Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někdo nechce mít 5 programů, v každém jinou hru. Chce to mít pohromadě. Takže se mu nedivím. Taky mě štve, že mám část her ve Steam, část v Origin a část v Impulse (začalo to se Sins of the Solar Empire).
  • Cahir
    To je panečku důvod nad důvody! Bravo *1*
  • Bez vydania na Steame si to EA môže strčiť za širák. ME1 a 2 mám na Steame, ak tam nebudem mať aj ME3, tak ma ani nezaujíma.
  • Já jsem tam ten příspěvek poslal. Takže moc dobře vím, o čem je. Přesto jsem tam několikrát napsal, že se jedná o spoiler. A vy jste to teď tady všem jen tak střelil.
  • Kori
    Měl jsem na mysli ty větší spoilery. Kdo kdy umře a tak. Spousty lidem nedělá problém to v konverzaci jen tak vyplivnout.
  • Ad. SG: Pravda, ale jak jsem psal, myslím, že se to jinak řešit ani nedá, pokud se bojuje proti někomu, kdo je technicky vyspělejší. V SG těch zbraní pravda bylo hodně, ale nemůžu říct, že by mi to nějak moc vadilo.
  • Ne, nehlídají. Zrovna u ME byla celá zápletka (rapeři, gothi) vyslepičená skrz trailery a podobný články, že člověk nejen že věděl o co jde, jak to dopadne, ale i v který misi se co stane.
  • to bude proto ze marek je prekladatel
  • Hairy_Ass
    Marek Tvrdy: 1) Nikdo tě nenutí se na to koukat, 2) Na tamní diskusi o tom je spoiler alert. *7*
  • No to bylo fakt chytré to všem vyspoilovat.
  • Hairy_Ass
    Máš pravdu, asi to tak bude.
  • Hairy_Ass
    Holt smutný to úděl všech příběhů s příliš silnými záporáky, kluci ze seriálu Hvězdná brána by mohli vyprávět. *15* *3*
  • Pokud je to pravda, tak se na to dá říct jenom tolik, že se to dalo čekat... protože při vší úctě k rasám ME univerza a jejich technologii, proti stovkám Reaperů nemají moc šanci... Je to sice klišé, ale ono se to jinak řešit nedá.
  • Hairy_Ass
    SPOILER: z uniklých dat ME3 se prý vypreparovala základní kostra příběhu, kde podle všeho bude Shepy pátrat po záhadné "zbrani", která (pravděpodobně) je buď schopna velice účinně zničit Reapera nebo je schopna ho nějak přeprogramovat, jako se to stalo ve dvojce s Gethy. Samozřejmě jde o teorii, ale jméno zbraně je patrně konečné - The Crucible.
  • A o jaké zbrani se tady bavíme? Já jsem nic takového nezaznamenal, jenom to, že by se na Marsu mohlo najít něco, co by mohlo pomoct při boji proti Reaperům. A kde jinde? Po Protheanech toho moc nezbylo, základna na Marsu je zachovalá a pravděpodobně funkční...
  • Mass Relays fungují celkem jednoduše: vytvoří koridory prostoru, ve kterém nemají objekty nulovou hmotnost a tím se můžou pohybovat teoreticky neomezenou rychlostí... Tak v podstatě funguje celý "Mass Effect", použití Elementu zero na snížení hmotnosti předmětů a lodí atd...
  • Calwinuv prispevek ma mnohem vetsi vtip, nez Vase porad znovu se opakujici snazeni o "vtipne" odhaleni obvious veci kolem hry. Jednou dobry, pak uz dost ))
  • tak tohle je vtipný :D asi největší spoiler, kterej jsem ve světě viděl.
  • CrocoRay
    Neznámý důvod odhalen: Některé informace dokážou lidi k filmu či hře přilákat, protože třeba když prozradí určité prostředí, můžou tím způsobit, že se někteří lidi začnou těšit a pak už víc neprozradí a nechají diváky a hráče, ať si to už sami zjistí při hraní či sledování filmu.
  • Zkus zapnout monitor ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit