Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Já myslím, že bychom si toho spektáklu měli užívat, dokud můžeme. Kde jinde na světě se tahle válka ještě vede? Brzy se většina hráčstva určitě přesune na něco nového a tahle válka skončí i tady. Nebo spíš metamorfuje do války PC vs. TheNewThing.
-
PS: těším se na komenty typu:
je to to jen mizerných 60 FPS, bystré oko pcčkáře, které vidí letící kulku z pistole potřebuje minimálně 120FPS aby to bylo alespoň trochu plynulý. -
Mě právě teď vůbec nic nenutí upgradovat můj 4 roky starý počítač, tehdy nižší střední třídy. Ani koupit si konzoli. Za poslední roky totiž téměř nebyla hra, kterou bych si chtěl koupit a hrát. Na konzolích nebyla jediná. A s tím málem PC her, co jsem si koupil a hraju, nemám nejmenší výkonové problémy.
-
LOL, to je ergonomicka katastrofa a jeden z duvodu, proc pc nedokazou nahradit konzole v obyvacich.
-
doufám žes už nastavil hochům z nvidia PR oddělení své sedací partie. Protože takhle se budeš tvářit *8*
-
to říkej pleskoslavovi.
-
někdo hraje pořádné hry a někomu stačí 8bitová š*tka. *7*
-
To je rozumný názor, který ale čistě PCčkáři nechtějí pochopit a proto konzole neustále shazují. Sám mám oboje (nextgen konzoli zatím ne) a oboje využívám, s tím že jak stárnu, tak mi konzole přijdou čím dál lepší.
-
To ti to PC sestavoval Gandalf s Brumbálem? *3* 140FPS, laciné jak tričko na stánku, vše na nejvyšší detaily a vyrobeno za Rakouska-uherska. Ty jsi prostě mág *3* , nebo sis do pravýho rohu obrazovky napsal žlutou fixou 120 a teď si nalháváš jak plynule ti to jede.
-
Potrefená přesně v tom, co jsem napsal. Zatím možná seš v pohodě, počkej rok nebo dva....;)
-
nechápu tady ten vzájemnej hate, každy at si hraje na čem chce preci a at si vybere podle svych preferenci a moznosti. faktem je že za tech 400€ co stoji konzole next gen pc nepostavim, ale zase to budu splacet postupne v drazsich hrach.
ja jsem o koupi konzole uvazoval ale ty exkluzivni tituly mne neoslovili a na pc si muzu zahrat strategie a simulace -
Ano, presne to. S vykonem konzoli z roku 2018 a dal. *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=M4gaVvHXNC8
Dyť o tom mluvím
http://www.youtube.com/watch?v=c30B0rx2ql4
Ano jsou tam dropy, ale ty se budou řešit patchem, jsou to nové konzole a chvíli trvá než se s nimi vývojáři naučí pracovat. -
V čem potrefená? Že moje pc je skoro 2krát výkonější než konzole a přesto 2krát tolik nestála? Že v WT mám na pc při nejvyšším nastavení film (nevhodné pro hraní z důvodů výkonu) standartně 130-140 fps a z PS4 nevytáhnou více jak 60 fps? Nebo co jsi chtěl sdělit svým moudrem.
-
Že se na tu zbytečnou válku PC vs. konzole už konečně nevyserete hej. -_-
http://www.youtube.com/watch?v=cbpuzYtp43Q -
hiend PC? To je nějaká novinka od nvidie? *5* Asi zas nějaká grafická karta za 50 000,- pro HW o*anisty.
-
Běží, to máš pravdu, ale bohatě stačí větší výbuch a padá to k 40 a i pod 40 fps. Což není dobrá vizitka, když ti fps takto lítají a drží si 60 fps jenom při "klidných" scénách.
-
Akorát, že problémy mělo nejnovější NBA, CoD Ghost, Bf 4 atd. A nebylo to ojedinělé. A v dnešní době, aby mělá nová generace standartně 30 fps je výsměch. Kdyby to bylo 50-60, neřeknu ani popel, ale 30 fps (NFS Rivals napříkad) je výsměch.
-
Možná neměl, ale next gen si na tom komplu nezahraje, gratuluju, kompl za 25 000,- z roku 2009 je kompletně k h*vnu. Další prachy stádečko. Já si po 6 letech koupím další konzoli a budu bez problému hrát. Když se něco pokazí půjdu ji reklamovat, nebudu muset trávit dny tím která součástka se pokazila, nebo cpát prachy do servisu.
-
Potrefená husa se ozvala?
Btw nejsem žádný jejda...;)