Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Nechces nam prokazat sluzbu a jit hrat na tve imaginarni konzoli, ktera je vykonnejsi jak hiend pc? *15*
-
Takze asi tak jak na mojem 5 let starym pc? Nemyslim si ze dnesni hiend by byl slabsi jak moje 5 let stary pc. Porad to nesedi. Snaz se vic.
-
Ještě chvillku a Veskoslavo praskne žilka. *1*
-
Hry se na PS4 nesekají, počáteční problémy byly SW rázů a byly (nebo budou) odstraněny patchem. Hry běží buď ve stabilních 30+FPS a některé i v 50-60 FPS.
Co jsem slyšel nějaké problémy měl xbone s Dead rising 3, ale prý se to bude také řešit patchem. -
Proc bych chtel vyhodit 10 tisic za konzoli, kdyz mam PC na kterym jedou hry lip a jeste muzu v klidu pracovat?
-
Tak asi ne, BF4 běží na PS4 v 55-60FPS, klidně koukni na YT.
-
Když to tak čtu, tak si říkám, že mezi tebou a jinýma fanatikama, jako mediálně propíranými extrémními islamisti, ale obecně jakýmikoliv jinými, je jistá spojitost :-). Možná by rodiče pro tebe měli udělat něco víc, než ti koupit konzoli. Doufejme, že se z toho vyléčíš ... jako prapuberťák máš ještě čas. Kdyby jsi byl dospělí, napařil bych ti vyšší daně :-D za tvou společenskou nebezpečnost (nízkou, ale přece) pramenící z tvé duševní poruchy.
-
Hry které nerozběhnete, jistě žádné nejsou, ale hry které kvůli optimalizaci rozjede pořádně tak 30% pcčkářů je spousta. Radši si jednou za 5 let koupím konzoli za 12000,- a pak budu mít prachy na hry, než řešit hromady problémů s PC a pak nemít co hrát.
-
Ty a na VŠ? Jo umývat podlahu či jako noční hlídač;)
-
Ted zrovna hraju uzasnou konzolovku X Rebirth, ale to je asi spatny priklad.
-
Co je na PC tak extra že to překoná konzolové exklusivity? Nic jen nezávislá ho*na a jediná dobrá věc série total war. Kupovat si nabušený kompl kvůli jedné hře nemá cenu.
-
Neni to za tri minuty, ale par desitek vterin. Tobe se tech 50 GB nevejde ani na dvd a za ty tri minuty ani to prtave dvd neprectes, natoz celych 50 GB. Takze utratis obrovske prachy za ssd a stejne pak cekas mnohem dyl, nez muzes zacit hrat a ani to nechapes. Jo, k pc fanatismu je potreba nutna davka zaslepenosti. A to ani nevis, ze to ssd si do ps4 muzes dat taky.
-
Ale ale ... taky mám sice v PC Intel, který jsem vybral proto, že dostahuje stejného nebo lepšího výkonu, menšího ztrátového tepla a odběru ... zkrátka jej považuji za pokročilejší kousek, nicméně nevidím důvod plivat po updatovaném Bulldozeru, je to dobrý procák.
-
Nevím měl jsem je ve školce, na ZŠ, SŠ, mám je na VŠ a budu je mít i v práci a v důchodu. Zvláštní je že někteří z nich jsou PCčkáři a nikdo není takový ch*j jako vy tady na této diskuzi. Zřejmě se tu sešla nějaká špatná odrůda.
-
Jdi raději jíst GGG, dost slabý trotling.
P.S: Kde ty idiote tvrdím na max? Ale na srovnatelnou kvalitu s Xbox či PS3 naprosto v pohodě, ale vypadá to lépe s lepším FPS a většinou ve fullHD, což ani jedna konzole neumí. Mimochodem. První i5 4 jádro 3,0 GHZ, ATi 5670 512 RAM, 8 GB RAM a Bf3 jela na standartních 40-45 fps při rozlišení 1680*1050 na high nastavení. -
Nejvyssi kvalitu? Proto mas 50'' s 1080p? Proc nemas 2560x1600 nebo 4k?
-
Soudíš mě dle sebe. Ty možná čekáš, jestli tě rodiče rozmazlí na vánoce PS4kou, já jsem však starší generace a hardware si kupuji sám :-). Kdyby jsi byl reálná osoba, musel by jsi být zajímavý případ pro psychologii a možná propagandu. Zvlášť zajímavé je, jak ti utkvělo v hlavě slovo exkluzivita, kteréžto má sice marketingový význam, ale snažíš se nám ho tu nabízet v jakémsi hávu kvality.
Ty promarketingové prázdné slova nebo slabé pokusy o urážku vynech, to nemá efekt a raději pojď na stůl vyložit nějaké faktické argumenty ... třeba kvůlí jakým hrám musíme na PC brečet a lépe spíš, které hry musíme oželet, protože sice byly převedeny na PC, ale nerozběhneme je. Takovou kdybys našel, fakt by mě musela popadnout brada :-D Ono logicky, když konzole je jen poskládaný PC hardware, steží může být lepší, leda by jsi věřil na magii. -
0/10
-
Myslíš třeba sekající se hry na PS4? Skvělá optimalizace....Jinak Jejdo, doufám, že ti aspoň Sony pošle nějakou tu konzoli, když tady tak bojuješ. A už jenom to, jak souhlasíš s GGG vypovídá, že budeš hodně na úrovni:)
-
Skoda, ze jedno jadro i7@4,5Ghz je jenom o malo slabsi jak cely ten jaguar. *12* Btw, proc kdyz je ten PS4 tak uzasne vykonny, tak na nem jede BF4ka v 900p a 30 fps? Nemel by jet ve fullhd a 60+ fps kdyz je cpu silnejsi jak hiend pc? Jestli ty si tak trochu nevymyslis konzoleboji.