Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-21-assassins-creed-4-black-flag-na-pc-je-zase-patn-optimalizovane
Tak si teda na PC užij AC BF. Jsem zvědavej kolika lidem to poběží líp než majitelům současných konzolí. Pokud jde o next gen, typuji že jen tak 10% PCčkářů bude mít lepší zážitek než majitelé xbone a PS4. -
Na 5870 si nezahraješ dnešní hry? Jmenuj které chytráku. Rád se směji. A ano využijí 4-5 GB RAM, ale nemáš ji sdílenou s grafikou.....A prosím, které 4 jádra se musejí přetaktovat, aby na něm opět nejely dnešní hry. Rád se stále smějí.
-
Že tě to trollování pořád baví, stále se sem vracet a cpát jsem nesmysly. Co věta to kravina, ale alespoň jsi se naučil skádat věty od posledně, co jsem navštívil diskuzi. V celém textu je asi jediná informace, která je snad pravda a to, že u konzole můžeš mít nějaký exkluzivní titul (marketing jej neprodá jinde, nebo po nějakou dobu) ... a to je asi všechno, co není plk či nepravda.
Ale to ti musí být jasný, pokud jsi nahlédl na technické specifikace PS4. Je zbytečné se dohadovat o výkonu, protože o tom konzole není. Hardware, který konzole nabízí si pořizoval v PC bratr minulý rok (stejná platforma tj. 8 jádro AMD+gpu AMD, já volil intel+nvidia). Tady nemáš nic víc.
Dokonce bych podezříval, že "lidi" jak theGGG jsou virtuální osoby, které používá redakce k provokování na foru a k přilákání diskutujících zpět. Zní to trochu extrémně, ale chtěl bych tomu věřit spíš, než že by to mohl být reálný člověk a jeho reálný názor ... -
63% lidí má možná podporu directx 11, ale tak 80% z nich má jedny z těch prvních (dnes už zastaralých) karet, které to podporovali. Například taková ati radeon HD 5870 podporuje direct x 11, ale je to starý šunt na kterém si dnešní hry sotva zahraješ i s vypnutým directx 11 (v době kdy vyšla to přitom byl dost výkonný kousek.) 45% lidí může mít čtyř jádrové procáky, ale to opět moc neznamená, pokud mají nějaké z prvních čtyř jádrových procesorů, které museli přetaktovat, aby vůbec něco rozjeli. 8GB RAM mno, to jsou lidi co si myslí že čím víc RAM tím líp, ale stejně využijí tak 4-5GB RAM.
-
Na státní tě nenaučili, co je sarkazmus? V tom případě musíš přejít na soukromou.
-
No jo, až ty budeš hrát pc hry v takové kvalitě jako my na pc, tak si také povíme. Viz srovnání PS4 a pc verze Assaceen Creed IV;) A zatím je fakt co závidět z těch exkluzivek na novou generaci konzolí, fakt k závidění. Forza, Rise. Jedna lepší jak druhá.
-
Dobře, až si na PC budu moct zahrát PS4 a xbone exklusivity tak mě řekni. Do té doby mě nijak nepřemluvíš.
-
Papírově možná, ale já si užiju luxusní grafiku exklusivit na 50 palcové LEDce, zatímco ty musíš čumět na prťavý monitor (větší rozlišení by ti seškvařilo kompl a nezkoušej mě namluvit že ne) a hrát nějakou nezávislou hopsačku. No každého baví něco *5*
-
Asi jak pro které. Vesmírné simulace nehraju, takže nemůžu argumentovat. Myslím ale, že na příkladu Alan Wake se dá ukázat, že vyvíjet hry se pro PC pořád vyplatí. (Přesto, že to nakonec nebyla bůhvíjaká hra). A budu odvážnej s tvrzením, že s vypuštěním PC verze GTA V se moje slova jen potvdí. Dobrá hra si prostě svoje kupce najde.
-
Prosím, kde máš těch 70%? To, že toto tvrdí EA je věc jedna, realita druhá. Pár čísel ze Steamu:63% lidí má podporu Directx 11, pouze 17% má integrované karty, 45% má 4 jádro, 28% má 8 GB RAM (14% má 8 a více) a mnohé další. Ale chápu, máš zase unban, tak se potřebuješ vyřádit než dostaneš další.
-
Taktování velice zajímavý sport sám o sobě. Měl jsem v práci kolegu, který měl počítač jenom k taktování a celý rok pak pouštěl pouze zátěžové testy. Zábavnost indie her často převyšuje mainstream.
Co se týká pirátění her, už mi ty nové hry za to warezování ani nestojí. Letos jsem si koupil 3 hry, z čehož je jedna Thief II. A tak, jako u mně to bude s drtivou většinou. Co za hlouposti tu budete mlít dál? -
Já ho třeba v obýváku mám, protože ho nejde dát nikam jinam a určitě nejsem sám. S televizí ho mám propojený 5m HDMI kabelem; myslíš že mi nedošlo, že ho mohu dát i do jiné místnosti? To si opravdu myslíš, že jsem až tak hloupý nebo útočíš jen kvůli své vlastní hlouposti?
A na to ostatní, co jsem psal už argumenty nemáš? Tuším že ne, protože pokud máš taky PC připojený k TV, tak určitě víš, že je to všechno pravda. -
PSskorofullHD je dobra kozole, jenze na prumerne PC proste nema. A cemu ty rikas nexgen, hry jsou na PC hodne dlouho.
-
Samozřejmě, docházejí ti argumenty a tak se modlíš o BAN, no je vidět že Rhulad i když ho nějak extra nemusím vás tu stírá jak malý děcka i beze mě. *5*
-
Nejsem ani zaslepeny, ani fanatik. Tohle oznaceni se hodi na zdejsi pc fanatiky, kteri tady neustale hatuji konzole, nechapou, proc jsou tak oblibene a uspesne a desne je to sere. A jestli si myslis, ze jsem psal prispevek na ktery reagujes, tak jsi vedle jak ta jedle. Nejsem tu jediny, kdo je ochoten mistnim pc fanatikum nastavit zrcadlo.
-
To je zase odpad diskuse. Čau.
-
Jj, proto muj 5 let stary cpu ma 4x vetsi vykon jak cpu v tom tvojem packovaci. *15*
-
o těch indie nesmyslech s glitchstarteru kvůli kterým si taktují PCčkáři své TITÁNY? protože za chvíli budou indie hry to jediné co bude na PC vycházet.
-
Jo bacha Rhuládek je velký kluk, sice studuje na soukromé, bo je tak blbý, že se nedostal na normální školu, ale to je fuk. Je to velký kluk, co to nám "panicům" musí neustále natírat, protože je ve škole často šikanován za svůj ne příliš hezký hrb na zádech. Proto mějme s ním slitování a soucit.
P.S. Takže ses veřejně přiznal, že jsi ten kretén, co mění naprosto hodnocení diskuzí? Gratuluji, to jsi velký kluk, možná až vyrosteš, tak zjistíš, že než ztrácet čas vytvářením účtů či bot programů, měl jsi se více věnovat škole. -
Tak Veskoslave ty tvoje mínuskovaní po pěti, co jsi zde začal je ubohé. Já to vylepšíl a mínuskuji po padesáti.