Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale prosimte, z toho jsem uz vyrostl. Ted nasavam lihovky, protoze je to IN.
  • Cili priznavas, ze nemusi byt pravda ani to, co tvrdis ty. *8*
  • TheGGG
    Tak samozřejmě tvrdit to můžeš, to ale neznamená že to je pravda. Pokud teda nekradeš někde ve skladu součástky.
  • Jak se to rika? Po bitve je kazdy general? Ja se ptam proc jsi to nenapsal spravne rovnou, zeby nedostatecna mentalni kapacita? Nebo je prilis tezke podle jednoho primitivniho pravidla vybrat jeden ze dvou znaku?
  • TheGGG
    A taky ti říkala že nemáš jíst voskovky a stejně jsi zase spořádal celé balení *3*
  • TheGGG
    copak ti nedochází že už jsem to mohl na krásno opravit, ale neudělal jsem to protože se bavím tvými komentáři *1* . Ani na čsfd si člověk takhle neužije a že tam Grammer Nazi mají snad postavený druhý Reichstag. Takže díky, jsi dalším důkazem nedospělosti PC komunity.
    Příště si dáme zas pro změnu něco na vyjmenovaný slova. *1*
  • Veskoslav
    Cena pc je cca 17 000. Tudíž ani dvojnásobek ceny konzole.
  • Aha, takze komp co ma 3x vic fps nez lowzole vlastne neni lepsi, protoze byl drazsi. Takze Ferrari co jede 340 neni rychlejsi nez Trabant, protoze je 1000x drazsi. Chapu. Logika lowzolisty? *15*
  • TheGGG
    Jako, tímhle toho moc nevysvětlíš. Taky bych si mohl pořídit kompl 3krát dražší než PS4 a pak se kochat tím jak mě lítají fps, když stejně nepoznáš rozdíl mezi 60 a 102. Jinak hru jsem nehrál, ale nemyslím že by bylo potřeba víc jak 60FPS ke hraní.
  • Jack1947
    To vis kdyz dva trolli, neni to totez. *3*
  • A co kdyby ses ty zmohl na neco lepsiho a rovnou to napsal spravne? Je to moc tezke? Aha, chapu. *15*
  • Pani ucitelka nam rikala ze pro pravdu se clovek nejvic zlobi. Uz tomu asi rozumim !
  • TheGGG
    No kdo neumí napsat i/y je možná trotl, ale autor věty "Ja jsem mentalne simpanz" musí být taky pořádný d*gen.
    A přestaň si pořád klikat ty pluska, je to hrozně trapný *1*
  • TheGGG
    zaostalé dítě? Zase si tolik nefandi. Ty jsi prostě jen hlupáček co neumí argumentovat a tak hledá kde se kdo překlepl, protože na nic lepšího se nezmůže.
  • Ucivo zakladni skoly nepovazuju za nejdulezitejsi vec, ale spis za takovy iq test. Kdo ho nezvlada, je negramotny trotl.
  • Vrook
    Tyvole vy ste fakt normálně na palici, k*rva. To neni normální.
  • Se te klidne zeptam znova, zaostale dite jsem protoze ty nezvladas i/y?
  • TheGGG
    ne, vidím že to budu muset opravit. Repanz (zkráceně ret*rdovaný šimpanz) jsi proto, že máš problémy s pochopením psaného textu. Že považuješ i/y za nejdůležitější věc na světě, prostě jen svědčí o tom že jsi nějaký šikanovaný šprt, ze základky, kterému jdou diktáty, ale s logickým myšlením na tom nebude nejlépe.
    PS: pořád čekám na tvé IT okénko pane Repanzi
    BTW: co znamená věta: já jsem mentálně šimpanz
  • Veskoslav
    To že to umínuskuješ ubožáku, pravdu nezměníš:)
  • TheGGG
    copak se ti nelíbí, hrozně jsem se těšil že mi vypíšeš všechny hrubky. A ty přitom přijdeš s argumentem nějakého hodně zaostalého dítěte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit