Přejít na výpis diskuzí
Nové modely nočních elfek a další články z WoWfan a HSfan
17.5.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Night elfky - nejlepší *14*
-
-
já teda wow hraju moc let, a myslim ze uz z principu hry chtej rasy vypadat spis namakaně než sexy. kdyby napravo nahore v rohu nebyla blowjob nightelfka ani by me to nenapadlo :D
-
-
ten její výraz vypadá spíš, jako biteoff :D
-
-
kdy už tahle firma konečne krachne?
-
-
Proč někomu přát krach? Si závistiví neschopa?
-
-
Mě se zdá, že některé skoro odfláknou. Tu třeba Diablo 3. Takový Diablo 2, to bylo žraso.
Nyní hraji Poe jen doufám, že si z toho Blizzard sedl na ... netřeba říkat.
Myslím, že sláva Blizzardu pomalu upadá.
Než se nadějem, tak WoWko nahradí Wildstar nebo Everquest next nebo jiné Východní či Západní značky.
Teď to drží na nohou akorát početnost hráčů. -
-
PoE a Marvel Heroes su dve hry ktore osobne považujem za fakt super hry pravych nasledovnikov Diabla 2.
-
Diablo3:RoS je super. Hardcore nemá konkurenci. A new patch zas prinesl tisíc novych věci *14*
-
-
Ty jsi blbecek Drakkari z diablofans? Ten si taky nalhaval jak je Diablo 3 porad lepsi a lepsi... *15*
-
-
D3 pro me je nejlepsi hra poslednich let, to si nemusim nic nalhavat :) Drakkariho neznam. Je mi lito, blbečku *13*
-
O Drakkarim som uz aj ja pocul :)) to je najvačsi blbecek a pravy nefalsovany fanaticky D3 fanboy :))
-
Ale rozhodně se nezhoršuje. Datadisk nemám, Diablo jsem hrál od začátku, pak jsem přestal, snad po roku jsem se vrátil a musím říct, že je to mnohem lepší, za to může hlavně systém dropů, se kterým si trochu pohráli. Nesrovnávám vanillu s datadiskem, ale poslední patch před datadiskem na tom byl mnohem líp než původní, neopatchovaná verze.
-
-
-
Nejsou.
Hodně lidí baví D3 víc, než PoE.
Na HC věci mám WoW, a teď už WildStar. D3 mám na casual coop oddychovku.
Stejně jako je pro casual mmočkaře třeba TESO, nebo SWTOR místo WoW/WildStar/EQ..., tak pro mě je D3 místo PoE. -
Jo jo, z Path of exile musejí být v Blizzardu úplně hotový. Asi jako ti vrazi z Wallstreetu *1*
-
-
Proč by neměli, PoE ukázalo jak se má dělat akční a dynamické ARPG *15*
-
-
-
-
-
Ten týpek na obrázku Azeroth Choppers není to Blixa?
-
-
http://pauljrdesigns.com/
-
-
Tak něčim WoWko nalákat musí *2*
-
To teda nic moc.
-
kdyby nemely tak vyrysovane svaly tak by to bylo i sexy
-
-
Už jsme všichni zvyklí na padesátikilové holky s obouručákama, co? :-) Jojo, západní fantasy, jak já tě miluji :-)
-
-
me to prijde trapne...co je sexy na 50 kil prsatici co ma 30 kil kozy a 5 metrovou sekeru?....chapu ze klukum kolem 15 - 16 let se to libi, ale cloveka, ktery mas uz nejake zkusenosti(vite s cim) to nevzrusi *7*
-
-
Já spíš nechápu, co je teda ten názor, je špatně, když jsou bojovnice namakaný nebo je to dobře? Protože jestli tahá obouručák, tak svaly mít musí (jediný, co je divný, že má hrozně velký dlaně a chodidla, ale to má ve wowku každej), Wonder Woman je taky svalnatá, přitom je považovaná za jednu z nejvíc sexy komixových postav a většina nerdů je z ní udělaná, já samozřejmě nejsem výjimkou.
-
-
Elfové jsou obecně vysoicí (2,4m možná míň) takže logicky budou mít i větší dlaně a pod. :)
-
mužnatky jsou hnusny *1* ...stare elfky byly sexy...boky, dudy...ty nove jsou strasne moc vyrysovane fuj!
-
-
Co to je za beta názor. Správná žena nemá být jen kost, kůže a tuk.
Děláš jak kdyby z těch NElfek udělali nějaké testosteron fetující monstra...
Viz: http://images.askmen.com/sports/bodybuilding/workout-tips-from-female-fitness-stars_1357332676.jpg
-
-
-
Spis je zajimave, ze si mmo spojujes s vyrazy jako "zkusenosti" a vzrusovani;-)
-
Ten druhej japonskej extrem, 10 leta holcicka s 5 metrovym obourucakem je taky nanic
-
-
-
-
Kristova noho co to je za ultra sh*t grafiku to v blizzardu opravdu nevedi, ze je rok 2014? Asi ne jelikoz by ten humus museli zabalit a splachnout do haj*lu i se vsema zavislakama co tento sh*t jeste porad hrajou.
-
-
Jeeje, tolik vzteku pro takovou malichernost :-)
-
-
Ty změny charakterů se promítnou i v základní hře nebo jen těm co si koupí tenhle datadisk?
-
-
Ano, skiny se projeví i v základní hře. Navíc "staré" skiny budou i nadále k dispozici v nastavení hry (pokud má někdo velmi slabý pc).
-
Vůbec se o wow už nazájímám, ale počítám že tohle vyjde pred datadiskem v patchy a datáč odemkne jen obsah.
-