen. Kromě těch strategíí ještě nějaké rfactor, podle pár obrázků solidní budget, který se grant turismu 5, nebo poslední forze ani nepřibližuje a jakési RBR, které ani neznám.
  • Ataker
    Někdo přestat musí a když se tak dívám tebe je tu až moc vidět, takže by to bylo rozumné.
  • Robotron3
    Z vlastní hlouposti. Ale to se bohužel nestane...
  • TheGGG
    proč já, napiš to těm co začali hatovat. Nebo je to tak že konzolisti nemůžou svou platformu obhajovat a PCčkáři jo?
  • TheGGG
    no a z čeho se máme po.. z PC?
  • Já hraju Europa Universalis 4. A předtím jiné hry od Paradoxu. A mezitím rFactor, RBR, atd. Ani jedno není indie hra. A každá z nich má herní dobu stovky hodin až nekonečno. Z tzv. AAA her mám R.U.S.E., TDU, Medieval II Total War, CoH aj.
    Ještě nějaké stupidní kecy?
  • aby jste se z tech konzoli nepo..
  • TheGGG
    mohl sis stáhnout pár modů, ale v tvém případě bude asi problém v tom že sis na YT prohlížel videa v nejnižší kvalitě.
  • TheGGG
    tak si to užij na low. nějak zapomínáš že next gen konzole stojí 12 000,- a že kompl netvoří jen karta. BTW kolik tě karta stála když jsi ji kupoval asi né 4000,-
  • Ataker
    Už se uklidni
  • TheGGG
    Studuji na VŠ a představ si že né na soukromé, ale na veřejné. To je jako nějaký zákon který určuje že na VŠ může jít jen majitel PC? Protože todle tvé tvrzení mě fakt pobavilo. Nevím co v životě dokázals ty pleskoslave, ale dle tvého agresivního chování a absolutní arogance tě typuji na nějakého zapr*nutého chudáka (né nutně majetkem, ale spíš duchem) který sotva prošel přes SŠ. Jinak tvé hulváctví se pořád stupňuje, měl by ses naučit přijímat cizí názory a začít se krotit, jinak budeš pořád tam kde seš.
  • Rhulad
    Zase tu lžeš Veskoslave *4*. Jedno jádro jede na 100%, druhé pak na nějakých cca 40% což je tragické. Ubisoft sere na pc jako všichni výrobci. Pc mělo Blizzard a CD Project, ale i ti přecházejí na konzole. Pro pc to nevypadá vůbec, ale vůbec dobře a vůbec se nedivím, když na něm hrají takoví zakomplexovaní, hyteričtí jedinci jako ty. Je mi tě tak líto.
  • Kikoti jsou na obou stranách. Ti rozumní se do takových debat téměř nezapojují...
  • Vrook
    Všechny bych vás postřílel omg...
  • TheGGG
    Cena jakého setu? myslíš myš a klávesnici, protože nějak zapomínáš přidat cenu PC, které určitě nebude levné, protože na 3 roky starém PC za 20 000,- které připojíš k 50palcové TV si prostě plynule nové AAA hry nezahraješ.
  • TheGGG
    No tak si hraj ty svý indie "hry" co my s tím. Já si radši dám jednu AAA pařbu než 10 nezávislých blbinek na půl hodiny.
  • Humor , takze to ze PS4 na video vycleni samostatny hw , o cenu ktoreho je cela konzola drahsia alebo o to je vykon pre hry nizsi je vlastne vyhoda ako ked si urcim kedy ako a kolko chcem dat vykonu na tuto funkciu ;-) A to je akoze pokrok....si fakt pobavil, to je akurat tak spristupnenie streamingu mase , ktora toho nebola schopna doteraz blbuvzdorne, to nie je absolutne nic zaujimave. A tie vyhody, ze sa k tomu videu vlastne ani normalne dostat neda len uploadom na facebook a potom tahanie odtial je uplny vrchol pohodlia. A dalsia uzasna vyhoda instalacia z pomaleho optickeho media pri starte ;) Na PC sa stahuju a instaluju hry pocas hrania uz roky v pozadi, tak si na tych par minut pustim inu hru, aj tak hram vdaka preloadu digitalnej verzie okamzite po odomknuti hry pri launch. Fakt dokazes pobavit ako malokto.
  • Me nejvic stvala ta predchozi generace. Prece jenom hry se musi vyvijet podle nejslabsi platformy.
    Ted je na Steamu sleva Skirim, ale kdyz jsem videl videa na Youtube. Tak me koupe rychle presla. Grafika totalni hnus. Pro pcckare.
    Ja se teda na nove konzole tesil, asi jako vsichni pcckari. Hlavne at uz je nejaky vyvoj. Nejenom v grafice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit