Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
pro walleta: Tak asi ne, viděl bych tě na nějaký malý děcko, které má štěstí když rozjede half life na 20FPS v rozlišení 800x600 a závidí konzolistům jak perfektně jim to šlape. No chápu že rodiče ti konzoli nekoupí, ale za to my nemůžeme. *5*
pro toho druhého c*pa: ty už nevíš co píšeš pleskoslave, snad my nechceš namluvit že na komplu z roku 2008 v HD rozlišení rozjedeš jakoukoliv dnešní hru na max? To bych asi spadl ze židle. -
Tys to zase nepochopil, ze? Na pc nemuzes trvale zaznamenavat herni video bez vlivu na vykon. Na pc nemuzes instalovat hru na pozadi behem hrani te hry, elektrínícka verze neresi, ze se ti toho na historicke dvd moc nevejde. Nextgen neni zadny pruser, jsou to zatim nejuspesnejsi konzole vsech dob, zadne jine se takto masivne neprodavaly. Vykon maji nadprumerny a hlavne, neni nijak dulezity. To, ceho si tak na pc nesmyslne cenis, je nepodstatne, nedulezite.
-
Myslím, že TheGGG to pojmenoval docela správně. Spousta PC hráčů byla dlouho v pohodě, protože staré konzole a hry pro ně je nutily k minimálním investicím do PC. Teď si ale začínají uvědomovat, že nové konzole je brzo donutí k upgradu, který je bude stát nemalé peníze - na to ale spousta PC hráčů nebude mít peníze (vždyť jich spousta nemá peníze ani na hry, natož na HW) a budou jen smutně sledovat jak jim ujíždí vlak a jak i ty HW slabé konzole nabízí díky jednodušší optimalizaci grafiku, o které oni si mohou nechat jen zdát.
Proto ta spousta scestných argumentů kolem, proto tolik nenávisti. -
Kdo říkal šašku, že mám 4-5 let staré pc? Já jsem pouze napsal, že od roku 2008/2009 nebyla žádná nutnost nic nového kupovat kvůli staré generaci konzolí.... *7*
-
By mě zajímalo, proč mi ACIV využívá tedy dvě jádra, když ty tvrdíš, že jenom jedno. Asi mám divné pc. Mimochodem tam sice je 8 jádro, ale pomalu s taktem čínských 8 jádrových tabletů....Už 8 jádro na pc od AMD v té nejvyšší kvalitě to projede s i7 od Intelu skoro o celou polovinu. Jak to bude s osekaným Jaguarem.... *7*
-
FullHD pochopitelně, ty se možná doma koukáš do záchodu, ale já jsem zvyklý na nejvyšší kvalitu.
-
Muj komp je 5 let stary, a hraju BF4 ve fullhd, to neumi ani tvoje next-gen konzole bukvicko. *3*
-
Konzolovy exkluzivity bezpochyby patri mezi to nejlepsi co si muzes zahrat... na konzoli.
-
Prý má PS4 low end procesor? to je na delší diskuzi, ale co je fakt, že ps4 využije všech osm jader a pc má problémy využít dvě jádra. Dáme si příklad na ACIV, kdy je využíváno jedno jádro a ostatní se flákají. Ano tomu se říká optimalizace. Ano proto procesor u ps4 bude dosahovat daleko lepších výsledku než highendy u pc.
-
Ano, ještě řekni že hraješ na 4 roky starém komplu a rovnou tě jmenuji na krále lhářů pro rok 2014. *6* Příště alespoň nezkoušej lhát AC BF ti jede tak na 30-40 a to určitě nemáš na ultra. Leda bys mě nějaký předražený komp za 50 000,- ale to bys zase lhal.
-
Zvlastni, ze ja na moji grafice co je jenom o malo vykonnejsi jak 5870 muzu hrat MP BF4 v pohode na low na 60 fps. *7* A dnesni mainstream, co je 2x vykonnejsi stoji 4000,-
-
No ja mam prtavy 27 palcovy monitor. Jinak moje PC zadna slava I5 3,1 a 7850. A furt je ohodne vykonejsi nez PSskorofullHD. FullHD zvlada s prehledem.
-
Třeba Forsa, co? *1*
-
No dle tvé přezdívky usuzuji že jsi nějaký HW o*anista který když nemá ve hře 120FPS tak prosí rodiče o nový kompl. Jinak konzolové exklusivity patří mezi to nejlepší co si může hráč zahrát a na PC stěží najdete něco co by se nejlepším konzolovým kouskům vyrovnalo.
-
Od kdy ty máš kamarády. Navíc jak se můžeš bavit s pc troskou? To mi teda vysvětli.
-
A ta tvoje 50 palcova LEDka je aspon fullhd nebo jenom hd ready? Tzn. ma centimetrovy pixely? *15*
-
Proč mi sem doprdele dáváš něco o optimalizaci? Mě jeden AC IV na 60 fps při 1920×1200 při všem zapnutém. A ono je rozdíl dát za AC IV 800 na pc a 1400 na PS4. Možná to tvé omezené palici časem dojde.
-
Tys to nepochopil, ze? Precti si to jeste jednou a pomalu a premyslej u toho, jestli to dokazes.
-
Kámoš musel HD 5870 měnit, protože už nové hry nestíhala. Pokud mají lidé karty na úrovni HD 5870 tak ať si nechají o next gen zdát. Nebo můžou hrát v malém rozlišení.
-
Tohle už je dneska velmi d*ementní pokus o argumentaci. Třeba já teď sedím před 55" plazmou, v křesle, pravou ruku na stolku s bezdrátovou myší, přes kolena bezdrátovou klávesnici (cena setu je třetina tvé konzole) ...představ si, že i počítače mají pár let HDMI výstup na grafikách a TV je dnes pouhý monitor s TV tunnerem (a často horšími parametry).