Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Takovej povl se jen tak nevidí. Fakt se nad sebou zamyslete a radši se na to tady vykašlete. Škodíte sami sobě.
-
A co jako, jeden neznámí pcčkář, dělá v malování video o hrách které mnohdy ani nevyšli. Čekáš že todle dokáže tvoji pravdu?
EDIT
Vzhledem k tomu že mě mé nadržené fanynky cody a wallet bez přestání upozorňují na hrubky v pravopise, rozhodl jsem se že fžechny své přýzpěvky budu radči pořádně kontrolofat abi nějaký mladý erudovaný preskriptivní lingvista nedostal záchvat padoucnice. -
Fanatismus je vždycky špatnej. Bohužel nejvíc vidět a slyšet jsou vždy ti z opačných pólů, tvrdě zakopaní ve svých, nutno dodat omezených pozicích.
Moderní konzole neznám, nevlastním. Na ty starší nedám dopustit. Mnoho vynikajích her, některé dokonce s velkým přesahem. A stále hraji díky emulatorum.
Takže pro pestrost a tak nějak ucelený zážitek doporučuji vyzkoušet vše co již prověřil nelítostný běh času a to jak z konzolí tak PC.
Nenutím, nabízím.
Například já v těchto časech. Dohrál jsem Metal Gear na PSX. Hned potom jsem se vrhnul Majora´s Mask na N64. Prostě básničky - zkuste ortodoxní PCčkáři - alespoň toho Zeldu.
K tomu válím UFO, Stonekeep. Zkuste milý konzolisté - alespoň ten Albion.
Pěkný víkend přeje stupidní konzolista a závistivej PCčkář. -
Nepsal jsi drone o stránku zpět, že se loučíš? Jak to vidím já, tak tě tvůj fanatismus udržel.
-
Označuju hloupost a ignoranství, a to nemá s konzolema vůbec nic společného. Hloupost má společného jen s hlupákama jako ty. Ostatně sám mám konzoli...
-
užij si ty své "rádoby AAA" hry za 1800,- /kus
-
Ano, ty asi těm počítačům taky rozumíš stylem, je to drahý „tati kup mi to”. Až ti pojedou všechny jádra v komplu na 90% ta budeš mít také lagy že by z toho tvé praprababičce vypadla "s úctou" protéza.
-
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8510-Exclusives-Showdown
Asi takhle ;) -
Protoze lowzolefags jsou plebs. *3*
-
no já si zas uvědomil význam něčeho mnohem novějšího (s úctou ke starému Římu) "egoistickej č*ráckej kozom*d", takových se tu pár najde.
BTW, proč říkáš konzolistům plebs, to už vážně nevíš co píšeš? -
tajtrliku, ale za špatnou optimalizaci nemůže HW, ale lenost a lamerská neschopnost vývojařů
-
Vidis, pc jede na 30% vykon a stejne udela vic fps jak lowzole. *5*
-
1% nových konzolí je poruchové, s PC jsou problémy každou chvíli. Takže se uklidni a přestaň lhát.
-
Ale ale ale, já tu vidím je spousty PC fanatiků co prostě nemůžou unést fakt že nemají ve všem pravdu. Ega nafouklá k prasknutí a předražené komply, gratuluji *3*
-
no možná na PC nevycházejí dobré hry, ale kvalitní AAA tituly na konzolích si podají jakoukoliv stuppidní hopsačku na PC
-
no takové the last of us je lepší než všechny PC nezávislé hry co kdy vyšly dohromady. *3*
-
Až příští rok, ale vzhledem k tomu že tvé oko by nepoznalo rozdíl mezi FullHD a 4k, stejně jako nepozná rozdíl mezi 60 a 120FPS tě to nemusí moc zajímat.
-
Kvalita pc her je obecne mizerna, zpravidla se jedna o lacine porty konzolovych her s ovladanim a ui designovanym pro konzole, tedy gamepady a tv obrazovky. Jenze ty si pletes kvalitu s kvantitou, ze? Cit pro kvalitu mas devalvovany, kvalitu nerozpoznas, ani kdyz o ni zakopnes.
-
Když vidim zdejší diskuse a co se zde baví za individua, tak jsem konečně uplně pochopil význam starořímskýho slova "plebs".
-
no chtěl bych vidět tvé kouzelné PC. Nemluvě o tom že u konzolí je to všechno o pár záplatách a o vývojářích kteří se s konzolí pořádně naučí.