Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsichni ctenari Games.cz jsou uzasem usazeni na prd*l z tve informace :X
  • Na Amaluru nepracujeme a s největší pravděpodobností ani pracovat nebudeme. A co se tajného projektu týče, jelikož je tajný, nemůžu o něm psát na nějakém blogu. Ale mívám několikrár ročně přednášku na toto téma na festivalech FF. Nejbližší je za 2 týdny v Praze - PragoFFest.
  • MrSanta
    Koukám, že se chováš tak trochu jako imbecil *7*
  • Koukám, že si tak trochu jako ve filmu "40 let panic" *2*
  • Nejhorší na tom je, že už teď víš, že tam bude Shepard, že? *1*
  • MrSanta
    Marku a co Amalur? Chystáte se na něj, nebo nechystáte, nebo je to tajné? *4*
    PS: docela by mě zajímalo, jak práce na "amatérském" překladu vypadá. Co takhla napsat nějaký článek, nebo zavést nějaký blok při práci na dalším překladu. Jestli něco takového existuje, tak prosím o link. Moc rád bych si to přečetl. Určitou představu sice mám, ale jsem si jistý, že ve skutečnosti je to ještě mnohem složitější.
  • Nejsem žádný oficiální překladel čehokoliv a s překladem Mass Effect 2 ve verzi 1.0 (tedy té s Autory místo kreditů) nemám nic společného.
  • Až a pokud se do hry udělá cz,budu o ní uvažovat...
  • a jaa si to zahraju... a bez originu... a pres "add nonsteam game" to budu mit aji v knihovnicce her =)

dokud nezrusi origin, nehodlam kupovat jedinou hru od EA =)
  • To si delas p*del, ne jak dole je link na forum, kde oficialni prekladatel hry postuje takovy spoilery?!? Nejsi nahodou ten co zaved takovy pecky jako placeni autorama ve dvojce?!?
  • MrSanta
    Neboj se nic, hru si zahraju a zajisté i užiju. Jenom se u některých her, hlavně když se jedná o pokračování, rád nechám překvapit tím, co si scénáristé nachystali *3*
  • DarkHawk
    EPIC video.
  • Lepsi je proste tu hru hrat a uzivat si ji :-). Me osobne to neprijde jako nejaky spoil, uz davno bylo receno ze cast akce bude i v nasi soustave a vzhledem k tomu, ze na Marsu nasli lide poprve technologii Proteanu,tak mi to jako velke prekvapeni neprijde.

Mozna jsem jen trochu "citlivy" na vsechny ty "vsecko-je-spoil" hrace, kterych je posledni dobou nejak moc.

Kazdopadne nic proti tobe jako cloveku.
  • bez cez mne nezajímá
  • MrSanta
    No promiň, ale co je lepší - hrát hru a najednou zjistit, že v dalším questu se podívám na Mars, nebo hrát hru a říkat si kdy už, sakra, bude ta mise na Marsu?
    Netušil jsem, že svojí slušnou připomínkou spustím takovou kontroverzi.
  • MrSanta
    Nezlob chlupáči *1*
  • MrSanta
    Zas takový problém to není. O nákupu ME3 jsem byl rozhodnut ještě než jsem dohrál dvojku. Z toho důvodu nesleduji vůbec žádné informace o dané hře. Nelezu na stránky hry, nekoukám se na videa, když vidím v názvu ME3, tak to nerozkliknu a jsem v pohodě.
    Horší to je se spoilerama, kterému se nedá ubránit - v tomto případě je informace uvedena hned v názvu, který je zvýrazněný. Navíc v době, kdy jsem postoval svou připomínku, byla tato novinka na prvním místě.
    Taky je těžké se ubránit "hodným" diskutérům, kteří jsou schopni vyzradit zápletku hry v diskuzi u článku. Naposledy se to povedlo někomu v diskuzi pod SW:TOR, kde mi prozradil výraznou část příběhu z KotORu 2. Ano, je to stará hra, ale já jí ještě nehrál. Snad by mohla mezi hráči fungovat nějaká solidarita a takové informace si nechávat pro sebe, nebo použít spoiler tag. A ne to psát a navíc v diskuzi, která s danou hrou přímo nesouvisí.
  • MrSanta
    V pořádku, spoilery v článku mi nevadí, ten článek prostě nečtu. Jenom by snad nebylo nutné to dávat přímo do nadpisu, který se tak snadno přehlédnout nedá.
    Co tvůrci uznávají za vhodné zveřejnit je někdy velká síla. Památné budiž prozrazení toho, co čeká hlavního hrdinu v Quake IV *1*.
    Chtěl jsem jenom poprosit, zda by nešlo v budoucnosti volit názvy novinek opatrněji. Zde by třeba stačilo napsat něco ve stylu "Video představující další planetu z ME3".
  • Jsou lidé, kteří budou ME3 bjkotovat kvůli přítomnosti Originu, někteří to nekoupí, odkud to nebude na Steamu. Každý má svůj styl a své zvyky. Já třeba už 12 let nemám televizi a vidím ji maximálně na návštěvě u rodičů. A přitom mnoho lidí nedokáže bez televize žít. Je to prostě o zvyku a přístupu. Nemůžete všechny hned soudit dle sebe. Vy nemáte ten jediný správný recept na život. Takže ho nenuťte ostatním a nechte je, aby si hráli či nehráli hry dle vlastního přesvědčení a svědomí.
  • Cahir
    Vy se mu nedivíte, že se chce vykašlat na jeden z největších hitů tohohle roku (evidentně hrál předešlé díly, takže zájem musí být ještě vyšší) kvůli tomu, že před spuštěním bude muset obětovat deset sekund, než se spustí klient? *8*

Jak jse to lidi přežívali, když jste museli při každé hře měnit v mechanice cédéčka?? To muselo být opravdu frustrující.

Asi nemá smysl to řešit, ale tohle mi prostě hlava nebere, fakt ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit