Přejít na výpis diskuzí
Nové modely nočních elfek a další články z WoWfan a HSfan
17.5.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Já spíš nechápu, co je teda ten názor, je špatně, když jsou bojovnice namakaný nebo je to dobře? Protože jestli tahá obouručák, tak svaly mít musí (jediný, co je divný, že má hrozně velký dlaně a chodidla, ale to má ve wowku každej), Wonder Woman je taky svalnatá, přitom je považovaná za jednu z nejvíc sexy komixových postav a většina nerdů je z ní udělaná, já samozřejmě nejsem výjimkou.
-
ten její výraz vypadá spíš, jako biteoff :D
-
tym myslis potiahnutie jedneho vertexu na inu poziciu ?:D tym odskusa vsetky moznosti modelovacieho programu definitivne :D
-
http://pauljrdesigns.com/
-
Ty uši mají nějak málo polygonů. Trošku bych ještě přidal.
Jinak prej jim budou zpátky přidávat tesáky jako ve WC3.
http://media.mmo-champion.com/images/news/2014/may/thumb/fangs.jpg -
Ten týpek na obrázku Azeroth Choppers není to Blixa?
-
Night elfky - nejlepší *14*
-
Ty uši jsou tak neskutečně přehnané, že to vypadá, jakoby si začínající grafik zkoušel možnosti modelovacího programu...
-
kdy už tahle firma konečne krachne?
-
Spis je zajimave, ze si mmo spojujes s vyrazy jako "zkusenosti" a vzrusovani;-)
-
Ano, skiny se projeví i v základní hře. Navíc "staré" skiny budou i nadále k dispozici v nastavení hry (pokud má někdo velmi slabý pc).
-
Vůbec se o wow už nazájímám, ale počítám že tohle vyjde pred datadiskem v patchy a datáč odemkne jen obsah.
-
Ty změny charakterů se promítnou i v základní hře nebo jen těm co si koupí tenhle datadisk?
-
Ta elfka je takhle vysekaná s toho jak běhá dnem i noci v elfských lesích..a ty nohy na to musí jet i dřepy ty sou fakt namakaný. Ale jinak sem rád že předělali postavy, přecejenom svůj charr máme na očích pořád.
-
Na tuhle změnu jsem čekal hodně let, vypadá skvěle.
-
Ten druhej japonskej extrem, 10 leta holcicka s 5 metrovym obourucakem je taky nanic
-
Tak to byla v zasade ironie, ale mladsi rocniky to asi pritahne.
-
Některé modely jsou opravdu povedené (na wowko). Hlavně nemrtví vždy vypadali fakt dementně a teď konečně vypadají tak, že bych si snad i za nějakého zahrál.
Nepodceňoval bych význam těhle vylepšení. Myslím si, že řadu lidí tohle bude motivovat k zaplacení aspoň jednoho měsíce, aby se podívali, jak vlastně jejich postava nově vypadá. -
já teda wow hraju moc let, a myslim ze uz z principu hry chtej rasy vypadat spis namakaně než sexy. kdyby napravo nahore v rohu nebyla blowjob nightelfka ani by me to nenapadlo :D