Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Musis rict, ze PSskorofullHD je mi celkem sympaticka.
I kdyz ten procak zadna slava. Lowend procesor od AMD -
Je to vtipne, protoze Rhulad je butthurt decko, co umi akorat brecet. *3*
-
Hele, já vyrostl na Sege a ježku Sonicovi, tak jsem začal jen s pohybujícíma se "texturama". 386 pro mě byl zázrak technologií. Tak si myslim, že nejsem náročnej.
-
To radši zainvestuju do novýho HW a posílím PC. Pořád má pro mě PC jako takové daleko širší využití. Koneckonců gamepady i volant k PC mám, takže nevidím důvod ke koupi konzole. Třeba GTA V si radši zahraju na PCčku s pořádnejma detailama přesto, že si na to chvilku musím počkat.
-
Já jsem fanatik? A můžeš mi říct v čem?
-
Já sem počkál 100 přísvěvku a udělal si závěry .) Jinak Robotrone. Z tebe se stal taky dobrej fanatik. Můžete založit s Veskoslavem sektu: UZPP-Uřvaní,zakompexovaní pc-panicové.
-
Rhulad: Jak se prosimtě liší jejich netolerance od té tvé?
-
Jsem sice rád, že umíš kopírovat z wiki, ale jelikož píši, co si myslím, tak moje přísvěvky nejsou pokrytecké. Jelikož tu 80% přísvěvků je pravě hate na konzole od trapáku jako n nebo Veskoslav tak moje resumé je vhodné. Ano, většina pc-hráču zde jsou zakomplexovaní panicové čili není důvod proč neškatulkovat.
-
Pokrytectví, též licoměrnost, přetvářka či neupřímnost, je morální vada. Jde o úmyslný či neúmyslný rozpor mezi vědomým chováním osoby a jejím vnitřním nebo prezentovaným přesvědčením. Člověka, který se takto chová, označujeme za pokrytce.
-
O tech co jedou v 30 fps? *15*
-
Bohuzel, jednoduchy konzolovy hrac nepochopil, ze k pc jde pripojit televize a posadit se na sedacku. K pochopeni, ze kdyz nechces aby neco delali druzi, ale sam to delas, je pokrytectvi to chce jeste o kousek vetsi iq. *5*
-
Co má škatulkovaní zdejších zakomplexovaných ubožáku společného s pokrytectvím. Vysvětli to jednoduchému konzolovému hráči.
-
On je spíše tak blbý, že si to neuvědomuje.
-
Zvýšili? A jak prosím tě? Vývoj PS3 stál 30 000 a prodával se za 20 000 v den vydání. PS4 stojí 8 000 a výrobní proces vyjde na 380 dolarů cca, takže 7 700 na naše zhruba. Jestli tohle není úspěch z hlediska snížení nákladů, tak by mě zajímalo, jak si to počítal.
-
"nesnasim kdyz nekdo hazi lidi do jednoho pytle" a "proto jsou vsichni pc hraci ubozi chudaci" ... Pokrytectvi taky neni zrovna dobra vlastnost. *15*
-
Dokážete se taky bavit o něčem jiném, třeba o hrách?
-
Jakýkoliv Mario je víc hardcore než KS projekty nebo pc only hra. Opravdu vás lituji a lituji vaších životů pc-chudáci. Opravdu nevím, proč jste tak ubozi. Nepřipadá vam to trapné? Pořád dokola.
-
Ano, clovek co mi tvrdi ze u PC nemuzes sedet na pohodlne sedacce, nebo clovek co mi tvrdi ze PC neumi nahravat video ze hry je pro me jednoduchy. *3*
-
nikdo nerika, ze vsichni konzolisti jsou jednodussi, ale ze konzole funguje a smeruje predevsim na bozi hovadka stejne pritazlive jako lampa na mury, o tom tu snad nikdo nepochybuje *6*
-
Jejdasku tebe plati distributori konzoli nebo jsi fakt takovy zaslepeny fanatik?