Přejít na výpis diskuzí
Nové konzole by měly přilákat hráče, co už na hraní zanevřeli
29.11.2013 | Adam Homola
787 příspěvků
-
Tak vzhledem k tomu, jak šla technická kvalita konzolových her dolů, tak tomu dávám 10 let a budeme znovu v éře 8bitových plošinovek. To je budoucnost *2*
-
Jack1947: A ty ho chceš očividně trumfnout *1*
-
s 5 rocnym HW :D
-
Když vidim, že nový konzole přináší jen pár polygonů a textur navíc, jinak je to samý jako předchozí generace, tak na mě to má přesně opačnej efekt, že už jsem na hry zanevřel a jen když mám náhodou čas, tak si pustim nějakou starou klasiku v dosboxu. Aktuálně Little Big Adventure, která mě kdysi minula, a je to zdaleka to nejlepší co jsem hrál za poslední roky... (kromě Daedly Premonition), a to je asi tak to nejvýmluvnější k aktuálním hrám :)
-
Jj, budoucnost s hardwarem minulosti *14* *3*
-
"Sestři, pacient zase utekl z pokoje!"
-
Pockej, tak co si... pcckar nejsi.
-
Konzole jsou BUDOUCNOST pochopte to tech vasich bednach velikych v budoucnu nebude nikdo hrat vsichni budeme sedet pohodlne na gauči a hrat NEXT GEN KONZOLE JOO!!! TO JE BUDOUCNOST!
-
sony a ms uz doslo, ze se muzou prizivit na indies, takze jsou a budou na konzolich, ted i krabickari maj na vyber
-
neboli základní myšlenka kapitalismu, která je však nereálná. ale zpět ke hrám :)
-
ale ja nezanevrel na hrani ja zanevrel na konzole *15*
-
Ja se snazim byt poctivy, stale se toho slova drzim ze s ni clovek nejdal dojde. *4* Mel i -72 jednou.
-
Ty mas odpoved na vsechno, s tim ze neni reagovano na tebe vid ? *7* Nevim jak to brat, jako vysmech Pc hracum... Indie hry jsou muzou byt i dobre ale plnohodnotne tituly jsou proste AAA hery bohuzel je to tak. Kdyz by meli ozelovat hraci velke hry (nebavime se zde o hracich na pc nebo ano?) to by bylo asi neco hoodne spatne ne.
-
ten ma jen jednoho, s unlike botem, -40 kdykoliv na pockani, ty to sbiras poctive po jednom *5*
-
prizpusobuje se tvaroh, zbytek radsi sahne po napaditych indies *6*
-
ale jim nestaci, aby se to jen vyplacelo, chtej porad rozsirovat trh a zvetsovat trzby
-
Jak uz si psal predtim nekde, hry drive byly prevazne pro tu hrstku "vyvolenych", dneska je to Mainstream pro masy. ( Dost podobne je na tom muj spoluzak taky zaryty nostalgik co jeste spoustu treba starsich her nehral, zato jednu hru vyviji je to indie vyvojar uz par let bude to vesmirna tahova- strategie ale zatim je na zacatku vyvoje http://universumgame.net/ ) Ostatni to tak neberou a konzolisti odmala "odkojeny" komnzolemi jakbysmet, nechci nikoho nutit ale je cas se prizpusobit coz si ostatne uz take psal.
-
Ale je to vážně jen iluze? Zatím se jim to pořád vyplácelo.
-
Stale ale mene nez treba Veskoslav. *3*
-
good irony *15*