Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Že když se konzole přehřeje, tak svítí červený světýlko a musí se to jít reklamovat. To PC neumí :)
-
Jo a vyjmenuj prosím ty zajímavé služby, co konzole umí a pc ne. To mě také zajímá;)
-
To jsou tragické kecy. Tragické, protože jsou to nelogické blbiny. A tragické, protože se ten jejich záměr, i když z úplně jiných důvodů, nakonec vyplní. A oni se ve své totální izolaci od reality budou domnívat, že je to jejich úspěch. A budou v tom shitu pokračovat.
-
http://www.youtube.com/watch?v=6FwlK-jU8Yg
-
Jééé, teď jsem zrovna viděl nějakou kompilačku jak ty nové konzole nejedou :D PS4 ukazuje na TV "no signal" nebo graf. chybky a Xbox zase po vložení disku začne tak vrčet, že by nebylo nic jiného slyšet. Viděl jste to někdo ? Mohlo by se tady o tom něco napsat. Tedy pokud to není nějakej fake :D Máte s tím nějakou zkušenost konzolisti ?
-
Jejdásek je největší fanatik, co se týče pirátství. On by za to minimálně upaloval a k tomu 500 let v dolech v pekle. Však za chvílu napíše, že na pc je 90% pirátů;)
A už jenom ty hlody: "Vykon nextgen konzoli je obrovsky, mozna az zbytecne moc." vypovídají, že je to minimálně blázen v oblasti výběru vhodných slov pro "novou" generaci konzolí. Obzvlášť po startu nových her jako třeba Forza... *7* -
Ak ma niečo odrádza od hrania, tak je to to, čo konzole s robia s kvalitou hier *11*
-
Nevypláci! EA ešte minulý rok nahlásilo stratu 381 a to aj napriek ich battlefield DLC mašinérií aj originu. Tie firmy z toho až také prachy nemajú akurát odmietajú verejne priznať ,že ich biznis model už dlhodobe nejaví známky nejakej rentability. A namiesto toho aby ho v tichosti napravovali ho akurát nafukujú(taká povestná bl*osť "too big to fail").
ZDROJ:http://www.gamespot.com/articles/ea-posts-381-million-loss/1100-6399243/
COD Ghost je zase ešte slabšie v predajoch ako black ops 2 a obecne by sa dalo ešte toho veľa navyberať. Tento "masový herný" model skrátka nefunguje akurát sa o tom normálne nehovorí.
ZDROJ: http://www.xbox360achievements.org/news/news-16598-Call-of-Duty--Ghosts-Sold-Less-Than-Black-Ops-II-at-Launch--Activision-Admits.html -
Naopak nakrmte, nee prekrmte ho a at praskne. *4*
-
Vidis a to napsal konzolista, co vidi a chape ze hry nejsou uplne tak ferove k hracum ale co neni hlavni ze jim to sype a kdo nechce ten nehraje? *7* Ale no tak , nerikam ze je to spatne ale tohleto prvoplanovite zjednodusovani jednou by skoncit sakra melo.
-
Netusil jsem ze je zde nejaka "Soutez" a ne to vubec nikdy , maximalne tak muzu bejt 2hej ale ze bych ho trumfnul... zas tak dobrej nejsem. *3*
-
Nejde de o tu mainstream prave plnohodnotna hra muze byt mensi ale asi nebude nikdy AAA , az to naka Indie dotahne na AAA kvality muzem se bavit.
-
"nikoláv kvantitu, kterou tak adoruji pc hraci, az svou platformu privedli k upadku" Nejdrive jsem si myslel,ze svuj post myslis vazne, po tohle je mi ale jasne,ze jsi jen konzolovy troll. Na rozdil od svych dalsich troll bratri se neohanis "piratstvim", ale "kvantitou" takze ti davam bod za originalitu :-).
-
Podle čeho bereš plnohodnotný titul? Plná hodnota znamená kvalitní grafika? Spousta nezávislých autorů používá Unreal engine jako "plnohodnotné hry" a tvoří v něm velmi dobře vypadající tituly. Nebo se tu bavíme o hratelnosti? Nebo o délce, kdy i AAA tituly občas trvají superkrátce?
-
Konzole sama o sobe nikoho ke hrani nepritahne. Dulezite jsou hry a doplnkove sluzby. Nova generace neni nijak revolucni, prinasi spis drobne vylepseni. Nejvyznamnejsi se mi jevi vyrazne rozsireni ram, 8GB misto 0,5GB umozni delat mnohem otevrenejsi hry, mmo hry a podobne. To by skutecne mohlo pritahnout nove hrace. Velmi prinosny je i sekundarni cpu s nizkou spotrebou, ktery umoznuje radu zajimavych a uzitecnych sluzeb, ktere pc neumi. Prijemne je i uspani konzole, coz naopak pc umi uz davno. Vykon nextgen konzoli je obrovsky, mozna az zbytecne moc. Obavam se, ze misto kreativity spise podpori dalsi honbu za lepsi grafikou a vsechna devastacni negativa s tim spojene, viz co postihlo pc platformu. Musime doufat v rozumnost vyvojaru i hracu, snad konecne pochopi, ze pro herni zabavu jsou dulezite a podstatne jine veci a ze je potreba zvysovat kvalitu, nikoláv kvantitu, kterou tak adoruji pc hraci, az svou platformu privedli k upadku. Pokud se konzole chteji vyhnout upadku, musi se vydat jinou cestou. A o to prave bezi, ne o hardware konzoli, ale jeho smysluplne vyuziti.
-
Ale tak nekrmte to !!!
-
Jedna z veci ktore rozhodne odraca hracov od hrania su prave tieto stupidne PR kecy !
-
si vyvoleny? :D
-
Posímtě o čem to vykládáš, sečit si hráče různých generací konzolí a pochopíš že zájem o konzolový trh neustále roste. Konzole otevírají herní trh lidem kteří by o něj jinak ani nezavadili.
-
Já mám u PC taky pohodlné kožené křeslo s velkými opěrkami - nějaký gauč ... :)