Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dildo_Vagins
    LOL, já se neurážím, ale píšeš tady, že tuhle slátaninu hraješ a můj názor je, že ty a tobě podobní jsou totální vymletci, to je celý.
  • Asharak
    Jen se hned neuraž, špuntíku. *7*
  • Dildo_Vagins
    Jdi si zahrát wow degene.
  • Asharak
    wow degen, antiwow degen, vždyť jsme všichni stejný, troubo!
  • Dildo_Vagins
    Ale, další wow degen ?
  • Cocra
    Jeeje, tolik vzteku pro takovou malichernost :-)
  • Kristova noho co to je za ultra sh*t grafiku to v blizzardu opravdu nevedi, ze je rok 2014? Asi ne jelikoz by ten humus museli zabalit a splachnout do haj*lu i se vsema zavislakama co tento sh*t jeste porad hrajou.
  • o to je to smutnejsi
  • wenceslaus
    Není pán tak trochu sociopat? Soudit podle pár spolužáků několik milionů lidí z celého světa... to je taky hezký :-/ Navíc mám pocit, že o tom, kdo je pako, nebudeš mít zrovna ty moc přehled :-)
  • Dildo_Vagins
    No tak o LoL "hráčích" už ani vůbec nemluvim, ale na průmce jsme měli ve třídě pár "wowkařů" a to byli nehorázný paka, závislý, totálně zmanipulovaný a nebavyli se o ničem jinym, takže asi tak.
  • D3 pro me je nejlepsi hra poslednich let, to si nemusim nic nalhavat :) Drakkariho neznam. Je mi lito, blbečku *13*
  • Jen par milionu, coz je vic nez u ostatnich srovnatelnych novych mmoček dohromady *1*
  • Děláš si srandu ? :D Proč máš zapotřebí tohle říkat dyt jsou to normální hráči jako každí jiní .. dyt na lolku jsou víc závislý než na wow lolku :D furt člověk vidí lol turnaje dyt tam nechávají cely život
  • I kdyby to byla pravda,proc musi kazdy hlupak postovat podobne blaboly jako ty nize nebo ''lol'' vyse?
    Nuda je svina,ze? *12*
  • red.eagle.792197
    O Drakkarim som uz aj ja pocul :)) to je najvačsi blbecek a pravy nefalsovany fanaticky D3 fanboy :))
  • red.eagle.792197
    PoE a Marvel Heroes su dve hry ktore osobne považujem za fakt super hry pravych nasledovnikov Diabla 2.
  • Dildo_Vagins
    Se slovem "lidi" bych šetřil pokud se mluví o wowku...
  • Jack1947
    Zajima to porad hodne lidi, inak by zato stale tolik neplatily... *4*
  • Dildo_Vagins
    Klasika... něco novýho by nebylo ? Wowko už má svoje dávno za sebou.
  • Ale rozhodně se nezhoršuje. Datadisk nemám, Diablo jsem hrál od začátku, pak jsem přestal, snad po roku jsem se vrátil a musím říct, že je to mnohem lepší, za to může hlavně systém dropů, se kterým si trochu pohráli. Nesrovnávám vanillu s datadiskem, ale poslední patch před datadiskem na tom byl mnohem líp než původní, neopatchovaná verze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit