Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrocoRay
    Nemám ti za zlé, že se chceš nechat překvapit, ale pokud spoilery ve hrách tak moc prožíváš, tak klikej jenom na sekci hry a právě vyšlo. No, tam si budeš muset vybírat z názvů a POZOR!!!! Nutné omezit periferní vidění, na internetu se občas nějaký spoiler objeví, i když ho tam člověk nečeká! *1*
  • Nebo že by to byl Husk? Takova ta borgska zombie, jenže pro změnu ne z člověka ale Asari.
  • sleepless
    Na spoilery si opravdu bacha dáváme, ale tohle je informace zveřejněná tvůrci, kteří si sami moc dobře hlídají (nebo by alespoň měli), co je možné zveřejnit dopředu a co ne. U her, co už vyšly, dokážeme odhadnout, co je spoiler a co není, ale u her, které teprve mají vyjít to zkrátka odhadnout nedokážeme a řídíme se tedy tím, co zveřejní vývojáři/vydavatel. Sám mám někdy pocit, že těch informací a videí je obecně před vydáním hry zveřejňováno až příliš a nebýt to má práce, vážně bych je všechny nesledoval.
  • Kori
    Proč ten sarkasmus? Například u některých filmů zastávám stejné stanovisko a nesnáším sebemenší spoilery. Ale chápu, že většina společnosti z pro mně neznámého důvodu nevnímá spoiler jako negativní věc :/
  • proc vrazdis vtipy?
  • shepard
  • Vy ste paka, ještě vyzraďte jméno hlavního hrdiny a tu hru už člověk hrát nemusí...
  • Hairy_Ass
    Pozor, bude tam i mise na Zemi a zaútočí na ni Reapeři! *15*
  • Ano, ted vis ze bude mise na Marsu....hru uz nemusis vubec hrat, vsechna jeji tajemstvi byla vyzrazena!!
    p.s. hlavne se podivej na videjko a pak brec, ze je to spoiler :-).
  • MrSanta
    Milá redakce proč ten Mars v názvu článku? Snažím se o ME3 vědět co nejmíň, žádné články nečtu, na videa nekoukám a vy mi vyzradíte hned v názvu, že bude mise na Marsu. Bacha na ty spoilery, prosím. Doteď jsem nevěděl, že se na Marsu bude něco odehrávat.
  • It's going to be so awesome
  • Jedině crack, ale hru si stejně musíš na originu aktivovat.
  • At už to mám nainstalovaný a můžu pařiit *1*
  • Hairy_Ass
    Nevíme jestli všichni...

Kromě toho, tenhle se Collectorům vůbec nepodobá, ale je víc jako původní podoba Prothyků z Ilosu.
  • Hairy_Ass
    Celé flotily? Zničila asi 4 lodě, zbytek zničili ty gethské lodě. Reapeři rozhodně nejsou nezničitelní, jen měli na své straně výhodu naprostého překvapení a po vypnutí hyperprostorových bran (nebo jak funguje to mass relays) i početní převahu v každém hvězdném systému. A ani to jim občas nepomohlo, aby neměli sem tam nějaké početní ztráty (vis zničený Reaper ve druhém díle). Super ničivá zbraň mě taky dost zklamala, ale masivní vesmírné bitvy tam budou taky, soudě podle videa.
  • Pardon, chybička se vloudila. To patřilo k tomu Lawlietovu příspěvku níže
  • Spíš to co z nich zbylo...
  • S tou temnotou to přehnali ne? Dyť tam vidím velký kulový
  • Lawliet
    nerad ti kazím iluze ale protheané byli už v ME2 ... kolektoři
  • http://masseffect.herniweb.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=987&rowstart=0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit