Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on si myli jednoduchost s casual hranim. dnesni trh se orientuje hlavne na casual hrace, na cem neni nic spatneho, kdyby se sem tam objevili taky tituly pro nas hc parany. co se moc nedeje. ale ted diky ks projektum se blejska na lepsi casy
  • Veskoslav
    A ty stále nechápeš to, že já mám obě možnosti, protože můžu libovolně přepínat mezi tv a monitorem. Ale to asi tvé omezené myšlení docela dost nechápe. A pokud se ti paří prrdel v židli, tak si kup něco, co nestojí 500 ve Sconto.... *7*
  • Dalsi konzoleboy, co se rozvaluje u konzole na sedacce a mysli si ze s PC to nejde? *15*
  • Veskoslav
    Joe nepíše s diakritikou. Zkus to znova.
  • Rhulad
    Je mi zle ze zdejší komunity. Pc-chudáci si zde vyloženě lečí svoje komplexy méněcennosti. Trocha tolerance by opravdu neškodila. Opravdu žasnu, co tu někteří pc-chudáci předvádí. Např. Veskoslav a jeho řeči o jednoduchosti jedinců, kteří používají konzoli.
  • ty naučit se česky
  • Asi jsi nepochopil. Píši zde svůj názor na pracovním NBK a zahrát si půjdu do obyváku, Rozvalím se u toho pěkně a nebudu si pařit půlky na křesle *3* A pokud to nechápeš či někdo jiný, tak to mi je opravdu líto *7*
  • Veskoslav
    "Souhlas, ale lidé kteří to zde čtou pomocí PC, toto chápat nebudou." Takže jsi přiznal, že to nechápeš;) Takže buď piš tak, aby to nevyznělo pro Tebe blbě nebo to nepiš vůbec.
  • Ne, protože píši, čtu, hledám, ale nehraji, na to mám právě ten obyvák s konzolí *3*
  • Veskoslav
    A ty zde čteš a pomocí konzole píšeš příspěvky?
  • Souhlas, ale lidé kteří to zde čtou pomocí PC, toto chápat nebudou. Rozhodně konzole jsou na hraní, jednoduchost, funkčnost, zábavu a PC je předurčené především k práci. Tím neříkám, že není i ke hraní. Mám všechny platformy, toto je pouze můj pohled na "války" mezi těmito platformami.
  • ona konzole funguje jako sito, ve kterym uvazne vetsina trendy boys, kteri slysi na hype (musi mit podradnou konzoli prakticky bez her hned pri launchi, musi mit mikrotransakcema sprzeny singleplayerovy hry hned po launchi za prepalenou cenu, atd. atp.), a takovi jsou idealni pokusni kralici pro vydavatele, kteri zkousi, kam az muzou zajit *6*
  • vy za 3 minuty hrajete, pc ma za 3 minuty tech 50 giga plne nainstalovnanych *5*

(SSD vs 5400 otackovej HDD)
  • Veskoslav
    Říká se tomu doba pro jednoduché lidi, co nezvládnout ani nainstalovat program, natož aby uměli něco více než zapnout a vypnout.

P.S: Prosím od roku 2008/2009 nebylo naprosto nutné cokoliv upgradovat. Tudíž "typický" argument o každoročním upgradu je naprosto o ničem.
  • Veskoslav
    Forza? Která pomalu vypadá jako Grid z roku 2009 na pc? No to je next gen titul jako prase....
  • Soude podle raketovych pocatecnich launchovych prodeju obou konzoli si netroufam sdilet obavy autora recenze, ze se neuchyti, spis naopak, historicke prodejni rekordy se trhaji jako z papiru.
    Tradicni nareky PCckaru na to, jak konzole "kur*i hrani na jejich oblibene donekonecna upgradovane platforme mne jako vzdy nechavaji klidnym, protoze co se tyka kur*eni, meli by nadavat hlavne na sebe a sve piratske choutky. Pouze diky nim jsou pro vetsinu hernich vydavatelu konzole na prvnim miste. Ono se jim neni co divit, kdyz jim z prodeje her z konzoli plynou nekolikanasobne vetsi zisky. Vydat hru na platformu, na kterou si ji tri ctvrtiny lidi stejne okopiruji, bych si taky poradne rozmyslel a kdyz uz, tak samozrejme az pote, co ji vydam na konzolich. Tohle je kazdemu rozumnemu trzne se chovajicimu vydavateli jasne a takhle se taky dnes vetsina z nich chova, ale nenadavejte jim, nadavejte sobe.
    Konzole obecne jsou pro me mnohem lepsim hernim zarizenim. Nova generace je podle me technicky skvelym pocinem co se tyka pomeru cena/vykon, zastanou v mem obyvaku nekolikero funkci od hrani her pres bluray prehravac a internetovy prohlizec po poslech hudby, vse v jedne uhledne krabicce bez starosti a neustaleho reseni chybovych hlasek typu "chyba xy1494", nekonecneho upgradovani a starosti s kompaktibilitami vsech moznych komponentu. Prijdu, zapnu a hraju.
    Takhle to vidim a takova je proste doba.
  • Veskoslav
    To umí pc taky s videem a to už nějaký ten pátek. Hry na pozadí můžu instalovat taky a třeba takový Ghost je na pc nainstalovaný za 3 minuty. Mimochodem, asi si při své zaslepenosti nějak nezjistil, že většina nových her má automaticky při zakoupení DVD její elektronickou kopii zdarma, tudíž problém naprosto není. A v čem je zaostalé, to jsi pořád při svém fanatismu nevysvětlil. Současná generace PS4 a Xbox One je jeden velký průůser v oblasti "next gen", když se výkonem a grafickým zobrazením ani nedotáhly na pc střední třídy.....Tvá zaslepenost je tak okatá, že to až bolí.
  • Jenže ta ztráta není reálná finanční ztráta, ale ztráta oproti tzv. očekáváním zisku, který jsou často nereálný. EA je jinak reálně samozřejmě v plusu.
  • Taky si říkám že si nikdo ani nepřipošouští že ty prodeje by takové bejt nemuseli.
  • Doufam ze tohle vsechno nechces vydavat za indie tituly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit